QUOTE(Krista J. @ 2012 10 10, 14:01)
Vijora man irgi mezgimas tamsus miskas

ka esu mezgus, tai salika, kepurytes, kojines ir pirstines leliukui

o taip noretusi isnaudot ilgus ziemos vakarus ir numegzt savo merginom siltu rubeliu... As svajoju savo panikem numegzt tokias ale timpas-kelnes, kad butu galima uzdet ir prie sijonuko ir pakist po kelnem, kai labai salta. Galvoju gal reik megzt vilnos ir pvz dralono siuliukais

kai pirkau kojinytem siuliukus, pardaveja rekomendavo butent tokius, nes atseit sunkiau nusidevi, kulniukai ilgiau laiko. Tai gal ir kelnytem tokie labai tiktu...

tik va niekaip neismislinu kaip pasiskaiciuot iki kiek ta klyniuka paplatint... Galvoju gal kokias kelnes isardyt, kad tureciau pavyzdi

gaila, neturiu jokios mociutes, kad padetu siuo klausimu
SoJa, jusu kelnytes superines
Beje, akrilo as labai nemegstu, o vaikiskiems drabuzeliams apskritai atsisakau megzt is tokiu. Man jie labai bjaurus. Nesmagiai girgzda rankose mezgant

ir labai prastai devisi. dabar kaip tik stengiuos sunert visus likucius akrilo kokiems niekniekiams, kad nekiltu pagunda dar ka nors vaikisko numegzt

renkuosi kuo naturalesni siuliuka. Jie brangesni, bet siltesni ir smagesni nesiot

siulyciau ir jums megzti is naturalesniu. Darbo idesit daug, o is akrilo naudos mazai
identiska situacija
o del siulu,tai net supikau...mat ejau pirkti siulu butent kelnytems,ir konsultavausi su pardaveja,issakiau ka megsiu,kad vaikui megsiu,ji pasiule akrila,o as ka,vistele,ir nupirkau.Dabar jau tikrai nepirkciau

Tikrai,kad girgzda jie kai mezgi,nemalonus tokie

Viskas,ardau ka prinarpliojau,ir kur kitur panaudosiu
db bandau ieskotis angora2

kazin,kur ju pigiau rasti
beje,as savo panickom noreciau numegzti kelnytes placiom klesnytem,nenoriu,kad apcioje butu ''gumele'',bet kiek zinau,jei mezgi lygiuoju budu,raitosi krastas,gal kas bande jau?

sstropez,aciu uz nuoroda