QUOTE(Atenila @ 2006 05 07, 15:14)
Mano sūnus yra ryškiai rudais plaukais, nors nei vyras nei aš tokių plaukų neturime. Vyras - šviesus, aš nei šveisi nei tamsi, per vidurį.
Kokia tikimybė jog tokie plaukai išliks? Ar yra vilties jog dar spalva pasikeis?
Mums metukai.
Kokia tikimybė jog tokie plaukai išliks? Ar yra vilties jog dar spalva pasikeis?
Mums metukai.
Tikimybė,kad pasikeis yra tikrai ne maža.Aš pati vaikystėje buvau balta kaip sniegas,nors tėtis juodas,o mama tamsiai ruda,užtat tėčio brolis visad buvo baltas.Nuo 15 metelių ir maniškiai pradėjo truputį tamsėti.Dabar kaip ir blondinė,bet iki baltumo jau toli.Zuikis mano gimė beveik juodas,o dabar plaukučių spalva tokia kaip mano,ir man atrodo,kad dar šviesėja.Taip kad kaimynai nieko čia dėti,tik genai arba dar pasikeis.Pas mano draugės dvynukus akys mėlynos,nu gal daugiau žalsvokos,nors pas abu tėvus tamsiai rudos ir vat akys tai jau tikrai nepasikeis,nes jiems jau metukai.O plaukučiai dar tikrai gali keistis,mano pačios mamos plaukai pasikeitė,kai jai buvo 16-ka.Net nepatikėčiau,kad kažkada buvo šviesi.