Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(Lusasita @ 2010 03 04, 20:13)
as siandien nusipirkau  thumbup.gif  thumbup.gif Isbandziau pagal Kurmiukes plikytu koldunu tesla . dariau su virtu  bulviu idaru, kitus su varskes idaru . 250 kasnio dydzio kolduniuku puikuojasi mano virtuveje  wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet kokie grazuciai. Ir pats procesas patiko. Na o teslyte tai jau seniau isbandyta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

As tokia pat esu nusipirkusi thumbup.gif
Atsakyti
merginos, ar bandėt namuose gamintus koldūnus šaldyti? Manau kad galima ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 03 18, 16:10)
merginos, ar bandėt namuose gamintus koldūnus šaldyti? Manau kad galima ane? smile.gif

Zinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti

kai netingiu -prigaminu ir į kamerą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 03 18, 17:10)

visada likucius ( o ju is normos teslos gaunasi daug) uzsaldau. Ar tai butu su varske, ar su mesa, ar su bulvemis thumbup.gif thumbup.gif

----------

ir dar su mesos idaru daznai kepam aliejuj wub.gif wub.gif
Atsakyti

Taip, tik tada į tešlą mušu kiaušinį ir prieš šaldydama daugiau paviršių primiltuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 04, 20:13)
as siandien nusipirkau  thumbup.gif  thumbup.gif Isbandziau pagal Kurmiukes plikytu koldunu tesla . dariau su virtu  bulviu idaru, kitus su varskes idaru . 250 kasnio dydzio kolduniuku puikuojasi mano virtuveje  wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet kokie grazuciai. Ir pats procesas patiko. Na o teslyte tai jau seniau isbandyta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

kur pirkai? senukuose?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 18, 22:16)
kai netingiu -prigaminu ir į kamerą thumbup.gif

as taip pat,kai uzeina upas pasigamint,tai prilipdau koldunu ir i kamera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 03 19, 16:35)
kur pirkai? senukuose?

Maximoje 9.99Lt.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 04, 21:13)

Norejau pasiteirauti apie virtu bulviu idara. Kaip ji pasidaryti? Ka reikia dar ideti i ta virtu bulviu mase? ax.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Aš ne Lusasita, bet paprastai į bulves dedu - ant vištienos riebalų (vos vos) pakepintų svogūniukų. O įdaras - trintos bulvės + šitie svogūniukai ir dar prieskonių pilu.
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2010 03 19, 17:19)
as taip pat,kai uzeina upas pasigamint,tai prilipdau koldunu ir i kamera thumbup.gif

Gal galit pasakyt kaip jus juos uzsaldot? Suptantu ,kad kvailas klausimas,bet mano saldyti koldunai sulipo taip,kad teko ismesti lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 03 20, 14:03)
Gal galit pasakyt kaip jus juos uzsaldot? Suptantu ,kad kvailas klausimas,bet mano saldyti koldunai sulipo taip,kad teko ismesti lauk  doh.gif

Aš tai ant didesnės pjaustymo lentelės ar lėkštės užtiesiu paprasta celofaninį maišelį ar maistinę plėvelę ir sudėlioju koldūnus, kad nebūtų labai susigrūdę ar susiglaudę. Dedu į šaldymo kamera, o kai sušąla tai gražiai visi nusiima, tada suberiu į maišelį ir laikau tokius suledėjusius.
Atsakyti