QUOTE (Gosh @ 2004 06 21, 18:56) |
As dedu nevirtus koldunus i verdanti alieju,apverdu jame,tada isimu,sudedu i inda koki ir ant koldunu supilu pievagrybius pakepintus ir sumaisytus su grietine,o ant viso sito dar surio tarkuoto ir kisu i orkaite Kepu tol kol issilydo suris,graziai paskrunda,o tada tai jau niam niam |
Liux receptukas. Su vyru buvom susigincyje. Jis uzsispyres aiskino, kad keptu koldunu nebuna. Tai kaip irodyma tuos ir padariau. "Ziauriai" skanus. Tiek prisikirtau, kad paskui skrandis sustojo
As tai koldunus garinu greitpuody. Labai skanu ir sveikiau.
QUOTE (dead_silen @ 2004 11 05, 14:57) |
As tai koldunus garinu greitpuody. Labai skanu ir sveikiau. |
Papasakok kaip darai ir kodel sveikiau?
As si puoda taip pat daznai naudoju.
Darau tai paprastai. Uzimaisau tesla, o idaras tai pagal skoni kiekvieno. As tai darau su varske arba su mesa i kuria dar svogunu, morku dedu. Nu zodziu kaip ka m skanu. O sveikiau tai del to, kad koldunai isverda garuose. Kiti juk juos kepa, o kepa tai su riebalais.
paprasciausiai kepu koldunus keptuveje.ant mazos ugnies.apkepa viena puse,po to apverti.is viso 10min iseina.greitai ir skanu.tokios skrudintos buna,mmmmmmmmmm o toliau jau kaip kas megsta.kas su grietine,kas su padazu kokiu.
Labas,
visur ieskau koldunu recepto bet nesiseka rast. Lyg ir kazkur maciau forume....
Taigi turiu laiko ir uzsimaniau naminiu koldunu. Esu valgius kazkada , tikrai nepalyginsi su pirktiniais..
Nukreipkit kur ziuret arba parasykit kaip paprastai daryt tesla, nes idaras tai lyg ir aisku. Bet vistiek idomu butu suzinot ir kaip jus darote:)
Jei kas greit atsakytu tai isvis ciki butu, nes as cia siandien sugalvojau vakarienei pasidaryt ir dar i kamera prisisaldyt.
Nu gi bus labai dekui
visur ieskau koldunu recepto bet nesiseka rast. Lyg ir kazkur maciau forume....
Taigi turiu laiko ir uzsimaniau naminiu koldunu. Esu valgius kazkada , tikrai nepalyginsi su pirktiniais..
Nukreipkit kur ziuret arba parasykit kaip paprastai daryt tesla, nes idaras tai lyg ir aisku. Bet vistiek idomu butu suzinot ir kaip jus darote:)
Jei kas greit atsakytu tai isvis ciki butu, nes as cia siandien sugalvojau vakarienei pasidaryt ir dar i kamera prisisaldyt.
Nu gi bus labai dekui
As tai lesla darau paprastai , miltai ,kiausinis , vanduo . Uzminkau taip ,kad nebutu nei per minksta , nei per kieta , ir isvoliot stengiuosi kuo ploniau . Idarui tai cia jau kaip kiekvienas megsta , mums pvz . su vyru patinka kai farsas buna lygiosiomis pusemis su svogunais , tada ir pipiriuku nepagailiu .
QUOTE (Lauriukas @ 2004 11 10, 11:35) |
As tai lesla darau paprastai , miltai ,kiausinis , vanduo . Uzminkau taip ,kad nebutu nei per minksta , nei per kieta , ir isvoliot stengiuosi kuo ploniau . |
Aš irgi taip darau tešlą, man taip geriausiai išeina, nors forume prisikaiciau visokiausiu teslos darymo budu (paziurek temoj "kaip kepti koldunus") - ir be kiausinio, ir plikytu ir su pienu, ir visus juos isbandziau, bet man vistiek geriausiai iseina su kaisiniu ir su vandeniu. Nors aš tai jau "atsikalus" ant koldūnų, vieną kartą į savaitę tai visąlaik darau. O įdarus įvairius dedu: su mėsa, su bulvių koše, kartais darau su aštrios mėsos įdaru. Neprisimenu, kuri siūlė su keptom bulvėm, praeitą savaitę išbandžiau, tikrai skanu