Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

aciu,egliosha,uz patarima.Tikrai info galvelej truksta doh.gif
atsiprasau,zinau,kad tema apie klenytes,bet vistik istrisiu paklausti,o tai kokius siulus geriau rinktis kepurytei ir salikui ziemai,nes,kaip suprantu,vilna kanda unsure.gif
SoJa,grazios kelnytes,pirmuju noreciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 09 spalio 2012 - 22:42
Vijora man irgi mezgimas tamsus miskas drinks_cheers.gif ka esu mezgus, tai salika, kepurytes, kojines ir pirstines leliukui doh.gif biggrin.gif o taip noretusi isnaudot ilgus ziemos vakarus ir numegzt savo merginom siltu rubeliu... As svajoju savo panikem numegzt tokias ale timpas-kelnes, kad butu galima uzdet ir prie sijonuko ir pakist po kelnem, kai labai salta. Galvoju gal reik megzt vilnos ir pvz dralono siuliukais g.gif kai pirkau kojinytem siuliukus, pardaveja rekomendavo butent tokius, nes atseit sunkiau nusidevi, kulniukai ilgiau laiko. Tai gal ir kelnytem tokie labai tiktu... g.gif tik va niekaip neismislinu kaip pasiskaiciuot iki kiek ta klyniuka paplatint... Galvoju gal kokias kelnes isardyt, kad tureciau pavyzdi lotuliukas.gif gaila, neturiu jokios mociutes, kad padetu siuo klausimu verysad.gif

SoJa, jusu kelnytes superines thumbup.gif

Beje, akrilo as labai nemegstu, o vaikiskiems drabuzeliams apskritai atsisakau megzt is tokiu. Man jie labai bjaurus. Nesmagiai girgzda rankose mezgant lotuliukas.gif ir labai prastai devisi. dabar kaip tik stengiuos sunert visus likucius akrilo kokiems niekniekiams, kad nekiltu pagunda dar ka nors vaikisko numegzt lotuliukas.gif renkuosi kuo naturalesni siuliuka. Jie brangesni, bet siltesni ir smagesni nesiot mirksiukas.gif siulyciau ir jums megzti is naturalesniu. Darbo idesit daug, o is akrilo naudos mazai mirksiukas.gif

Atsakyti
sveiki..pradejau ir as kelnytes megzt tokias kaip buveines bloge,tik be pyniu:)jau viena dali beveik iveikiau:)nesu igudus mezgeja,tai tempai nedideli:Dpernai ir buvau mezgus tokias.tai siemet tik pailginau:)jei kas gausis-pasirodysim:)

p.s.siuliukai alize kasmyro vilna,nzn kaip kelnytes nesiosis,bet megztukams man puikiai tiko:)
Atsakyti
ar ides kas cia pamokeliu, nuo ko pradeti ? biggrin.gif einu ieskot, jei ka - pasidalinsiu.
Papildyta:
user posted image

kaip numegzti toki grozi cia

http://knitka.ru/517...shtanishki.html

SKAITANCIOMS RUSISKAI 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau pradėjus megzti kelnytes dukrytei. Mezgu nuo viršaus lygiu raštu. Siūlai 100proc akrilas. Tiesiog mažinu atsargas.Senais laikais sintetikos daug pripirkus buvau-tik pagal spalvą siūlus rinkdavausi. tai dabar bandau jų atsikratyti. Kelnytės bus ne dėl šiltumo,tik dėl vaizdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 10 10, 13:17)
Aš taip pat jau pradėjus megzti kelnytes dukrytei. Mezgu nuo viršaus lygiu raštu. Siūlai 100proc akrilas. Tiesiog mažinu atsargas.Senais laikais sintetikos daug pripirkus buvau-tik pagal spalvą siūlus rinkdavausi. tai dabar bandau jų atsikratyti. Kelnytės bus ne dėl šiltumo,tik dėl vaizdo  ax.gif

