deja nenuftkinau, bet ir as vakar baigiau megzti tamprytes savo maziukei; deja nesu patenkinta:/// ties klyniuku priekyje gavosi tokia kaip ir horizontali kloste ir niekaip nesuprantu kodel:/ mezgiau pagal siutu kelnyciu iskarpa su isemimu ties klyniuku (analagiskai kai rankovems daroma). Galvoju gal biskiuka per daug isemiau ir ten dabar tieisog pasitempe
Dumza , raštukas tikrai įdomus. Norėčiau ir aš jį pritaikyti kokiam apdarėliui. Gal galima būtų gauti schemutę?
vanda_zydi, nenusimink, tarp mūsų čia ne viena, kuri ardė, vėl mezgė, ir vėl arrrdė... Ir taip pat manome, kad geriau permegzti, negu įkyri vieta visąlaik akis graužtų. Tad siūlau perdaryti, pasirodyti ir su džiaugsmu nešioti
vanda_zydi, nenusimink, tarp mūsų čia ne viena, kuri ardė, vėl mezgė, ir vėl arrrdė... Ir taip pat manome, kad geriau permegzti, negu įkyri vieta visąlaik akis graužtų. Tad siūlau perdaryti, pasirodyti ir su džiaugsmu nešioti
tik kad reik pirma suprasti, kas negerai, nes dabar nezinau, ka reik perdarineti... ar kam nors buvo tokia beda?
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 11 05, 14:33)
tik kad reik pirma suprasti, kas negerai, nes dabar nezinau, ka reik perdarineti... ar kam nors buvo tokia beda?
Įmesk foto, bandysim ieškoti problemos kartu, nes iš aprašymo nelabai įsivaizduoju kas ne taip.
QUOTE(oleina @ 2012 11 06, 09:45)
labai grazu,saunuole
dekui-kuriau-rasteli-bemegzdama
Mergaitės, būkit gerutės, necituokite nuotraukyčių
white_angel , megztukas išties labai gražus, gaila tik, kad juoda spalva neleidžia kakliuko įdėmiau apžiūrėti. O kur kelnytės?
white_angel , megztukas išties labai gražus, gaila tik, kad juoda spalva neleidžia kakliuko įdėmiau apžiūrėti. O kur kelnytės?
QUOTE(eling @ 2012 11 06, 10:58)
Mergaitės, būkit gerutės, necituokite nuotraukyčių
imsimes-darbo-kai-tik-mazoji-uzmiks-pietu-miegelio pradejau-nuo-megztinuko
dekui
QUOTE(white_angel @ 2012 11 06, 10:54)
nu-va-pasirodau-savo-mezgini jam-pabaikt-prireike-dvieju-buteliu-alaus,nes-po-kokio-100kartu-ardymo-pagaliau-pavyko-padaryt-apykakle
Dailus megztukas Tik nelabai suprantu kodel jus i sia tema keliat.. juk cia mezgamos kelnes, tampres...
Papildyta:
QUOTE(Dumza @ 2012 11 04, 15:44)
pasirodom ir mes
Grazios kelnytes ir rastelis superinis, jei turit el versija ikelkit i tema
QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 02, 21:21)
Jūs turbūt imate su ilgu valu ir pratempinėjate jį? Aš jei mezgu su valu, imu su trumpu, kur kepurėms, apykaklėms megzti, nepamenu kiek cm ilgio jis pas mane, bet ne daugiau nei 40cm
As irgi imu su trumpu(trumpiausiu,koki randu parduotuvese),bet man jis vis tiek per ilgas klesnem(o jau rankovem,tai dar labiau). sau kelnes mezgant,tai dar gal ir istemciau taip mezgini ant viso valo ir virbalu,bet vaikiskom,tai tenka vala istraukinet. Galvojau,kad visos taip daro Nesuprantu,ka ne taip darau