As siandien prigaminau labai skaniu koldunu pagal Kurmiukes recepta Koldunai gavosi minkstuciai, neissileido, prisivalgiau.. Tikrai malonu dirbti su tokia koldunine tesla,tik as dar aliejumi patepiau ir stalo pavirsiu, tai labai graziai ir lengvai issikociojo ir stalas liko svarus
noooriu koldunu.100metu negaminus as ju.reiks pabandyti
As tesla koldunam darau labai paprastai,i dubeni suberiu miltus,padruskinu ir uzplikau verdanciu vandeniu,tada minkau tesla,daberiu miltu,kad neliptu prie ranku,tesla gaunasi labai puri,minksta ir skani,o idara darau ivairu-virta mesa,farsas,varske,uogiene..
QUOTE(Tresor @ 2010 06 20, 15:31)
As siandien prigaminau labai skaniu koldunu pagal Kurmiukes recepta
mano dar verda ir idara dariau sms su suriu ir mesa,ziuresiu kas gausis
pagaliau ir mano koldunai verda puode.negaliu atsidziaugti cia gautu teslos recepteliu.3 stiklines miltu,3saukstai aliejaus,druskos,1stikline verdancio vandens.nezinau,koks bus skonis,bet su tesla dirbti buvo vienas malonumas (pasakysiu,kad neesu megeja minkyti,kocioti,volioti )
pasakysiu apie skoni veliau.beje,idarui dejau farsa
pasakysiu apie skoni veliau.beje,idarui dejau farsa
Merginos kaip paskrudinti koldūnus?
Čili picoj taip viskas skaniai, tai aš mąstau kaip paskrūdinti...
Gal pirma reik išvirti ir tada mikrobangėj po grilium pakišt?
manau jie skrudinti fritiurineje ar gruzdintuveje,jei lietuviskai as tai vakar sildytus kolduniukus visada suvarau i inda,uztarkuoju surio,grietines,siek tiek sviestuko ir i orkaite.arba dar pridedu kokio kumpelio ar grybuku niam niam
QUOTE(NickaD @ 2010 07 25, 22:15)
Merginos kaip paskrudinti koldūnus?
Nicka,
nėra ypatingo skrudinimo būdo, čia dėl E621 (natrio glutamato) jie Čili taip visi skanūs...
o skrudinti geriausia gilioj keptuvėj su nemažai įkaitinto aliejaus..
QUOTE(Tresor @ 2010 06 20, 16:31)
As siandien prigaminau labai skaniu koldunu pagal Kurmiukes recepta Koldunai gavosi minkstuciai, neissileido, prisivalgiau.. Tikrai malonu dirbti su tokia koldunine tesla,tik as dar aliejumi patepiau ir stalo pavirsiu, tai labai graziai ir lengvai issikociojo ir stalas liko svarus
Reiks ir man paband yti pagal si recepta,nes anksciau tik karta esu darius,kadangi nusivyliau,daugiau ir nebedariau
As dar i tesla dedu kiausinio, bet matyt nuo jo tesla labai traukiasi, kai kocioji, tai teks isbandyt pagal visu giriama receptuka.
QUOTE(jurgaska @ 2010 07 28, 09:33)
Reiks ir man paband yti pagal si recepta,nes anksciau tik karta esu darius,kadangi nusivyliau,daugiau ir nebedariau
na aširgi tą receptą nusižiūrėjau, kažin, kiek iš tos tešlos koldūnų išeina?