Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(hazelnut @ 2010 12 20, 09:32)
Va, mums irgi nelabai. Nors kočiojasi lengvai, minkštutė, elastinga, bet išvirus, kažkas ne taip ir viskas...
Fregata, o kokią Jūs darot?

Aj, paprasta, kiausinis, druskyte, vanduo ir miltai. Sita tesla gaunasi kieta, man tokie kolduniukai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 12 20, 13:41)
Aj, paprasta, kiausinis, druskyte, vanduo ir miltai. Sita tesla gaunasi kieta, man tokie kolduniukai super  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
As kelis psl. atgal rasiau apie kurmiukes tesla, bet man atrode, kad tik man vienai ji siaip. As labiau tradicines laikaus, kai ir jus cia minejot:miltai druskyte ir vanduo (mineralini pilu). O dar pabandykit Ules tesla. Ji skanesne ir snd pasidariau su grybais smile.gif
Atsakyti
Merginos, pabandykit koldūnams tešlą pagal šitą video, gal patiks, man tai labai patiko ir koldūnai ir mantai.
http://www.kyxarka.ru/news/1166.html
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 12 09, 11:29)
Ačiū Kurmiukei už receptą. user posted imagePirmą kartą gyvenime koldūnus dariau- pavyko puikiai. Vyras gyrė, net paprašė pagaminti daugiau ir užšaldyti  thumbup.gif  Tik kadangi tai buvo pirmas kartas, kai gaminau ir formelės neturėjau, tai užtrukau begalo ilgai  doh.gif  biggrin.gif

ziuriu visi giria si receptuka, reiks ir man isbandyti
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 12 20, 03:50)
Visos cia taip giriat ta plikyta tesla koldunams, o ji man neskani, kazkokia minksta gaunasi... schmoll.gif aisku, del skonio nesigincysim, cia siaip pastebejimas ax.gif

Yra pora dalykų:
1. Miltai netinka "Ekstra" rūšies. Reikia glitesnių, tų pigesnių. Labai gerai gaunasi gaminat iš dryžuoto žalio pakelio miltų, "Malsenos" berods...
2. Nereikia ilgai virti. Pora minučių nuo iškilimo ir pakanka, netgi žaliai mėsai..
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 12 20, 16:58)
O dar pabandykit Ules tesla. Ji skanesne ir snd pasidariau su grybais smile.gif

gal galit Ules tešlos receptuką įdėti ax.gif taip noriu su grybais pagaminti virtinukus..mmm Kūčioms labai tiktų
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 12 20, 23:48)
gal galit Ules tešlos receptuką įdėti ax.gif taip noriu su grybais pagaminti virtinukus..mmm Kūčioms labai tiktų

http://skanusgyvenim...s-koldunai.html
Pabandykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 12 20, 23:15)

įdomus receptas-reiks išbandyti,dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos isivyriau koldunu,tesla :vanduo,miltai kiausinis,druska.Neskani man.mesos turejau jautis ir kiauliena,tai ir neskani: susoko i gumula sausa tokia,nors ir vandens ipyliau
Atsakyti
O kaip mea paruost, kad skani, sultinga butu?
Atsakyti
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 12 21, 20:36)
O kaip mea paruost, kad skani, sultinga butu?

na taip minkstesne,gal but kiaulena 100 proc butu buve geraiu ,o gal kokio svoguno itarkuot reikejo g.gif
Atsakyti