Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

QUOTE(eling @ 2012 10 10, 20:06)
koks čia modelis, jei ne paslaptis?  smile.gif

paprastutis,cia tas,kuri idejo sttropez biggrin.gif Nors pradejau visai kitaip,ripsiuku,kaip ir patarei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 19:57)
nors su rusa kalba draugauju,bet neissifruoju ka reiskia,gal ,merginos,pagelbesit
Вязать, прибавляя с внутренней стороны в каждом 14-м р. 3 раза по 1 п. = 26 п. На высоте 16 см объединить п. обеих штанин, набрав

ka turima galvoje tas 14 m p g.gif
jau supratau pati lotuliukas.gif

Aš šifruočiau v každom 14-tom riadu...
doh.gif Tik dabar pamačiau,kad jau išsišifravot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 10 spalio 2012 - 20:02
QUOTE(NIDA @ 2012 10 10, 22:01)
Aš šifruočiau v každom 14-tom riadu...
doh.gif Tik dabar pamačiau,kad jau išsišifravot

vistiek aciu uz pastangas thumbup.gif
Atsakyti

O gal kuri is mamyciu yra mezgusi harem tipo kelnytes, labai noreciau savo maziukei nusimegzti. Gal kas turit schemute ar galit patarti kokius siuliukus butu geriau pasirinkti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Graziu ideju kelnytem yra: http://www.garnstudi...p?id=Accessory2
I paieska iveskit pants, tada vien kelnytes ismes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 11 spalio 2012 - 09:52
QUOTE(ziviliuksss @ 2012 10 11, 10:12)
O gal kuri is mamyciu yra mezgusi harem tipo kelnytes, labai noreciau savo maziukei nusimegzti. Gal kas turit schemute ar galit patarti kokius siuliukus butu geriau pasirinkti  smile.gif  smile.gif

SVEIKUTE.Zinokit,norejau ir as haremo kelnyciu maziukei savo,bet kai pamaciau cia sm vienos nares numegztas,man kazkaip schmoll.gif Nors neesu profe mezgime,bet turbut ir nuo rasto,ir nuo siulu daug kas priklauso,bet butent tos,kurias maciau,man negraziai ziurejosi tas paplatejimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 11 spalio 2012 - 10:21
na aš mačiau berniuką su tokiom pusiau haremiskom kelnytėm, nes tas klyniukas nebuvo labai plačiai padarytas tai man taip patiko bet niekur nerandu jokios schemutės kaip jos mezgamos g.gif Sakau gal atsiras čia mamyčių bandžiusių tokias megzti
Atsakyti
aš mezgu,kaip aš vadinu,haremines. bet jos nėra tokios su placiu klyniuku. Matyt ir hareminėm nesivadina. tokios platesnės su gumom viršuj ir apačioj.
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2012 10 11, 14:21)
na aš mačiau berniuką su tokiom pusiau haremiskom kelnytėm, nes tas klyniukas nebuvo labai plačiai padarytas tai man taip patiko bet niekur nerandu jokios schemutės kaip jos mezgamos  g.gif  Sakau gal atsiras čia mamyčių bandžiusių tokias megzti

taip,mezgimas mezgimui nelygu,as maciau nevykusi blush2.gif mano akim ziurint blush2.gif as ilgai ieskojau schemu,klausiau,gal kas mezge,bet kaip i siena atsimusdavau....meciau ta ideja,megsiu paprastutes ax.gif nusipirkau snd vilnoniu siuliuku,issirenku modeliuka ir pirmyn,skant rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 11 spalio 2012 - 16:05
Vijora, siuvejeliu temoj radau iskarpa haremo kelnyciu, kaip mazdaug turetu atrodyti
user posted image
pamatuoji kokio zemumo klyniukas turetu buti, pilvuko apimtis, kojyciu ilgis ir nuo apacios manyciau pradet reiketu. tik reikia teisingus siulus pasirinkti, nes visas grozis kaip krenta mezginys, kad nebutu per kietas.
punktyrine linija reiskia lenkimo linija, siule eina tik nugaroj ir kojyciu vidinej pusej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 11 spalio 2012 - 16:38
WAU,ACIUUUUUU,EGLIOSHA bigsmile.gif
DB MASTAU,AR SU VILNA GERAI ATRODYS KLYNIUKAS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 11 spalio 2012 - 17:04
Labas mezgejeles,man reikia jusu pagalbos,noriu numegzti savo princesei berete,perziurejau visas temutes,tai tik nertas radau,megztu buvo foto,bet be schemuciu,jei kuri turi koki pasiulyma,gal pasidalintumetei,buciau dekinga,nes labai rankos niezti megzt norisi,kepures siaip taip iveikiu,va beretes noreciau savo keturiu metuku mergytei,aciu labai:)
Atsakyti