Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

pabarstau medine lentelę miltais, sudedu kaldūnus šiek tiek pabarstau miltais ir į šaldiklį. kai apšala suberiu į maišelį.
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 03 20, 15:03)
Gal galit pasakyt kaip jus juos uzsaldot? Suptantu ,kad kvailas klausimas,bet mano saldyti koldunai sulipo taip,kad teko ismesti lauk  doh.gif

labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 03 20, 14:54)
Aš tai ant didesnės pjaustymo lentelės ar lėkštės užtiesiu paprasta celofaninį maišelį ar maistinę plėvelę ir sudėlioju koldūnus, kad nebūtų labai susigrūdę ar susiglaudę. Dedu į šaldymo kamera, o kai sušąla tai gražiai visi nusiima, tada suberiu į maišelį ir laikau tokius suledėjusius.



QUOTE(MAMICY @ 2010 03 20, 15:11)
pabarstau medine lentelę miltais, sudedu kaldūnus šiek tiek pabarstau miltais ir į šaldiklį. kai apšala suberiu į maišelį.



QUOTE(gabani @ 2010 03 20, 15:43)
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka smile.gif

ACIU visoms 4u.gif ir as taip darysiu thumbup.gif nes net nebuvo noro daryt daugiau koldunus, kai teko apie 40 ismest doh.gif
Atsakyti
Na cia truputi gal ir ne visai i tema, bet....
gal matet kur pirkti koldunu pavadinimu "STEBUKLINGI"?
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2010 03 20, 15:43)
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka smile.gif

as kai juos darau dedu ant pamiltuoto stalo, tada ant virsaus miltu pabarsatau ir pamaisau, tada sulimpa maziau-kaip parduotuviniai biggrin.gif
mb mociute atidave sena aliumine koldunine, tai vienas malonumas lipinti thumbup.gif
Atsakyti
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 03 23, 08:30)
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.



Aš tai dedu sviesto, grietinės, druskos arba vegetos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 03 23, 08:35)
Aš tai dedu sviesto, grietinės, druskos arba vegetos  ax.gif

As irgi dazniausiai taip darau smile.gif o jeigu buna nuotaikos sukiotis virtuvej,tai dar pakepinu svoguniukus ant sviesto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 03 23, 08:30)
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.

Aš tai sumaišau gritinę, sviestą, truputį sojos padažo ir kokių žolelių pabarstau smile.gif
Atsakyti
Ai, va dar atsiminiau... Mano vyras tai kartais ant koldūnų pilasi actą praskiestą su vandeniu. Sakė, kad kažkur Rusijoje taip valgė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 03 23, 11:53)
Aš tai sumaišau gritinę, sviestą, truputį sojos padažo ir kokių žolelių pabarstau smile.gif

Mano vyras prie viso sito dar garstyciu sauksteli isideda.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 03 21, 19:23)

mb mociute atidave sena aliumine koldunine, tai vienas malonumas lipinti thumbup.gif

sitokia as ir is mamos gavau smile.gif thumbup.gif
Išmokau daryti koldunus iš plikytos tešlos ...Gaunasi laaabai minksti... Man patinka, o vat mano mazajam vaikinukui visdelto krautuviniai skanesni g.gif
Atsakyti