Išbandžiau šiandien taip išgirtą Kurmiukės tešlą tikrai neveltui pagyros. Nors aš labai nemėgstu iš miltų gaminti, bet šį kart patiko
QUOTE(mergyte83 @ 2010 09 10, 21:54)
Taip verdu, kepti nebandziau is sios teslos gamintu koldunu
O kiek laiko verdate? Ir kokį įdarą dedate?
ar jums si tesla nedziuva? man ilgiau pastovejus apdziuva visas virsus, na nelaikau lb ilgai kol padarau koldunus likusi dalis teslos apdziuva, nors ir uzdengiu
Sveikos.Norėčiau pasitikslinti tą išgirtą kurmiukės koldūnų receptą.Ten rašo 3 stiklinės miltų, stiklinė vandens.Sakykit man neišmanėlei stiklinė tai 200 ml ar 250????
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 10 13, 16:47)
Sveikos.Norėčiau pasitikslinti tą išgirtą kurmiukės koldūnų receptą.Ten rašo 3 stiklinės miltų, stiklinė vandens.Sakykit man neišmanėlei stiklinė tai 200 ml ar 250????
O koks skirtumas? Viską matuokite su viena stikline ir proporcijos bus tokios pačios. Jei noriu daugiau tešlos imu ir stiklinę didesnę.
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 02 19, 12:29)
Ačiū Ačiū už pagyrimus Malonu, kad vakariene pavyko Beje, siai teslai geriau naudoti ne Extra ar karaliskus, o tuos pigesnius auksciausios rusies miltus (skaiciau, kad kazkam kieta gavosi, taip gali buti, jei extra miltai, jie brinksta). Ir dar- miltus deti be kaupo, ir matuoti tuo pat puodeliu, kaip ir vandeni
Sakyk KURMIUKE o vanduo turi but karstas virintas ar saltas?
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 10 15, 19:39)
Sakyk KURMIUKE o vanduo turi but karstas virintas ar saltas?
Reikia užpilti VERDANČIU (t.y. labai labai karštu) vandeniu.
Papildyta:
QUOTE(valldute @ 2010 10 12, 12:58)
ar jums si tesla nedziuva? man ilgiau pastovejus apdziuva visas virsus, na nelaikau lb ilgai kol padarau koldunus likusi dalis teslos apdziuva, nors ir uzdengiu
Aišku, kad džiūva... CVisos tešlos džiūva, tai yra normalu. Jei nenori, kad džiūtų - patepk aliejumi.
As irgi dekoju Kurmiukei uz faina tesla koldunu super, kad nelimpa prie ranku ....zho, siuuuuuper kalduniukai gavosi achiu
vakar pirma karta dariau koldūnus pagal kurmiukės receptuka,ir išėjo padariau net 90 koldūnų (gal dar daugiau būciau padariusbet ant kojų jau čiut pastovėjau )šiaip aš nemėgstu koldūnus bet šituos valgiau net pirštukus apsilaižydama
QUOTE(mikimauze @ 2010 10 23, 14:42)
vakar pirma karta dariau koldūnus pagal kurmiukės receptuka,ir išėjo padariau net 90 koldūnų (gal dar daugiau būciau padariusbet ant kojų jau čiut pastovėjau )šiaip aš nemėgstu koldūnus bet šituos valgiau net pirštukus apsilaižydama
As irgi dariau, bet niekaip iki 90 neistempiau Idomu kokio jie dydzio? Aaaa, tikriausiai kaip siuvimo pirstukai
durnas klausimas bet jei i koldunus dedam zalia mesa (ar ne?), tai kiek minuciu reikia virti tuos koldunus?
nusprendziau pasidaryti ir iskilo klausimas...
nusprendziau pasidaryti ir iskilo klausimas...