mano irgi 100 proc. akrilas biggrin.gif bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 10 10, 14:01)
Vijora man irgi mezgimas tamsus miskas  drinks_cheers.gif  ka esu mezgus, tai salika, kepurytes, kojines ir pirstines leliukui  doh.gif  biggrin.gif o taip noretusi isnaudot ilgus ziemos vakarus ir numegzt savo merginom siltu rubeliu... As svajoju savo panikem numegzt tokias ale timpas-kelnes, kad butu galima uzdet ir prie sijonuko ir pakist po kelnem, kai labai salta. Galvoju gal reik megzt vilnos ir pvz dralono siuliukais  g.gif kai pirkau kojinytem siuliukus, pardaveja rekomendavo butent tokius, nes atseit sunkiau nusidevi, kulniukai ilgiau laiko. Tai gal ir kelnytem tokie labai tiktu...  g.gif tik va niekaip neismislinu kaip pasiskaiciuot iki kiek ta klyniuka paplatint... Galvoju gal kokias kelnes isardyt, kad tureciau pavyzdi  lotuliukas.gif  gaila, neturiu jokios mociutes, kad padetu siuo klausimu  verysad.gif

SoJa, jusu kelnytes superines  thumbup.gif 

Beje, akrilo as labai nemegstu, o vaikiskiems drabuzeliams apskritai atsisakau megzt is tokiu. Man jie labai bjaurus. Nesmagiai girgzda rankose mezgant  lotuliukas.gif ir labai prastai devisi.  dabar kaip tik stengiuos sunert visus likucius akrilo kokiems niekniekiams, kad nekiltu pagunda dar ka nors vaikisko numegzt  lotuliukas.gif renkuosi kuo naturalesni siuliuka. Jie brangesni, bet siltesni ir smagesni nesiot  mirksiukas.gif siulyciau ir jums megzti is naturalesniu. Darbo idesit daug, o is akrilo naudos mazai  mirksiukas.gif

identiska situacija thumbup.gif
o del siulu,tai net supikau...mat ejau pirkti siulu butent kelnytems,ir konsultavausi su pardaveja,issakiau ka megsiu,kad vaikui megsiu,ji pasiule akrila,o as ka,vistele,ir nupirkau.Dabar jau tikrai nepirkciau schmoll.gif Tikrai,kad girgzda jie kai mezgi,nemalonus tokie unsure.gif Viskas,ardau ka prinarpliojau,ir kur kitur panaudosiu g.gif
db bandau ieskotis angora2 g.gif kazin,kur ju pigiau rasti g.gif
beje,as savo panickom noreciau numegzti kelnytes placiom klesnytem,nenoriu,kad apcioje butu ''gumele'',bet kiek zinau,jei mezgi lygiuoju budu,raitosi krastas,gal kas bande jau? unsure.gif
sstropez,aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 10 spalio 2012 - 16:20
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 17:15)
jei mezgi lygiuoju budu,raitosi  krastas,gal kas bande jau? unsure.gif
sstropez,aciu uz nuoroda 4u.gif

Gal pamėgink pačioje apačioje numegzti kelias eilutes ripsiuku? Neturėtų raitytis ir gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 10, 18:32)
Gal pamėgink pačioje apačioje numegzti kelias eilutes ripsiuku? Neturėtų raitytis ir gražu  smile.gif

o,gera mintis,aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 18:38)
o,gera mintis,aciu thumbup.gif

irnesakyk.gif 4u.gif

Na o aš jau vieną klešnę įsibėgėjau... karsta.gif Kaip kitom sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 10 spalio 2012 - 17:55
nors su rusa kalba draugauju,bet neissifruoju ka reiskia,gal ,merginos,pagelbesit
Вязать, прибавляя с внутренней стороны в каждом 14-м р. 3 раза по 1 п. = 26 п. На высоте 16 см объединить п. обеих штанин, набрав

ka turima galvoje tas 14 m p g.gif
jau supratau pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 10 spalio 2012 - 18:06
QUOTE(Vijora @ 2012 10 10, 18:57)
ka turima galvoje tas 14 m p g.gif

koks čia modelis, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 10 spalio 2012 - 18:10