Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

QUOTE(Meškuolė @ 2012 11 15, 12:47)
o kodėl Jūs brūkšnelius vietoj tarpų dedate?

nes-turiu-maza-kompiuteriste-kuri-islupo-space-myktuka doh.gif tai-nebeveikia,tenka-naudot-kitus-zenkliukus blush2.gif
Atsakyti
Kadangi kelnyčių forma standartinė, tai tik pynutę parodysiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 26, 15:05)
Kadangi kelnyčių forma standartinė, tai tik pynutę parodysiu  ax.gif

Labai dailios kelnytes thumbup.gif
Mezgete nuo virsaus ar nuo apacios?
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2012 11 01, 12:19)
Na nera cia jokios schemos- as pastoviai "is akies" mezgu. Siuo atveju tai mezgama nuo virsaus, pas mane 70 akiu, nes siulai plonoki-2nr virbalai. tai va- numezgus ta vadinama guma- toliau mezgu lygiu mezgimu- gerom akim. Ties uzpakaliuko zona dar paplatinu kas kokias 5 eiles uzdedama ties krastais po aki, tai ties klynu gaunasi apie 78 akis. Tada kai jau reikia formuoti klesnytes- mezgu iki vidurio ir apsukus mezgini nuleidziu 10 akiu, kitoj eilej dar 3 ir sekancioj dae 1. Toliau mezgu
klesnyte reikiamo ilgio ir viskas.Antra klesnyte pradedu vel nuo vidurio nuleisdama 10 akiu ir t.t.
blush2.gif

labai tokias noriu pabandyti, bandau isivaizduoti kaip ties tuo klynu nuleisti....
taip nuleidziant iseina skyle ir siusiuti reikia? ar kazkaip gudriai nuleidziama, kad gaunasi be siules?...
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif ar priimsite blush2.gif

mano darbelis paskutinis, mėgztu kostimėlius blush2.gif
kelnytės:
user posted image

tunika-suknelė:
user posted image

modeliukas:
user posted image

turiu klausimas, o megzti raitūzus, iš plonų vilnonių siūlų ar bandėte, kaip klyna darėte g.gif labai noriu padaryti kostimėlį rezgiu mintį jau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 19 gruodžio 2012 - 20:19
QUOTE(Roga @ 2012 12 19, 21:17)
Sveikos biggrin.gif ar priimsite blush2.gif

Atsakyti
kaip sekasi megzti g.gif
aš pabaigiau raitūzus, paprastus stulpeliu.

neusiuta:
user posted image

baigta ant modeliuko jau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 07, 13:06)

Smagutėlės! Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 01 07, 21:08)
Smagutėlės! Šaunuolė!  thumbup.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kazkada senai,senai zadejau ir as kelnytes megzti.Buvau ka tik baigusi megztini su pynem ir burbuliukais,tai megzdama kelnytes norejau pailseti.Gavosi lapeliai.

user posted image
user posted image

Siek tiek didokos kelnytes,bus kitam rudeniui-ziemai
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2013 01 13, 12:54)

nuostabios kelnytes smile.gif klausimas - kaip padaret na nezinau ne kaip pavadinti g.gif na tas rumbas, ta vieta kur ant liemens, kur galima guma iverti biggrin.gif ten lyg dvigubu rastu, ar ne?
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Jo,dvigubas mezgimas gumytei
Atsakyti