Mergaites as turiu koldunine raudona is senuku ir dariausi kolduniukus, bet man isvirus jie gavosi kazko tais sausoki. Ka galejau ne taip padaryti? Labai vel noriu pasigaminti, bet nenoriu kad gautusi man sausoki Dekui
Mergaites as turiu koldunine raudona is senuku ir dariausi kolduniukus, bet man isvirus jie gavosi kazko tais sausoki. Ka galejau ne taip padaryti?
Labai vel noriu pasigaminti, bet nenoriu kad gautusi man sausoki
Dekui
tai gal farsas buvo koks vistienos? ...... nesu dariusi, bet kiek skaiciau visur rekomendacjos deti farsa su biski riebaliuko, jeigu dedi vistienos maisyti su kiauliena...... o to raudono irankio senukuose negavau...... visi sako kad ju visur pilna o as niekur nerandu
Mergaites as turiu koldunine raudona is senuku ir dariausi kolduniukus, bet man isvirus jie gavosi kazko tais sausoki. Ka galejau ne taip padaryti?
Labai vel noriu pasigaminti, bet nenoriu kad gautusi man sausoki
Dekui
mergytes, o kur tokiu formu yra pirkt, kur iskart daug paisgamina nes as tai kaip is akmens amiaus lipdau po viena, spaudziu stikline ... uztat koldunai labai retas valgis musu namuose O dabar tokia gera plikyta tesla radau, tai noretusi ir dazniau palepint namiskius
o sakykit, tie koldunai patys gerai susiklijuoja ir neisyra verdant ar juos dar reikia paskui truputi pirstais suspaust?
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers