Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas auksiniais plaukais

QUOTE(sonatukė @ 2007 11 18, 00:54)
tas ir yra baisiausia,kad jei suauge uzgaulioja,tai ka kalbet apie vaikus.Nenoriu gasdint,bet man atrodo,kad niekas nepasikeite nuo senu laiku,ta spalva tarytum koks prakeiksmas,tas pioziuris toks.....Jei kaip cia mamytes graziai rase,kad tai labai grazi spalva,jei visu toks poziuris butu ,tai super,bet gi ne visi tokie tolerantiski ir mandagus,gi yra tokiu chamu,kad prieis, izeis ir dar ziuri tiesiai i akis kaip niekur nieko. g.gif 
Kitiems tik truputi kazkoks sviesesnis atspalvis,tai jau viskas,jau ryzas zmogus. g.gif
nepykit,gal tiesmukiskai,bet tai teisybe.
Papildyta:

aplamai manyciau ,kad turetu vaikus mokyti jau nuo mazens mandagumo ir tolerancijos,pagarbos kitam zmogui,neziurint ar jis storas, ar invalidas,ar siaip kas nors netaip kaip pas dauguma,ka jus manot apie tai? mirksiukas.gif

Aš visai nepykstu, pritariu tavo nomonei. jei visi taip galvotų, tai pasaulis taptų kitoks. Gaila, jog realybė kitokia.
Atsakyti
O aš nesuprantu, kodėl turėtų užgauliot? blink.gif Man vaikučiai "ryžais" plaukais dar gražesni už vaikus su šviesiais, juodais ar rudais plaukais. Vėlgi, jų mažuma ir tyčiojimasis atsiranda iš pavydo. Tad neverta kreipt dėmesio į tokias kalbas, ir džiaugtis kad apskritai turit gražų, sveiką vaiką. 4u.gif
Atsakyti
Man tikrai jokio skirtumo ar vaikas ar zmogus yra baltais,juodais,rudais plaukuciais-bet mes visi puikiai zinome kad tokius vaikucius pravardziuoja ryzais verysad.gif ,bet kol isauga,bet as tikiukad vaikams tikrai trauma g.gif ,kaip ir stambesni vaikuti pravardziuoja storu,oi sunku vaikui augti ir girdeti kiekviena dienike kaip ji pravardziuoja,Tad mamytes kurios augina vaikucius stambesnius ,auksiniais plaukuciais---reikia vaika grudinti,reikia mokinti kad nekreiptu demesio.
Atsakyti
Gal dar kas turi kokiu patirciu del raudonplaukiu? itariu kad ir mano lialius bus butent toks, nes pati gimiau raudonplauke. nors mano tevai abu tamsus, bet nezinau is kur as tokia atsiradau ir kas tai lemia...?? isaugau kazkaip ta spalva...Mano vyras juodaplaukis, mano plaukai dabar siaudu spalvos, sviesus, bet bijau, kad mazius bus ryziukas:( labai to bijau, nes zinau ka tai reiskia. nors niekas manes nepravardziavo tikrai, bet pati labai isgyvenau, ir dabar kai kas noors kalba apie ryziukus, as visad paraudonuoju ir tema nukreipiu kita linkme ...lig siol kazkaip nemiela....nors i mane paziurejus niekas nepasakytu, kad tokia buvau vaikysteje...
na nors paskaiciusi sia tema, pasirodo, kad raudonplaukemis buvusioms mamytems ne visada raudonplaukiai maziai gimsta...vaje, gal ir man pasiseks, ir iskris tas lamingas kamuoliukas. as kartais bijau net pagalvoti apie vaikuti vien del jo plauku spalvos, aisku gal kvailai kitoms nuskambes. o vyras jau nori labai lialiaus, nesakau, kad as nenoriu, bet mane stabdo ta baisi mintis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 12 24, 12:34)
o vyras jau nori labai lialiaus, nesakau, kad as nenoriu, bet mane stabdo ta baisi mintis. schmoll.gif

