Sveikos mamytės
QUOTE(indrute87 @ 2010 08 09, 11:09)
Sveikos as turiu mergyte kuriai 1m 4men ji gime su tokiais tikrai gan ryzais keliais plaukuciais, dabar pas ja jie pasviesejo ir ypac matosi ant saknu, jos yra sviesio, plauku galiukai tokie vario splavos, vyro gimineje visi sviesus ir jis pats blondinas, mano plaukai tokie pilksvi, bet mane nervuoja zmoniu poziuris, kai pamato ja sako pas ja matei ryzi plaukai, nors man jie ypac pries saule tokios saules spalvos, vyras del to labai pergyvena nuo jos gimimo ir nori ja nuskusti plikai, nes galvoja gal ataugs sviesesni plaukuciai, as su juo del to labai nesutinku kaip gali ataugti kitos splavos plaukai, jie su laiku ir taip pasvieseja ar patamseja, nes mano drauges berniukas gime su juodais kaip anglis plaukais, kai jam buvo 1metai tai jis buvo baltais plaukais, o daba jam 2metai tai jo plaukai tokie pilki, tad as ir taip manau kad dukrytes plauku splava pasikeis
Nenoriu tavęs nuvilti, bet.. tu papasakojau beveik mano istorija. Šiandien mums jau penkeri, ir deja kaip tu sakai prie šaknų matosi visada šviesesni. Taip jie nušviešėjo, bet liko rusva spalva vistiek. Ir kiekvieną kartą kai kerpu atrodo daug šviesesni, bet taip tik atrodo, nes kai paauga ir tie plaukučiai susideda vienas ant kito vėl pasidaro kitokia spalva. O aš metų laiko nukirpau plikai, na ir kas spalva nėkur nedingo, tik kad pašviešėjo.. O vyras su laiku susitaikė ir myli savo sūnų. Šiandien jau turiu antrą vaikutį, jo spalva tamsi kaip mano.
Nesakau, jog pas taviškę nepasikeis, tiesiog pasakoju kaip yra mano situacijoj.
Ir kaip žiauru klausytis sakant ryži tokie ryži anokie. Tos mamytės kuriuos nesusidūrė , atrodo jog laikai pasikeitė. O iš tiesų tai ne, jie pasidarė dar blogesni nei buvo. O paauglystėj manau tikrai bus sunku.
Kyvis smagu girdėti, jog patinka auksaplaukiai vaikučiai, bet tokių mamyčių yra mažuma.