Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

As siandien prigaminau labai skaniu koldunu pagal Kurmiukes recepta smile.gif Koldunai gavosi minkstuciai, neissileido, prisivalgiau.. Tikrai malonu dirbti su tokia koldunine tesla,tik as dar aliejumi patepiau ir stalo pavirsiu, tai labai graziai ir lengvai issikociojo ir stalas liko svarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 20 birželio 2010 - 15:31
noooriu koldunu.100metu negaminus as ju.reiks pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
As tesla koldunam darau labai paprastai,i dubeni suberiu miltus,padruskinu ir uzplikau verdanciu vandeniu,tada minkau tesla,daberiu miltu,kad neliptu prie ranku,tesla gaunasi labai puri,minksta ir skani,o idara darau ivairu-virta mesa,farsas,varske,uogiene..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 06 20, 15:31)
As siandien prigaminau labai skaniu koldunu pagal Kurmiukes recepta smile.gif

drinks_cheers.gif mano dar verda ir idara dariau sms biggrin.gif su suriu ir mesa,ziuresiu kas gausis essen.gif
Atsakyti
pagaliau ir mano koldunai verda puode.negaliu atsidziaugti cia gautu teslos recepteliu.3 stiklines miltu,3saukstai aliejaus,druskos,1stikline verdancio vandens.nezinau,koks bus skonis,bet su tesla dirbti buvo vienas malonumas thumbup.gif (pasakysiu,kad neesu megeja minkyti,kocioti,volioti blush2.gif )
pasakysiu apie skoni veliau.beje,idarui dejau farsa mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kaip paskrudinti koldūnus?
Čili picoj taip viskas skaniai, tai aš mąstau kaip paskrūdinti...
Gal pirma reik išvirti ir tada mikrobangėj po grilium pakišt? g.gif
Atsakyti
manau jie skrudinti fritiurineje g.gif ar gruzdintuveje,jei lietuviskai mirksiukas.gif as tai vakar sildytus kolduniukus visada suvarau i inda,uztarkuoju surio,grietines,siek tiek sviestuko ir i orkaite.arba dar pridedu kokio kumpelio ar grybuku niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 07 25, 22:15)
Merginos kaip paskrudinti koldūnus?
Čili picoj taip viskas skaniai, tai aš mąstau kaip paskrūdinti...
Gal pirma  reik išvirti ir tada mikrobangėj po grilium pakišt? g.gif

Nicka,
nėra ypatingo skrudinimo būdo, čia dėl E621 (natrio glutamato) jie Čili taip visi skanūs...
o skrudinti geriausia gilioj keptuvėj su nemažai įkaitinto aliejaus..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 06 20, 16:31)
As siandien prigaminau labai skaniu koldunu pagal Kurmiukes recepta smile.gif Koldunai gavosi minkstuciai, neissileido, prisivalgiau.. Tikrai malonu dirbti su tokia koldunine tesla,tik as dar aliejumi patepiau ir stalo pavirsiu, tai labai graziai ir lengvai issikociojo ir stalas liko svarus  smile.gif

Reiks ir man paband blush2.gif yti pagal si recepta,nes anksciau tik karta esu darius,kadangi nusivyliau,daugiau ir nebedariau
Atsakyti
As dar i tesla dedu kiausinio, bet matyt nuo jo tesla labai traukiasi, kai kocioji, tai teks isbandyt pagal visu giriama receptuka.
Atsakyti
Aš irgi išbandysiu įdėtą receptuką, nes maniškis tiesiog dievina koldūnus, o aš neprisiverčiu jų daryti vien dėl to kibimo prie rankų doh.gif beje, man visada plonai iškočiojus tešlą, o paskui dedant įdarą, praplyšta jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2010 07 28, 09:33)
Reiks ir man paband blush2.gif yti pagal si recepta,nes anksciau tik karta esu darius,kadangi nusivyliau,daugiau ir nebedariau

na aširgi tą receptą nusižiūrėjau, kažin, kiek iš tos tešlos koldūnų išeina?
Atsakyti