Norėčiau pagirti ROGĄ - tokiais tempais tobulėji! Šaunuolė! Ne per seniausiai buvau užmačiusi lininį komplektėlį - jau grooooožis!
egliosha rodyk ką sukurpei
Liberty812 nežinau ar ne per vėlai, bet va čia turėtum rasti atsakymą kaip megzti tokį klyniuką.
QUOTE(eling @ 2013 08 07, 15:12)
Norėčiau pagirti ROGĄ - tokiais tempais tobulėji! Šaunuolė! Ne per seniausiai buvau užmačiusi lininį komplektėlį - jau grooooožis!
[
[
ačiū
jau lininės ir kelnės baigtos
tik liko ant manekenės nupaveiksluoti
QUOTE(Roga @ 2013 08 07, 20:39)
Laukiame pasirodant!
QUOTE(eling @ 2013 08 07, 15:12)
egliosha rodyk ką sukurpei
tai kad nera vaizdo
kad neterst eterio tokiais paveikslais dedu nuododa
kelnes
kur sviesiau matosi, kad naujas siulas imtas, namine vilna tokia jau yra, spalva netolygi, kartais toks plonas siulas buvo, kad net kirpau, bet taip tik linksmiau vyras sake silta kaip ant peciaus su tokiom, nori dar ir liemenes
mezgiau po viena klesne, paskui sujungiau ties klynu, ten primezgiau romba kaip ant timkiu buna, uzpakalis megztas visas iskart, juosmuo dvigubas, bet kadangi po kelnem velkamasi, tai gumos nereikia.
antrakart nesiryzciau, nes kelnes numegzt yra reikalu, vien uzpakali permegzt kiek trukau
egliosha , na ir šaunuolė, tokio dydžio kelnės! Aš turbūt nesiryžčiau O nekanda naminė vilna?
Roga - labai jau gražiai pasidabinusi panelė! Nėrei pagal schemą?
Roga - labai jau gražiai pasidabinusi panelė! Nėrei pagal schemą?
QUOTE(eling @ 2013 08 11, 17:49)
egliosha , na ir šaunuolė, tokio dydžio kelnės! Aš turbūt nesiryžčiau O nekanda naminė vilna?
kanda kanda bet po apacia velkasi dar vyriskas timpas, tai super sake
QUOTE(eling @ 2013 08 11, 17:49)
ačiū
viskas iš galvos ir paprastai dariau, nes dar mokinuosi ir dar daug ko nesuprantu.
kelnės nertos paprastai su vienu užmetinu ir apačios apdaila
Sveikos mezgejeles
Labai graziu kelnyciu primezget
Megsiu ir as savo panelei rudeniui-ziemai kelnytes. Man idomu, megzdamos nuo apacios kas kelinta eile palatinate klesnytes?
Ingridagal, praziurejau, gal rasei jau, kaip mezgi pati virus kur gumyte veriasi?
Labai graziu kelnyciu primezget
Megsiu ir as savo panelei rudeniui-ziemai kelnytes. Man idomu, megzdamos nuo apacios kas kelinta eile palatinate klesnytes?
Ingridagal, praziurejau, gal rasei jau, kaip mezgi pati virus kur gumyte veriasi?
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 08 17, 17:05)
man labai pasiteisino metodas kuri buvau ikelus sitoj temoj, nereikia lenkti ir prisiuti, ir nedarko vaizdo storesne vieta
QUOTE(zuzana* @ 2013 08 31, 14:11)
Timpos panelei rudeniui
Bet čia tikriausiai mašina megzta, ar aš klystu? Kokius siūliukus naudojate?