Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

Norėčiau pagirti ROGĄ - tokiais tempais tobulėji! Šaunuolė! thumbup.gif Ne per seniausiai buvau užmačiusi lininį komplektėlį - jau grooooožis! wub.gif

egliosha rodyk ką sukurpei mirksiukas.gif

Liberty812 nežinau ar ne per vėlai, bet va čia turėtum rasti atsakymą kaip megzti tokį klyniuką. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 08 07, 15:12)
Norėčiau pagirti ROGĄ - tokiais tempais tobulėji! Šaunuolė!  thumbup.gif  Ne per seniausiai buvau užmačiusi lininį komplektėlį - jau grooooožis! wub.gif 

[

ačiū blush2.gif
jau lininės ir kelnės baigtos blush2.gif
tik liko ant manekenės nupaveiksluoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 08 07, 20:39)
ačiū blush2.gif
jau lininės ir kelnės baigtos blush2.gif
tik liko ant manekenės nupaveiksluoti blush2.gif

Laukiame pasirodant! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 08 07, 15:12)
egliosha rodyk ką sukurpei  mirksiukas.gif

tai kad nera vaizdo biggrin.gif
kad neterst eterio tokiais paveikslais dedu nuododa biggrin.gif
kelnes
kur sviesiau matosi, kad naujas siulas imtas, namine vilna tokia jau yra, spalva netolygi, kartais toks plonas siulas buvo, kad net kirpau, bet taip tik linksmiau biggrin.gif vyras sake silta kaip ant peciaus su tokiom, nori dar ir liemenes biggrin.gif
mezgiau po viena klesne, paskui sujungiau ties klynu, ten primezgiau romba kaip ant timkiu buna, uzpakalis megztas visas iskart, juosmuo dvigubas, bet kadangi po kelnem velkamasi, tai gumos nereikia.
antrakart nesiryzciau, nes kelnes numegzt yra reikalu, vien uzpakali permegzt kiek trukau doh.gif
Atsakyti
sveikos, kaip ir žadėjau rodomės blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
egliosha , na ir šaunuolė, tokio dydžio kelnės! bigsmile.gif Aš turbūt nesiryžčiau doh.gif O nekanda naminė vilna?

Roga - labai jau gražiai pasidabinusi panelė! wub.gif Nėrei pagal schemą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 08 11, 17:49)
egliosha , na ir šaunuolė, tokio dydžio kelnės! bigsmile.gif  Aš turbūt nesiryžčiau  doh.gif  O nekanda naminė vilna?

kanda kanda biggrin.gif bet po apacia velkasi dar vyriskas timpas, tai super sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 08 11, 17:49)

Roga - labai jau gražiai pasidabinusi panelė!  wub.gif  Nėrei pagal schemą?  smile.gif

ačiū 4u.gif
viskas iš galvos ir paprastai dariau, nes dar mokinuosi ir dar daug ko nesuprantu.
kelnės nertos paprastai su vienu užmetinu ir apačios apdaila blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles smile.gif

Labai graziu kelnyciu primezget bigsmile.gif
Megsiu ir as savo panelei rudeniui-ziemai kelnytes. Man idomu, megzdamos nuo apacios kas kelinta eile palatinate klesnytes?
Ingridagal, praziurejau, gal rasei jau, kaip mezgi pati virus kur gumyte veriasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2013 08 17, 17:05)
Ingridagal, praziurejau, gal rasei jau, kaip mezgi pati virus kur gumyte veriasi? 4u.gif

man labai pasiteisino metodas kuri buvau ikelus sitoj temoj, nereikia lenkti ir prisiuti, ir nedarko vaizdo storesne vieta 4u.gif
Atsakyti
Timpos panelei rudeniui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 08 31, 14:11)
Timpos panelei rudeniui

Bet čia tikriausiai mašina megzta, ar aš klystu? smile.gif Kokius siūliukus naudojate?
Atsakyti