Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

Na ir aš pabandziau kazka nunarpliot i kelnes panasaus doh.gif Storos vilnos, kaip tik artėjantiems šalciams smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 01 14, 18:30)
Na ir aš pabandziau kazka nunarpliot i kelnes panasaus  doh.gif Storos vilnos, kaip tik artėjantiems šalciams  smile.gif

nugi labai gražu tavo išdykusiai damutei, kaip princesė atrodo thumbup.gif
Atsakyti
laba,
mano vyriskos kelnes labaaai letai, bet jau eina i pabaiga biggrin.gif siulai buvo pasibaige, tai gavos margutis- pilkos su balta juosta laugh.gif
atradau buda, kaip padaryti liemeniui juosta, kad nebutu stora nei kad uzlenkus ir prisiuvus: http://img689.images.../7974/a0194.jpg ir visiskai nesudetinga 4u.gif
Atsakyti
atbegu ir as pasigirt - pasirodyt smile.gif
Mano "firminiu zenklu" tapusios kelnytes-timpos-leginsiukai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kiek grožių! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip sekasi megzti, nerti g.gif

mes pasirodom, šį karta kelnytės gavosi liuks blush2.gif
user posted image

kaip atrodo visas g.gif
user posted image
Atsakyti
Superinis komplekciukas! thumbup.gif
Atsakyti
Na va kiek gražių kelnyčių ir kostiumų užderėjo, nebaisi jokia žiema.
Aš irgi pagaliau prisiruošiau nufotografuoti saviškes, jau ir pranešiotos, siūlo tik mažoka nusipirkau, ilgis vos vos. Artėjant kitai žiemai teks primegzti. Megztos nuo viršaus, su viena siūle nugaroj. Taip kaip aprašyta berodz antram temos puslapy.
user posted image
Atsakyti
Nu bet kokios fainos kelnytes, reikia ir man traukti virbalus laukan ir megzti.
Atsakyti
niu mergaitės ką vasarai sugalvojote ką, gal ką gražaus blush2.gif

mano bandymas nerti blush2.gif

user posted image

ir visas komplektukas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galite aprašyti kaip megzti tokias kelnytes? smile.gif o ypač klyniuko nemoku visai blush2.gif

http://www.mezginys....ikiui-75563.htm
Atsakyti
nagi nagi, ar kas ruosiasi ziemai? as vis tik numezgiau ziemos pabaigai kelnes vyrui biggrin.gif aisku uzpakali padariau tokio dydzio, kad galejo du diedai sulipt biggrin.gif tai gavau ardyti ir ilgaaaaiiii nuobodziai permezginejau. aisku po tom kelnem turi dar papildomas maunasi kad nekastu, bet nerealiai silta sake thumbup.gif
Atsakyti