Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

QUOTE(eling @ 2012 10 28, 10:54)

O va ir mano blynukas  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 28, 12:54)
NIDA, puikus komplektukas!  thumbup.gif

O va ir mano blynukas  ax.gif

mazge1979, eling aciu 4u.gif

Eling,Labai grazios wub.gif O cia gumyte iverta ar prisiuta,ar visai be gumytes bus? Ir mano planuose tokios siltos kelnytes.
Atsakyti
ELING,waaaaaau wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos blush2.gif Čia mano pirmos kelnės su visom įmanomom siūlėm tongue.gif Kitos bus iššūkis sau pačiai - niugi pabandysiu visas kelniukes be siūlių nunarplioti.

NIDA, gumą prisiuvau, nes jei verčiau, reiktų lenkti, o kelnės storos, tai vėrimo vieta būtų iš vis išstorėjusi doh.gif Žinoma, buvo dar apmąstymuose siūlą išskirti, t.y. suploninti, ir tuomet megzti ploniau, tuomet lenkti, bet, tiesą sakant, patingėjau blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noreciau isipaisyt i jusu temele jeigu galima blush2.gif busiu mezgeja,naujoke nes iki siol mezgiau tik salikus lotuliukas.gif

noriu visas pagirti, jusu darbeliai nuostabus,baltai pavydziu blush2.gif norisi ir man papuosti savo mazaja,bet nezinau nuo ko ir pradet doh.gif gal tympas reik pabandyt, kas man pasakys kokio storio siulo reik ir nuo kurio galo mezgasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 10 28, 22:37)
sveikos 4u.gif

noreciau isipaisyt i jusu temele jeigu galima  blush2.gif  busiu mezgeja,naujoke nes iki siol mezgiau  tik salikus lotuliukas.gif

noriu visas pagirti, jusu darbeliai nuostabus,baltai pavydziu  blush2.gif norisi ir man papuosti savo mazaja,bet nezinau nuo ko ir pradet doh.gif  gal tympas reik pabandyt,  kas man pasakys kokio storio siulo reik ir nuo kurio galo mezgasi g.gif

SVEIKA.JUNKIS DRASIAI.Na mes cia mezgame is skirtingu siuliuku-vienos is akrilo,kitos is pusvilnes,trecios is vilnos(as irgi is vilnos).Megzti tympas galima tiek nuo virsaus(kiek zinau),tiek nuo klesniu 4u.gif As pradejau nuo klesniu ax.gif
Sorry,off topas.White angel,n.ireland thumbup.gif Gyvenus ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 28, 20:26)
SVEIKA.JUNKIS DRASIAI.Na mes cia mezgame is skirtingu siuliuku-vienos is akrilo,kitos is pusvilnes,trecios is vilnos(as irgi is vilnos).Megzti tympas galima tiek nuo virsaus(kiek zinau),tiek nuo klesniu 4u.gif As pradejau nuo klesniu ax.gif
Sorry,off topas.White angel,n.ireland thumbup.gif Gyvenus ten ax.gif

dekui 4u.gif o tai kiek man reik akiu uzsidet, tarkim noriu megzt nuo virsaus, siulu turiu pusvilniu ax.gif ir megsiu savo 7.5 men lelytei. idomu kaip apskaiciuot akis? ka reik pamatuot, uzpakaliuka ir pilva?

sorry as bisky zalia kolkas, bet greit mokausi biggrin.gif

beja ar ilgai gyvenai n.ireland? kuriam mieste?
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 10 29, 00:45)
dekui  4u.gif  o tai kiek man reik akiu uzsidet, tarkim noriu megzt nuo virsaus, siulu turiu pusvilniu ax.gif ir megsiu savo 7.5 men lelytei. idomu kaip apskaiciuot akis? ka reik pamatuot, uzpakaliuka ir pilva?

sorry as bisky zalia kolkas, bet greit mokausi  biggrin.gif

Sveika,junkis 4u.gif Viskas ne taip sudetinga,kaip atrodo biggrin.gif
Bent as nusimezgiau meginuka is 20 akiu,5eiliu.Pamatavau ji,pamatavau kiek per pilva ir apsiskaiciavau,kiek akiu reikia pilvukui. Toliau mezgant ant uzpakalio pramezgamos sutrumpintos eiles-graziau kelnytes gula. Po to per klyniuka prideti akiu reikia is priekio ir uzpakalio.As uzpakalinej daly pradejau pridedinet nuo auksciau(mezgant nuo virsaus).na,ir pradejus megzti klesnes truputi nuemiau.
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 10 29, 00:45)
dekui  4u.gif  o tai kiek man reik akiu uzsidet, tarkim noriu megzt nuo virsaus, siulu turiu pusvilniu ax.gif ir megsiu savo 7.5 men lelytei. idomu kaip apskaiciuot akis? ka reik pamatuot, uzpakaliuka ir pilva?

sorry as bisky zalia kolkas, bet greit mokausi  biggrin.gif

beja ar ilgai gyvenai n.ireland? kuriam mieste?

va,matau NIDA JAU PAAISKINO thumbup.gif as nelabai turbut galeciau pagelbet kas liecia kelnyciu mezgima nuo virsaus,nes pati mezgu nuo apacios,nuo virsaus niekad nebandzius ax.gif
neilgai n.i gyvenau,apie 2metus.ARMAGH miestely,o tu is kur? ax.gif (baus cia mus uz off topa blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 10 29, 07:25)
Sveika,junkis  4u.gif  Viskas ne taip sudetinga,kaip atrodo  biggrin.gif
Bent as nusimezgiau meginuka is 20 akiu,5eiliu.Pamatavau ji,pamatavau kiek per pilva ir apsiskaiciavau,kiek akiu reikia pilvukui. Toliau mezgant ant uzpakalio pramezgamos sutrumpintos eiles-graziau kelnytes gula. Po to per klyniuka prideti akiu reikia is priekio ir uzpakalio.As uzpakalinej daly pradejau pridedinet nuo auksciau(mezgant nuo virsaus).na,ir pradejus megzti klesnes truputi nuemiau.

Dekui 4u.gif
Mmm.. o kaip man zinot kiek akiu uzdet ir kiek numest paskuj? O jei rimtai is kurio galo lengviau megzt, virsaus ar apacios g.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2012 10 30, 01:21)
Dekui 4u.gif
Mmm.. o kaip man zinot kiek akiu uzdet ir kiek numest paskuj? O jei rimtai is kurio galo lengviau megzt, virsaus ar apacios  g.gif

As tai paimu kokias nors kelnytes ir mazdaug pamatuoju,kos ten islinkis. Dar geriau butu tureti kokia iskarpele. Galima kokioj burdoj paieskot. Tada mezgi ir matuoji.

Del lengvumo nieko negaliu pasakyti,nes kol kas mezgiau tik nuo virsaus. Man taip atrodo paprasciau. kitom gal atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 10 30, 08:24)
As tai paimu kokias nors kelnytes ir mazdaug pamatuoju,kos ten islinkis. Dar geriau butu tureti kokia iskarpele. Galima kokioj burdoj paieskot. Tada mezgi ir matuoji.

As dar ziuriu pagal lentele,kiek mazdaug cm. reikia megzti.
Sita man patinka
user posted image

Kiek uzdeti akiu,ar nuimti aisku sunkiau.Viska darau is akies.Reikia nusiteikti,kad keleta kartu reikes ardyti ir bandyti is naujo.
Atsakyti