Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

QUOTE(white_angel @ 2012 11 06, 10:54)
nu-va-pasirodau-savo-mezgini ax.gif jam-pabaikt-prireike-dvieju-buteliu-alaus,nes-po-kokio-100kartu-ardymo-pagaliau-pavyko-padaryt-apykakle lotuliukas.gif

thumbup.gif super grazu - labai labai

QUOTE(NIDA @ 2012 11 06, 20:08)
As irgi imu su trumpu(trumpiausiu,koki randu parduotuvese),bet man jis vis tiek per ilgas klesnem(o jau rankovem,tai dar labiau). sau kelnes mezgant,tai dar gal ir istemciau taip mezgini ant viso valo ir virbalu,bet vaikiskom,tai tenka vala istraukinet. Galvojau,kad visos taip daro  g.gif Nesuprantu,ka ne taip darau  g.gif

As nusipirkau ADI firmos virbalus 40cm- tai ten jau su valu ir virbalais jie tiek cm butent 20 cm ir 40 cm virbalai trumpinti ir skirti apyklaklems ir pan. kad neplesytu mezginio. Vnz man tai ju nereikejo bet nezinojau. Tau gal pravers info.
Atsakyti
Sveikos
Priimkit ir mane į savo būrį. Šiandien nusipirkau siūlus, perskaičiau šią temą ir vakare tikiuosi pradžią padaryt. Tikiuosi neužsitęs mano mezgimas iki velykų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika, dailele 4u.gif , kad jau prisirašei, tai jau turėsi anksčiau pabaigt nei Velykos ateis, nes ramybėje nepaliksime hihihi.gif Nagi klok, kokius siūlus, virbalus naudosi, kokį modelį megsi... cool.gif
Atsakyti
Labas rytas. Siūlus pirkau 50% vilna 50% akrilas, tikiuosi, kad bus šiltos ir laikys formą. Siūlas toks storokas tai virbalai 3,5 be valo. Patiko čia rasta įdėja (nepamenu niko blush2.gif ) megzti ant atskirų virbalų su viena siūle nugaroj ir per klešnes. Raštas pats paprasčiausias: gera, bloga ir t.t. o per šoną kokia nors pynė.
O į šią temą todėl ir prisirašiau, kad būtų kas pabaksnoja ir greičiau darbas eitų biggrin.gif
Atsakyti
Man, kaip daznai pasitaiko, vel pritruko siulu doh.gif ir kt metais reix pailgint g.gif bet visai likau patenkinta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 11 14, 20:57)

Šaunuolė! thumbup.gif

dailele , kaip tavo projektas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 11 14, 21:57)
Man, kaip daznai pasitaiko, vel pritruko siulu doh.gif  ir kt metais reix pailgint g.gif bet visai likau patenkinta:

Tas rožinis siūlas tikrai nieko negadina. Smagiai gavosi thumbup.gif

Mano "didysis projektas" juda, bet labai jau sraigės greičiu (apie sprindį jau turiu rolleyes.gif ) Kol kas vaizdu visai patenkinta. Kažkaip galvojau, kad ateis žiemos sezonas turėsiu daugiau laiko mezgimui, bet kur tau doh.gif Bet kasdien nors po dvi eilutes numezgu...
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 11 06, 13:22)
imsimes-darbo-kai-tik-mazoji-uzmiks-pietu-miegelio blush2.gif pradejau-nuo-megztinuko

dekui 4u.gif

o kodėl Jūs brūkšnelius vietoj tarpų dedate?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 11 15, 15:47)
o kodėl Jūs brūkšnelius vietoj tarpų dedate?

Jos kompiuterio klaviatūra sugedusi buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 11 03, 14:10)
kgt , o mezgant nekeičiant pusių, t.y. tik iš geros pusės ratu, ar gautųsi šis būdas?  g.gif  4u.gif

Sorry, nepaskaičiau anksčiau smile.gif

Tikrai gaunasi - tik vienoj eilėj reiktų nukėlinėti gerasias akis, o kitą eilę mezgant - blogąsias.
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2012 11 15, 22:11)

Labai laukiau šio atsakymo aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atšvęsim savaitgalį mažosios trečiąjį tortadienį, ir tuomet jau ramiai išbandysiu, nes man ta siūta guma arrrrrdosi, guma platoka ir persikreipinėja, vienu žo - nesąmonė unsure.gif
Atsakyti
Laba diena!

Labai reikia pagalbos! Dirbu kelioniu agenturoje ir pas mane is Danijos atvyksta apie 15 mezgeju megeju moteru burelis, kuris noretu susitikti su Lietuvoje gyvenanciomis mezgimo entuziastemis ir viena vakara kartu pamegzti ir pasidalinti mezgimo patirtimi. Tad ieskau tokiu mezgimo entuziasciu, kurios arba galetu atvykti i viesbuti, kuriame gyvens mezgejeles arba galetu priimti kazkokioje savo studijoje, galima vietas rezervuoti ir kokioje nors jaukioje kavinukeje. Moteru is Danijos grupele i Lietuva atvyksta geguzes-birzelio menesi, tikslia data zinosiu veliau. Susitikima organizuosiu tiek Kaune, tiek Vilniuje smile.gif

Labai laukciau Jusu laiskelio, ar domintu tokia susitikimo galimybe: matkaopas@gmail.com
Atsakyti