Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(raganos_shluota @ 2010 08 02, 19:54)
na aširgi tą receptą nusižiūrėjau, kažin, kiek iš tos tešlos koldūnų išeina?

nemažai išeina....

o tešla tai tikrai - minkyk ir minkyk tokią... thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pagirti Kurmiukes recepto thumbup.gif
Pagaliau man koldūnų gamyba nebebus kančia ax.gif Dabar belieka tik susirasti kuo daugiau įvairių įdarų receptų koldūnams ir minkyti tą minkštutę tešlą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raganos_shluota @ 2010 08 02, 19:54)
na aširgi tą receptą nusižiūrėjau, kažin, kiek iš tos tešlos koldūnų išeina?

Nepaskaičiavau, bet iš akies sakau, kad apie 40 tokio dydžio koldūnų
Atsakyti
oho tai pakankamai daug, gaminsiu kai truputį atšals, bo niekas nenori jų, kai karšta... išskyrus mane sad.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2010 08 08, 14:53)
oho tai pakankamai daug, gaminsiu kai truputį atšals, bo niekas nenori jų, kai karšta... išskyrus mane sad.gif

Ar su malta mėsa darot ar kokiu kitu įdaru? 4u.gif
Atsakyti
Ne manes klause, bet pasakysiu as kokius gaminu blush2.gif - su malta mesa, su bulviu idaru, su kepintu pievagrybiu (geriau aisku butu tikri grybai, bet neturejau) idaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 15, 20:42)
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Super receptukas, labai greita ir skanu thumbup.gif Maniskis jau prase padaryti tokiu paciu, tik su grybais arba varske thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2010 08 10, 20:19)
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 15, 20:42)
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Super receptukas, labai greita ir skanu thumbup.gif Maniskis jau prase padaryti tokiu paciu, tik su grybais arba varske thumbup.gif  drinks_cheers.gif

dabar taip pagalvojau VERDANCIO vandens reikia, o Jus ne su rankom minkote tesla? nekarsta rankom?
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2010 08 10, 22:25)
dabar taip pagalvojau VERDANCIO vandens reikia, o Jus ne su rankom minkote tesla? nekarsta rankom?

na, is pradziu maisau saukstu. Palaukiu kazkiek, ir kai jau imanoma prisiliesti- minkau biggrin.gif Istikro, nuostabi tesla- nelimpa, nereikia ilgai jos minkyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2010 08 10, 21:25)

QUOTE(brashke77 @ 2010 08 10, 22:05)
na, is pradziu maisau saukstu. Palaukiu kazkiek, ir kai jau imanoma prisiliesti- minkau  biggrin.gif  Istikro, nuostabi tesla- nelimpa, nereikia ilgai jos minkyt  thumbup.gif

Pilnai pritariu siam atsakymui. Man netgi labai patiko kad minkant dar siek tiek tesla silta mirksiukas.gif
Atsakyti
superine teslyte, aciu thumbup.gif

as idejau dar sauksteli druskytes ir su sia tesla prikepiau cebureku - skanu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 08 12, 19:27)
superine teslyte, aciu  thumbup.gif

as idejau dar sauksteli druskytes ir su sia tesla prikepiau cebureku - skanu  ax.gif  thumbup.gif

Niekad nesu darius cebukeru 4u.gif o mesa turi buti is anksto apkepta ar zalia ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 19:37)
Niekad nesu darius cebukeru 4u.gif  o mesa turi buti is anksto apkepta ar zalia ? 4u.gif

zalia, bet plonai ideti.
i farsa idedu kapoto svoguniuko, druskytes, pipiru.
Atsakyti