bijoti gimdyti del galimos vaiko plauku spalvos blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
dar tokio, atsiprasau, nusisnekinejimo ir vaikisko mastymo neteko girdeti doh.gif
pagalvok, kiek siaip zmonem visokiu bedu buna, buna issigimimu,ligu ir t.t. pvz mano pacios drauge bijo leliu gimdyt, nes didziule tikimybe, kad paveldetu baisia liga, kuri traumuotu ji gyvenime, o cia viso labo plaukai doh.gif ir tai, nieks negarantuoja, kad bus ryzas vaikas. o gal ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 25, 14:55)
bijoti gimdyti del galimos vaiko plauku spalvos  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
dar tokio, atsiprasau, nusisnekinejimo ir vaikisko mastymo neteko girdeti  doh.gif
pagalvok, kiek siaip zmonem visokiu bedu buna, buna issigimimu,ligu ir t.t. pvz mano pacios drauge bijo leliu gimdyt, nes didziule tikimybe, kad paveldetu baisia liga, kuri traumuotu ji gyvenime, o cia viso labo plaukai  doh.gif ir tai, nieks negarantuoja, kad bus ryzas vaikas. o gal ne  smile.gif

zinau, kad kvaila taip galvoti, bet kiekvienas prisigalvoja savu baimiu....kitiems galbut ir juokingai atrodo, ypac kam nera teke to patirti. aisku yra baisesniu dalyku, 100 proc surtinku, ir mano kvaila baime pries tuos dalykus tikrai nublnaksta, bet....
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2006 05 07, 14:14)
Mano sūnus yra ryškiai rudais plaukais, nors nei vyras nei aš tokių plaukų neturime. Vyras - šviesus, aš nei šveisi nei tamsi, per vidurį.

Kokia tikimybė jog tokie plaukai išliks? Ar yra vilties jog dar spalva pasikeis?
Mums metukai.

kad "jums" su vyru tikai turbut metukai doh.gif

jooo,čia vadinasi kaip ir išpindejimas, džiaukis sveiku gražiu vaiku ir nekvaršink galvos visokiom nesamonem.
jei tau bus lengviau tai taip dažniausiai vaikiukui augant plaukučiai keičiasi,o jei nepasikeis pulsi i depresija? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzekle @ 2007 12 24, 12:34)
Gal dar kas turi kokiu patirciu del raudonplaukiu? itariu kad ir mano lialius bus butent toks, nes pati gimiau raudonplauke. nors mano tevai abu tamsus, bet nezinau is kur as tokia atsiradau ir kas tai lemia...?? isaugau kazkaip ta spalva...Mano vyras juodaplaukis, mano plaukai dabar siaudu spalvos, sviesus, bet bijau, kad mazius bus ryziukas:( labai to bijau, nes zinau ka tai reiskia. nors niekas manes nepravardziavo tikrai, bet pati labai isgyvenau, ir dabar kai kas noors kalba apie ryziukus, as visad paraudonuoju ir tema nukreipiu kita linkme  ...lig siol kazkaip nemiela....nors i mane paziurejus niekas nepasakytu, kad tokia buvau vaikysteje...
na nors paskaiciusi sia tema, pasirodo, kad raudonplaukemis buvusioms mamytems ne visada raudonplaukiai maziai gimsta...vaje, gal ir man pasiseks, ir iskris tas lamingas kamuoliukas. as kartais bijau net pagalvoti apie vaikuti vien del jo plauku spalvos, aisku gal kvailai kitoms nuskambes. o vyras jau nori labai lialiaus, nesakau, kad as nenoriu, bet mane stabdo ta baisi mintis. schmoll.gif

