raganos_shluota, 24 Spa 2010 - 17:21, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
raganos_shluota, 24 Spa 2010 - 17:21, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
durnas klausimas bet jei i koldunus dedam zalia mesa (ar ne?), tai kiek minuciu reikia virti tuos koldunus?
nusprendziau pasidaryti ir iskilo klausimas...

nusprendziau pasidaryti ir iskilo klausimas...

Mėsą dedu žalią. Kai nuo dugno pakyla, po 2 min. gali traukti iš puodo.