Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(pukiota @ 2010 02 25, 14:02)
Aš galvoju kad kaip tik visas demesys turi būti tešlai. Ir skonis priklauso nuo tešlos, kaip ji pagaminta. O ka ten su mesa galima prigalvoti - mėsa, druska, pipirai, svogūnai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kurmiuke,
Tavo receptą visi išgyrė. Norėčiau pabandyti ir kad tikrai pavyktų išduokit paslaptį kokios talpos jūsų puodeliai ar stiklinės. Ar 200 ml, 250 ml ar kitokie, nes nuo to priklauso recepto sėkmė.
Ir kokiam kiekiui neperalkusių žmonių šio kiekio užtenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 25 vasario 2010 - 19:27
Na skani mesa viduj taip pat labai svarbu. blush2.gif
i mesa reikia ipilti nemazai vandens. Panasiai 1 st. 1 kg farso. Na ir visi kti priedai druska pipirai svogunas
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 02 25, 20:22)
Kurmiuke,
Tavo receptą visi išgyrė. Norėčiau pabandyti ir kad tikrai pavyktų išduokit paslaptį kokios talpos jūsų puodeliai ar stiklinės. Ar 200 ml, 250 ml ar kitokie, nes nuo to priklauso recepto sėkmė.
Ir kokiam kiekiui neperalkusių žmonių šio kiekio užtenka?

Pabandysiu atsakyti. Nesvarbu, kokios talpos. Svarbu, kad ta puodeli taikytum ir vandeniui, ir miltams. O nuo talpos priklausys tik teslos gausa, t.y. koldunu kiekis. Didesnis puodelis- daugiau koldunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepal @ 2010 02 25, 20:34)
Na skani mesa viduj taip pat labai svarbu.  blush2.gif
i mesa reikia ipilti nemazai vandens. Panasiai 1 st. 1 kg farso. Na ir visi kti priedai druska pipirai svogunas


Į mėsą vandens??? g.gif
Atsakyti
o kas cia blogo? as dar dedu kartais majonezo, grietines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2010 02 26, 13:09)
o kas cia blogo? as dar dedu kartais majonezo, grietines  mirksiukas.gif


Na majonezo ar grietinės į faršą kartais dedu (bet ne koldūnams), o vandens pilti niekada nebanžiau.

Įdomu ką jis duoda? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2010 02 26, 13:39)
Na majonezo ar grietinės į faršą kartais dedu (bet ne koldūnams), o vandens pilti niekada nebanžiau.

Įdomu ką jis duoda?  blink.gif

Mesa buna sultingesne,daugiau sultinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kurios isbendet daug koldunu receptu,sakykit,kuo skiriasi tesla plikyta nuo neplikytos,su kiausais ir be ju g.gif .Kuris skonis geresnis,geriau verda,smagiau dirbasi su tesla ?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 03 01, 17:44)
Gal kurios isbendet daug koldunu receptu,sakykit,kuo skiriasi tesla plikyta nuo neplikytos,su kiausais ir be ju  g.gif .Kuris skonis geresnis,geriau verda,smagiau dirbasi su tesla ?



Na aš išbandžiusi nelabai daug, bet man labiausiai patiko čia daugelio išgirtas plikytos tešlos receptas. Su kiaušiniais gaminta tešla gaunasi kietesnė nei be jų, o plikyta tešla man patiko, nes gaunasi minkšta, lengvai kočiojasi ir nelimpa prie rankų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 03 01, 22:47)
Na aš išbandžiusi nelabai daug, bet man labiausiai patiko čia daugelio išgirtas plikytos tešlos receptas. Su kiaušiniais gaminta tešla gaunasi kietesnė nei be jų, o plikyta tešla man patiko, nes gaunasi minkšta, lengvai kočiojasi ir nelimpa prie rankų  ax.gif

Aciu,siandien isbandziau Giedriaus cebureku recepta koldunams,ten irgi plikyta tesla,beveik tokia pati kaip isgirtoji, bet su kiausiniu,tai man visai patiko,pabandysiu dabar be kiausinio,ziuresim kas gausis g.gif
Kiek skaiciau italai ravioliams naudoja 100gr.miltu,kiausini arba tryni,tai jeigu kiausas kietina tesla,tai si turetu buti kaip akmuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2010 02 20, 15:07)
Pries savaite Maximoje nusipirkome uz 10Lt. Bet dar nebandziau..


as siandien nusipirkau thumbup.gif thumbup.gif Isbandziau pagal Kurmiukes plikytu koldunu tesla . dariau su virtu bulviu idaru, kitus su varskes idaru . 250 kasnio dydzio kolduniuku puikuojasi mano virtuveje wub.gif wub.gif wub.gif Bet kokie grazuciai. Ir pats procesas patiko. Na o teslyte tai jau seniau isbandyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 04 kovo 2010 - 20:14