tikrai kvailai skamba,nes jei ir reikia del ko jaudintis tai del savo ir vaikiuko sveikatytes,pas mano vaika daržiuke yra mergyte tetis tamsus,mamyte tamsi o mergyte ryžiuke tokia ir strazdanota nu ji man tokia fainulka wub.gif wub.gif wub.gif tokia tikrai neeiline mergička ir jos mamyte vėl laukiasi idomu koks ju antras vaikiukas bus wub.gif
o šeip nepagimdisi nežinosi mirksiukas.gif juk tu "užaugai"š rižumo tai ir tavo vaikas užaugtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 25, 13:55)
bijoti gimdyti del galimos vaiko plauku spalvos  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
dar tokio, atsiprasau, nusisnekinejimo ir vaikisko mastymo neteko girdeti  doh.gif
pagalvok, kiek siaip zmonem visokiu bedu buna, buna issigimimu,ligu ir t.t. pvz mano pacios drauge bijo leliu gimdyt, nes didziule tikimybe, kad paveldetu baisia liga, kuri traumuotu ji gyvenime, o cia viso labo plaukai  doh.gif ir tai, nieks negarantuoja, kad bus ryzas vaikas. o gal ne  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
reikia džiaugtis, kad sveikas vaikas, kad apskritai turi plaukus... Juk žmogaus charakteris yra svarbiau... Jei geras žmogus, tai niekas nematys tos plaukų spalvos... Na, tikrai sveikata svarbiausia, o išvaizda yra koreguotinas dalykas... Tokie vaikai dar stipresni, nes išmoksta vertinti ne pagal išvaizdą... (Nesu susidūrusi su tokiais plaukais, tačiau niekada dėl plaukų spalvos nesukčiau sau galvos...)
O gal tai gamtos dovana?
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 26, 00:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
reikia džiaugtis, kad sveikas vaikas, kad apskritai turi plaukus... Juk žmogaus charakteris yra svarbiau... Jei geras žmogus, tai niekas nematys tos plaukų spalvos... Na, tikrai sveikata svarbiausia, o išvaizda yra koreguotinas dalykas... Tokie vaikai dar stipresni, nes išmoksta vertinti ne pagal išvaizdą... (Nesu susidūrusi su tokiais plaukais, tačiau niekada dėl plaukų spalvos nesukčiau sau galvos...)
O gal tai gamtos dovana?

Aciu Jums visoms uz savo nuomone, is tikruju paprotinot mane...is tikruju varau Dieva i medi su tokiomis mintimis matyt tikrai.... schmoll.gif
Atsakyti
g.gif as manau,kad ce paveldima.Nereikia jaudintis,gal jam uzaugus jie patiks.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2007 12 06, 11:48)
O tai kiek dabar gimdymas kainuoja?

QUOTE(astule122 @ 2007 12 26, 20:05)
g.gif  as manau,kad ce paveldima.Nereikia jaudintis,gal jam uzaugus jie patiks.... 4u.gif

mano sunelis baltapukis, ir man grazus thumbup.gif toks pats grazus butu su juodais, ar ryzais plaukais,beja mieste maciau toki vaikuti plaukiukai ryzi o pats toks fainulka, zigiuoja toks vos nuo zemes matosi, super lelius ir plaukai visai grazus
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 11 18, 10:47)
O aš nesuprantu, kodėl turėtų užgauliot?  blink.gif Man vaikučiai "ryžais" plaukais dar gražesni už vaikus su šviesiais, juodais ar rudais plaukais. Vėlgi, jų mažuma ir tyčiojimasis atsiranda iš pavydo. Tad neverta kreipt dėmesio į tokias kalbas, ir džiaugtis kad apskritai turit gražų, sveiką vaiką.  4u.gif

Aš ir nekreipiu dėmesio į kalbas ir džiaugiuos savo vaikučiu. Bet vaikui taip nepaskysi, įdomu ar vaikas kai pradės suprasti, supras tokį paaiškinimą " nekreipk dėmesio", nemanau, jam bus skaudu. Į patyčias sunku dėmesio nekreipti. jei iš jusų kada nors kas nors pasytyčiojo, ar po to nenorėjote pasikeisti? g.gif

QUOTE(zirzekle @ 2007 12 24, 13:34)

Aš taip pat noriu antro vaikučio, bet kažkaip neturiu baimės, jei gims ryžiukas ar ryžiukė. Vistiek bus pats mieliausias ir geriausias. Sunkiausia užduotis kaip kažkas minėjo užgrūdinti vaiką pakelti tas patyčias, jog neužsisklęstų savy, o būtų savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasiopėja: 30 gruodžio 2007 - 14:41