Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(Masiania* @ 2010 02 07, 22:10)
Verdi, verdi, istrauki viena kolduna, perpjauni ir paziuri, kaip mesa atrodo - isvire ar ne mirksiukas.gif  ir nereikes tada speliot ir per ilgai virti.

Taip visiskai teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sweikos mamytes, na o as paprastus sa;ldytus koldunus gaminu taip: Verdu arba apkepu aliejuje kol paruduoja, tuo paciu metu pakepinu tarkuota morkyte ir pjaustyta svoguniuka,galima ir pievagrybiu. Imame puoda, kuriame troskinsime, imetame kubeli buljono ipilame puoduka vandens,dedame apkeptum koldunus ir ant virsaus morkyte su svoguniuku,galime dapilti vandens kad apsemtu, deti prieskoniuku,paskaninti kecupu ir troskinti..mmm..kaip skanu:) valgyti galima irgi pagal skoni,as deduosi grietine,kartais isipjaustau kokiu turiu darzovikiu,bet nelabai jos cia tinka g.gif blush2.gif

P.s. vaizdas gal nelabai koks,bet skonis super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monali`: 08 vasario 2010 - 12:56
Mergaites, turiu klausimuka. Gal kas zino, kur butu galima rasti formas koldunams? Kai pati darau, tai baisiai ilgai uztrunku koldunu formavimo procese blink.gif Pavargstu, ir kai isverda nebenoriu net valgyti... verysad.gif
Padekit help.gif
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 02 08, 14:16)
Mergaites, turiu klausimuka. Gal kas zino, kur butu galima rasti formas koldunams? Kai pati darau, tai baisiai ilgai uztrunku koldunu formavimo procese blink.gif Pavargstu, ir kai isverda nebenoriu net valgyti... verysad.gif 
Padekit help.gif

http://www.senukai.l...nu-forma_4.html
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 02 08, 17:13)

o tai kaip cia su ta forma reik daryt? ten tokie rutuliukai tokie mazi g.gif net neisivaizduoju kokio dydzio ten gali tie koldunai gautis.as tai viska rankom tesla kocioju ir darau koldunus smile.gif .gal cia tikrai labai palengvina darba darant koldunus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute32 @ 2010 02 08, 15:19)
o tai kaip cia su ta forma reik daryt? ten tokie rutuliukai tokie mazi g.gif net neisivaizduoju kokio dydzio ten gali tie koldunai gautis.as tai viska rankom tesla kocioju ir darau koldunus smile.gif .gal cia tikrai labai palengvina darba darant koldunus g.gif

va cia paziurek , as pati nesu dariusi , bet kaip tik ieskojau koldunines, ziurejau sita tupperware, ziurejau senukuose, o gyvai tai nesu maciusi ir koldunu nesu dariusi, bet merginos tupperware temoj rase kad paprasciau daug..... tai galvoju ar man reikalingas toks daiktas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 02 09, 10:12)
va cia paziurek , as pati nesu dariusi , bet kaip tik ieskojau koldunines, ziurejau sita tupperware, ziurejau senukuose, o gyvai tai nesu maciusi ir koldunu nesu dariusi, bet merginos tupperware temoj rase kad paprasciau daug..... tai galvoju ar man reikalingas toks daiktas....  g.gif

bigsmile.gif ale koks geras dalykas thumbup.gif ,man patiko.su ta forma tikrai greiciau koldunai darytusi.bet man atrodo ax.gif ,kad cia gaunasi kaip vieno kasnio koldunai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2010 02 09, 09:30)
bigsmile.gif ale koks geras dalykas thumbup.gif ,man patiko.su ta forma tikrai greiciau koldunai darytusi.bet man atrodo ax.gif ,kad cia gaunasi kaip vieno kasnio koldunai tongue.gif

tei va...... kai ziuriu i paveikslelius ir man geras dalykas atrodo..... ta kur tupperware kainuoja 59 lt, ta is senuku apie 11 lt..... tai ir galvoju lyg ir brangoka tie 59 lt, idomu ar man kantrybes uzteks su jais "terstis" .... o gal cia viskas labai greitai darosi g.gif ..... o gal uztektu tos uz 11 lt, nes tiek viena tiek kita reikia barstyti miltais g.gif, gal nelabai ir skirtumo yra.... o koldunus as irgi isivaizduoju vieno kasnio, bet jeigu greitai darysis tokie gal dar ir skaniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 02 09, 10:40)
tei va...... kai ziuriu i paveikslelius ir man geras dalykas atrodo..... ta kur tupperware kainuoja 59 lt, ta is senuku apie 11 lt..... tai ir galvoju lyg ir brangoka tie 59 lt, idomu ar man kantrybes uzteks su jais "terstis" .... o gal cia viskas labai greitai darosi  g.gif ..... o gal uztektu tos uz 11 lt, nes tiek viena tiek kita reikia barstyti miltais  g.gif, gal nelabai ir skirtumo yra.... o koldunus as irgi isivaizduoju vieno kasnio, bet jeigu greitai darysis tokie gal dar ir skaniau  g.gif

tai jau geriau ismegint ta pigesni formos varianta uz 11lt is senuku g.gif .reiks gal nusipirkt,pamegint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2010 02 09, 09:30)

Tai kad tokie ir skaniausi ir graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano draugas paruose pilna aprasyma del koldunu gamybos, todel siulau perziureti -> http://infox.lt/real...make-dumplings/
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monali`: 09 vasario 2010 - 13:29