pabarstau medine lentelę miltais, sudedu kaldūnus šiek tiek pabarstau miltais ir į šaldiklį. kai apšala suberiu į maišelį.
QUOTE(Geiša @ 2010 03 20, 15:03)
Gal galit pasakyt kaip jus juos uzsaldot? Suptantu ,kad kvailas klausimas,bet mano saldyti koldunai sulipo taip,kad teko ismesti lauk
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka
QUOTE(Asta @ 2010 03 20, 14:54)
Aš tai ant didesnės pjaustymo lentelės ar lėkštės užtiesiu paprasta celofaninį maišelį ar maistinę plėvelę ir sudėlioju koldūnus, kad nebūtų labai susigrūdę ar susiglaudę. Dedu į šaldymo kamera, o kai sušąla tai gražiai visi nusiima, tada suberiu į maišelį ir laikau tokius suledėjusius.
QUOTE(MAMICY @ 2010 03 20, 15:11)
pabarstau medine lentelę miltais, sudedu kaldūnus šiek tiek pabarstau miltais ir į šaldiklį. kai apšala suberiu į maišelį.
QUOTE(gabani @ 2010 03 20, 15:43)
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka
ACIU visoms ir as taip darysiu nes net nebuvo noro daryt daugiau koldunus, kai teko apie 40 ismest
Na cia truputi gal ir ne visai i tema, bet....
gal matet kur pirkti koldunu pavadinimu "STEBUKLINGI"?
gal matet kur pirkti koldunu pavadinimu "STEBUKLINGI"?
QUOTE(gabani @ 2010 03 20, 15:43)
labai paprastai,ant lekstes pabarstau negailedama miltu,ir sudelioju koldunus,ir i saldykli.o sekancia diena sukratau i maisiuka
as kai juos darau dedu ant pamiltuoto stalo, tada ant virsaus miltu pabarsatau ir pamaisau, tada sulimpa maziau-kaip parduotuviniai
mb mociute atidave sena aliumine koldunine, tai vienas malonumas lipinti
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
QUOTE(renatux32 @ 2010 03 23, 08:30)
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
Aš tai dedu sviesto, grietinės, druskos arba vegetos
QUOTE(Asta @ 2010 03 23, 08:35)
Aš tai dedu sviesto, grietinės, druskos arba vegetos
As irgi dazniausiai taip darau o jeigu buna nuotaikos sukiotis virtuvej,tai dar pakepinu svoguniukus ant sviesto
QUOTE(renatux32 @ 2010 03 23, 08:30)
O kokį padažą darote dažniausiai, nes man nepatinka vien grietinė, ilgai gamint bešamelio padažą užima laiko.
Aš tai sumaišau gritinę, sviestą, truputį sojos padažo ir kokių žolelių pabarstau
Ai, va dar atsiminiau... Mano vyras tai kartais ant koldūnų pilasi actą praskiestą su vandeniu. Sakė, kad kažkur Rusijoje taip valgė
QUOTE(Grazhke @ 2010 03 23, 11:53)
Aš tai sumaišau gritinę, sviestą, truputį sojos padažo ir kokių žolelių pabarstau
Mano vyras prie viso sito dar garstyciu sauksteli isideda.
QUOTE(egliosha @ 2010 03 21, 19:23)
sitokia as ir is mamos gavau
Išmokau daryti koldunus iš plikytos tešlos ...Gaunasi laaabai minksti... Man patinka, o vat mano mazajam vaikinukui visdelto krautuviniai skanesni