Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

4u.gif ling+2012 11 01, 18:49-->
QUOTE(e 4u.gif ling @ 2012 11 01, 18:49)
lotuliukas.gif 
Muxius, ačiū už paprotinimus  4u.gif  Bet, kaip sakoma, kol nepabandysi, tol ir nesužinosi, ar tikrai viskas aišku  smile.gif  Dar įdomu kaip nešiosis megztos haremiukės  rolleyes.gif

4u.gif nieko tikrai cia sudetingo nera. Del nesiojimo- kadangi mano kleckas nesedi,neropoja ir tuo labiau nevaiksto- tai po kombiu cia saltam orui pacios patogiausios kelnytes.
Imetu vieno nesiotojo foto- tik kadangi mezgiau is akies- net neturejau galimybes pamatuoti, tai siek tiek kelnytes platokos (kol kas modeliukas labai mazas) user posted image
kai pabaigsiu savasias kelnytes- imesiu kaip atrodo ant modeliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2012 11 01, 19:54)

Labai gražus apdarėlis! Šaunuolė! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
muxiaulabai grazu,o cia kostiumelis? as dabar pradejau megzt megztuka o tada dar kelnytes megzsiu, ir labai patiko mintis kaip iverti guma, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 11 01, 21:27)
muxiaulabai grazu,o cia kostiumelis? as dabar pradejau megzt megztuka o tada dar kelnytes megzsiu, ir labai patiko mintis kaip iverti guma, dekui 4u.gif

jo-cia kostiumelis. O prie mezgamu melynu kelnyciu va megztuka numezgiau- bet man kazko nepatinka g.gif user posted image
cia dar seniau fotkinta-daba jau baigtas ir panesiotas
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2012 11 01, 20:46)
jo-cia kostiumelis. O prie mezgamu melynu kelnyciu va megztuka numezgiau- bet man kazko nepatinka  g.gif user posted image
cia dar seniau fotkinta-daba jau baigtas ir panesiotas

o-kaip-pavyko-kakla-taip-graziai-isimt?-man-sunkiai-gaunasi doh.gif beto-nezinau-kaip-apykakle-padaryt?atskirai-mezgasi-ir-prisiut? g.gif
Atsakyti
Dar vienos mano kelnytės..
user posted image
Čia pynutė geriau matosi
user posted image
Papildyta:
Muxius labai grazus komplektukas wub.gif O kelnytes haremo tipo ar tik laisvesnes?
Atsakyti
IngridaGal,
kaip Jūs mezgate klyną? Papasakokit, prašau..
Nusimezgiau dukrai pirmas kelnes, mezgiau nuo apačios klešnes, vėliau jungiau ant vieno valo... vaizdelis nekoks, turiu prisipažint.. bet jau verkiant reikėjo kelnyčių, tai tiesiog pabaigiau ir tiek...
Dabar kaupiuosi antram bandymui.. bet labai jau daug klausimų man su tuo klyniuku... gal visgi bandyt megzti nuo viršaus??
papasakokit kaip jūs mezgat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 11 02, 00:33)
o-kaip-pavyko-kakla-taip-graziai-isimt?-man-sunkiai-gaunasi doh.gif beto-nezinau-kaip-apykakle-padaryt?atskirai-mezgasi-ir-prisiut? g.gif

iseina tai cia kaip su tuo klynu- suskaiciuoji kiek akiu pvz 50 i jau kai kakla reikia isimineti ismezgi 25, tada apsuki mezgini ir nuleidi kokias 7 akis ,ismezgi iki krasto atgal, tada vel iki vidurio, tada apsuki ir nuleidi 3 akis , paskui vel grizus 1. ir dar karta kitoj eilej 1. Vioska nuo vidurio pakartoji su kita puse.

QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 02, 14:54)
Dar vienos mano kelnytės..
]
Papildyta:
Muxius labai grazus komplektukas wub.gif  O kelnytes haremo tipo ar tik laisvesnes?

wub.gif dailus darbas- ir aplamai tavo darbeliai visi man labai labai wub.gif

Kelnytes tai cia tik "tipo haremines"- zemintu klyniuku, placia siknyte ir siaurom klesnytem. Kol su pampiu tai man kaip tik- o labiau patinka skiny tipo kelnytes, bet kleckas rrrrriebusssss, tai jauc tik pasvajosim apie skiny lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 02 lapkričio 2012 - 14:47
QUOTE(Ievuliuks @ 2012 11 02, 15:23)
IngridaGal,
kaip Jūs mezgate klyną? Papasakokit, prašau..
Nusimezgiau dukrai pirmas kelnes, mezgiau nuo apačios klešnes, vėliau jungiau ant vieno valo... vaizdelis nekoks, turiu prisipažint.. bet jau verkiant reikėjo kelnyčių, tai tiesiog pabaigiau ir tiek...
Dabar kaupiuosi antram bandymui.. bet labai jau daug klausimų man su tuo klyniuku... gal visgi bandyt megzti nuo viršaus??
papasakokit kaip jūs mezgat blush2.gif

Aš priklausomai nuo raštų ir nuotaikos tai nuo viršaus, tai nuo apačios mezgu, tai viską be siūlių, tai su siūlėm..
Šios kelnės megztos nuo apačios į viršų ir su siūlem kojose, per pilvuką megzta ratu. Kelis psl anksčiau jau rašiau kaip mezgu.. Tarkim mezgant nuo apačios, užsidedu tam tikrą akių skaičių, pvz po 44 kiekvienai kojytei, tada megzdama link klyniuko išplatinu iki reikiamo pločio ir likus 2-3cm iki klyno pridedu kas antroj eilėj po papildomą akį, iš viso ant vienos kojytės po 3-4 papildomas akis. Sujungiu abi kojas ant virbalo su valu (arba ant 5 kojininių) ir mezgu ratu, visas papildomai uždėtas akis vėl kas antroj eilės sumažinu priekinėje ir nugaros centrinėje dalyje (foto matosi nuo klyno takelis, kur mažintos akys), o tada mezgu lygiai. Tikiuos bent kiek padės wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2012 11 02, 15:46)
wub.gif dailus darbas- ir aplamai tavo darbeliai visi man labai labai  wub.gif

Kelnytes tai cia tik "tipo haremines"- zemintu klyniuku, placia siknyte ir siaurom klesnytem. Kol su pampiu tai man kaip tik- o labiau patinka  skiny tipo kelnytes, bet kleckas rrrrriebusssss, tai jauc tik pasvajosim apie skiny lotuliukas.gif

Ačiū wub.gif

O mano panelė baisiai kūda, tai mastau apie haremines megztas šiai žiemai, bet dar klausimas ar nešios, nes išranki rūbams ne pagal amžių doh.gif
Atsakyti
merginos,kurios mezgat klesnytes be siuliu,mezgat 5/4virbalais ar su valu? Kaupiuosi kitom kelnytes(si karta siltom),bet dar turiu suknele sau pabaigti,tai kol kas renkuosi info,kaip cia geriau. nemegstu su daug virbalu megzti,nes pastoviai iskrenta,o su valu karta bandziau,tai issitampe akys toj vietoj,kur valas istraukiamas buvo. Gal cia tik siulai ploni kalti?Gal su storais neissitampys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 11 02, 19:17)
merginos,kurios mezgat klesnytes be siuliu,mezgat 5/4virbalais ar su valu? Kaupiuosi kitom kelnytes(si karta siltom),bet dar turiu suknele sau pabaigti,tai kol kas renkuosi info,kaip cia geriau. nemegstu su daug virbalu megzti,nes pastoviai iskrenta,o su valu karta bandziau,tai issitampe akys toj vietoj,kur valas istraukiamas buvo. Gal cia tik siulai ploni kalti?Gal su storais neissitampys?  g.gif

Jūs turbūt imate su ilgu valu ir pratempinėjate jį? Aš jei mezgu su valu, imu su trumpu, kur kepurėms, apykaklėms megzti, nepamenu kiek cm ilgio jis pas mane, bet ne daugiau nei 40cm wink.gif
Atsakyti
IngridaGal, kaip ir anksčiau rodytos, šios irgi labai gražios kelnytės! bigsmile.gif Čia kokio amžiaus mergytei? Ir pynutė nematyta... Gal schemute pasidalintumėte? 4u.gif
Atsakyti