aciu,egliosha,uz patarima.Tikrai info galvelej truksta
atsiprasau,zinau,kad tema apie klenytes,bet vistik istrisiu paklausti,o tai kokius siulus geriau rinktis kepurytei ir salikui ziemai,nes,kaip suprantu,vilna kanda
SoJa,grazios kelnytes,pirmuju noreciau
Vijora man irgi mezgimas tamsus miskas ka esu mezgus, tai salika, kepurytes, kojines ir pirstines leliukui o taip noretusi isnaudot ilgus ziemos vakarus ir numegzt savo merginom siltu rubeliu... As svajoju savo panikem numegzt tokias ale timpas-kelnes, kad butu galima uzdet ir prie sijonuko ir pakist po kelnem, kai labai salta. Galvoju gal reik megzt vilnos ir pvz dralono siuliukais kai pirkau kojinytem siuliukus, pardaveja rekomendavo butent tokius, nes atseit sunkiau nusidevi, kulniukai ilgiau laiko. Tai gal ir kelnytem tokie labai tiktu... tik va niekaip neismislinu kaip pasiskaiciuot iki kiek ta klyniuka paplatint... Galvoju gal kokias kelnes isardyt, kad tureciau pavyzdi gaila, neturiu jokios mociutes, kad padetu siuo klausimu
SoJa, jusu kelnytes superines
Beje, akrilo as labai nemegstu, o vaikiskiems drabuzeliams apskritai atsisakau megzt is tokiu. Man jie labai bjaurus. Nesmagiai girgzda rankose mezgant ir labai prastai devisi. dabar kaip tik stengiuos sunert visus likucius akrilo kokiems niekniekiams, kad nekiltu pagunda dar ka nors vaikisko numegzt renkuosi kuo naturalesni siuliuka. Jie brangesni, bet siltesni ir smagesni nesiot siulyciau ir jums megzti is naturalesniu. Darbo idesit daug, o is akrilo naudos mazai
Beje, akrilo as labai nemegstu, o vaikiskiems drabuzeliams apskritai atsisakau megzt is tokiu. Man jie labai bjaurus. Nesmagiai girgzda rankose mezgant ir labai prastai devisi. dabar kaip tik stengiuos sunert visus likucius akrilo kokiems niekniekiams, kad nekiltu pagunda dar ka nors vaikisko numegzt renkuosi kuo naturalesni siuliuka. Jie brangesni, bet siltesni ir smagesni nesiot siulyciau ir jums megzti is naturalesniu. Darbo idesit daug, o is akrilo naudos mazai
sveiki..pradejau ir as kelnytes megzt tokias kaip buveines bloge,tik be pyniu:)jau viena dali beveik iveikiau:)nesu igudus mezgeja,tai tempai nedideli:Dpernai ir buvau mezgus tokias.tai siemet tik pailginau:)jei kas gausis-pasirodysim:)
p.s.siuliukai alize kasmyro vilna,nzn kaip kelnytes nesiosis,bet megztukams man puikiai tiko:)
p.s.siuliukai alize kasmyro vilna,nzn kaip kelnytes nesiosis,bet megztukams man puikiai tiko:)
ar ides kas cia pamokeliu, nuo ko pradeti ? einu ieskot, jei ka - pasidalinsiu.
Papildyta:
kaip numegzti toki grozi cia
http://knitka.ru/517...shtanishki.html
SKAITANCIOMS RUSISKAI
Papildyta:
kaip numegzti toki grozi cia
http://knitka.ru/517...shtanishki.html
SKAITANCIOMS RUSISKAI
Aš taip pat jau pradėjus megzti kelnytes dukrytei. Mezgu nuo viršaus lygiu raštu. Siūlai 100proc akrilas. Tiesiog mažinu atsargas.Senais laikais sintetikos daug pripirkus buvau-tik pagal spalvą siūlus rinkdavausi. tai dabar bandau jų atsikratyti. Kelnytės bus ne dėl šiltumo,tik dėl vaizdo
QUOTE(NIDA @ 2012 10 10, 13:17)
Aš taip pat jau pradėjus megzti kelnytes dukrytei. Mezgu nuo viršaus lygiu raštu. Siūlai 100proc akrilas. Tiesiog mažinu atsargas.Senais laikais sintetikos daug pripirkus buvau-tik pagal spalvą siūlus rinkdavausi. tai dabar bandau jų atsikratyti. Kelnytės bus ne dėl šiltumo,tik dėl vaizdo
mano irgi 100 proc. akrilas bus gerai
QUOTE(Krista J. @ 2012 10 10, 14:01)
Vijora man irgi mezgimas tamsus miskas ka esu mezgus, tai salika, kepurytes, kojines ir pirstines leliukui o taip noretusi isnaudot ilgus ziemos vakarus ir numegzt savo merginom siltu rubeliu... As svajoju savo panikem numegzt tokias ale timpas-kelnes, kad butu galima uzdet ir prie sijonuko ir pakist po kelnem, kai labai salta. Galvoju gal reik megzt vilnos ir pvz dralono siuliukais kai pirkau kojinytem siuliukus, pardaveja rekomendavo butent tokius, nes atseit sunkiau nusidevi, kulniukai ilgiau laiko. Tai gal ir kelnytem tokie labai tiktu... tik va niekaip neismislinu kaip pasiskaiciuot iki kiek ta klyniuka paplatint... Galvoju gal kokias kelnes isardyt, kad tureciau pavyzdi gaila, neturiu jokios mociutes, kad padetu siuo klausimu
identiska situacija
o del siulu,tai net supikau...mat ejau pirkti siulu butent kelnytems,ir konsultavausi su pardaveja,issakiau ka megsiu,kad vaikui megsiu,ji pasiule akrila,o as ka,vistele,ir nupirkau.Dabar jau tikrai nepirkciau Tikrai,kad girgzda jie kai mezgi,nemalonus tokie Viskas,ardau ka prinarpliojau,ir kur kitur panaudosiu
db bandau ieskotis angora2 kazin,kur ju pigiau rasti
beje,as savo panickom noreciau numegzti kelnytes placiom klesnytem,nenoriu,kad apcioje butu ''gumele'',bet kiek zinau,jei mezgi lygiuoju budu,raitosi krastas,gal kas bande jau?
sstropez,aciu uz nuoroda
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 17:15)
jei mezgi lygiuoju budu,raitosi krastas,gal kas bande jau?
sstropez,aciu uz nuoroda
sstropez,aciu uz nuoroda
Gal pamėgink pačioje apačioje numegzti kelias eilutes ripsiuku? Neturėtų raitytis ir gražu
QUOTE(eling @ 2012 10 10, 18:32)
Gal pamėgink pačioje apačioje numegzti kelias eilutes ripsiuku? Neturėtų raitytis ir gražu
o,gera mintis,aciu
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 18:38)
o,gera mintis,aciu
Na o aš jau vieną klešnę įsibėgėjau... Kaip kitom sekasi?
nors su rusa kalba draugauju,bet neissifruoju ka reiskia,gal ,merginos,pagelbesit
Вязать, прибавляя с внутренней стороны в каждом 14-м р. 3 раза по 1 п. = 26 п. На высоте 16 см объединить п. обеих штанин, набрав
ka turima galvoje tas 14 m p
jau supratau pati
Вязать, прибавляя с внутренней стороны в каждом 14-м р. 3 раза по 1 п. = 26 п. На высоте 16 см объединить п. обеих штанин, набрав
jau supratau pati
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 18:57)
koks čia modelis, jei ne paslaptis?