Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

na,ar jau kuri mamyte pradejo megzti kelnytes? bigsmile.gif
as vis dar apmastymu stadijoj doh.gif
Atsakyti
Jau pradėjau, bet sustojau - abejoju ar ne per kietai gaunasi, ar virbalus tinkamus parinkau mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kokia faina temuke sukuret thumbup.gif kaip tik tai ko man reik thumbup.gif jungsiuos ir as prie jusu neuzilgo ax.gif
Noriu jusu paklausti, gal kas patarsit kokius siuliukus geriausia pasirinkti 3,5 ir 1,5 metu merginoms? Kad nelabai tystu keliai g.gif ir gal kas galit paaiskint kaip tas klyniukas ismezgamas? Niekad nesu mezgus tokiu dalyku , tai kol kas sunkiai issivaizduoju kaip cia ji numegzt, kad butu kaip tik g.gif
Atsakyti
eling,o tai jei mezginys per kietas,tai ka reiskia-kad virbalai per ploni,ar siuluose beda? unsure.gif
kristaj,man mezgimas -tamsus miskas(kuris po truputi pradeda svieseti biggrin.gif )
labai noriu savom panickom numegzti kelnytes,bet nzn nuo ko pradet,vienur raso,kad nuo virsaus geriau,kitur-kad nuo klesniu....zo doh.gif
pasiemiau mano tetos megztas kelnytes mano pirmajai panai,stengiausi kazka iziuret kas ir kaip,tai ji klyniuka mezga tiesiog kvadrateli atskira,kuri veliau isiuna g.gif gal taip irgi galima,nzn unsure.gif gaila,kad temele nera aktyvi,man kaip visai zaliai,butu netgi idomu patarimai,nuo kur geriau pradet megzti,kokius siuliukus naudoti ir pan... g.gif
db pasiemiau pabandymui akrilo dviguba,tai siaubas kazkoks,mezginys kietas ir nemalonus siulas...''saltas''toks verysad.gif
Atsakyti
As daugybe kelnyciu esu numezgus, idedu maza dalele:
user posted image
Atsakyti
Vijora, aš manau, kad pasirinkau ne tuos virbalus, be to dar mezgu labai tankiai, tai kelnytės gaunasi tokios labai jau kietokos. Nesu tokia patyrusi mezgime, tai dabar aiškinuosi ką man toliau daryti. Kita vertus, siūlas pats gan storas tikra vilna, net kvepia avim, ir kelnytės būtų skirtos lauke tampyti, be baimės po sniegą pasivolioti...

SoJa , labai gražūs darbai! Čia rankom? Gal galėtumėte papasakoti, kaip jūs jas mezgate? 4u.gif
Atsakyti
As mezgu su masina nuo virsaus zemyn. kai prienu prie klyniuko mezgu atskirai klesnytes. Antra gabala analogiskai ir susiunu sonuose
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 09, 17:44)
db pasiemiau pabandymui akrilo dviguba,tai siaubas kazkoks,mezginys kietas ir nemalonus siulas...''saltas''toks verysad.gif

akrilas is tiesu labiau tiktu zaislams nerti, o vaikiskiems rubeliams geriau vilnos nusipirkti, medvilnes, zodziu naturalesniu siuliuku biggrin.gif man patys paciausi siulai-Angora2. minksti, smagiai mezgas, silti, didelis metrazas.

Papildyta:
berniukiskos kelnes bigsmile.gif
user posted image
aprasymas
Papildyta:
user posted image
aprasymas
Atsakyti
Na va, pasitariau su drauge, priėjom tos nuomonės, kad teks ardyti man savo mezginuką ir ieškotis kitų virbalų. STORŲŲŲ man reikia, gal 8 nr. Dabar reikia surasti e-parduotuvę ir išsirinkti... Gal pirkti su valu? Niekada su juo nemezgiau... Arba 5 kojinių storų... g.gif

Man tos kelnytės monstrės patinka... Gal kada ir prie jų prieisiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 09, 21:23)
Na va, pasitariau su drauge, priėjom tos nuomonės, kad teks ardyti man savo mezginuką ir ieškotis kitų virbalų. STORŲŲŲ man reikia, gal 8 nr. Dabar reikia surasti e-parduotuvę ir išsirinkti... Gal pirkti su valu? Niekada su juo nemezgiau... Arba 5  kojinių storų...  g.gif

Man tos kelnytės monstrės patinka... Gal kada ir prie jų prieisiu...  smile.gif

tokie stori siulai? as is namines vilnos kelnes mezgu 3.5 numerio virbalais, normaliai iseina, bet ir stengiuosi standziai nemegzti, nes siulas kietas, sulauzyciau virbalus biggrin.gif kojines esu mezgus storais kojiniu virbalais (4nr.), tai noretusi biskiuka tampresnio mezginio. pabandyk jei turi kitais virbalais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungsiuosi ir as prie jusu. nusipirkau laaabai storu siulu, nes noriu, kad ziema pana lauke nesusaltu biggrin.gif tereikia susirasti paprasta schema ir pirmyn. nusprendziau, kad megsiu paprastai: 2 geros, 2 blogos. taip gausis tokia kaip armonika, tempsis ant kojos pagal poreiki, nebus apdribe, be to, bus dar storesnes ir siltesnes nei mezgant lygiuoju mezgimu. va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 10 09, 21:32)
tokie stori siulai?

Siūlai tikrai ne ploni. O megzti laisviau nemoku...

Teks planus koregoti, šias storąsias megsiu atskirai dvi palas nuo apačios, kurias po to susiūsiu. Radau sunučiukus plastmasinius 6 nr virbalus, bent jau išladų nebus assa.gif smile.gif

Sttropez, mano mėginimas bus 1 g, 1 b, vistiek reiks kažkaip platinti, gal bus paprasčiau. Aš su savo storais siūlais bandžiau 2g, 2 b, bet man nelabai patiko schmoll.gif , gražiau žiūrėjosi bandymukas su 1g, 1b 4u.gif

Atsakyti