labai skanus koldūnai ,viskas kuo puikiausiai pavyko ir šeimyna patenkinta
Pagal Kurmiukės receptą jau ne vieną kartą gaminau koldūnus. Super tešlytė Ir gaminau jau ne tik koldūnus, bet iš tos pačios tešlos ir ežiukus gaminau. Ko gero čia bus mano mylimiausia ir dažniausiai naudojama tešla
taip aš ir pritariu kad ši tešla geriausia
as irgi dariau pgl Kurmiukės receptą, tikrai skanu, o į mėsą svarbiausia mairūno įdėti
Gal kas bandė tokius koldūnus užšaldyti? ar prieš verdant juos atšildote?
Gal kas bandė tokius koldūnus užšaldyti? ar prieš verdant juos atšildote?
QUOTE(rasaraseles @ 2010 02 05, 20:47)
as irgi dariau pgl Kurmiukės receptą, tikrai skanu, o į mėsą svarbiausia mairūno įdėti
Gal kas bandė tokius koldūnus užšaldyti? ar prieš verdant juos atšildote?
Gal kas bandė tokius koldūnus užšaldyti? ar prieš verdant juos atšildote?
niekada neatsildau, is saldiklio tiesiai i verdanti vandeni
Ar is zalios mesos darote idara ar is virtos ?
QUOTE(kotri_ @ 2010 02 07, 19:13)
Ar is zalios mesos darote idara ar is virtos ?
mes tai is zalios mesos farso
QUOTE(gabani @ 2010 02 07, 19:15)
mes tai is zalios mesos farso
Man kazkaip gavosi kose, kai isviriau.Gal per ilgai viriau, bet bijoju, kad neisvirs viduje farsas
QUOTE(kotri_ @ 2010 02 07, 19:59)
Man kazkaip gavosi kose, kai isviriau.Gal per ilgai viriau, bet bijoju, kad neisvirs viduje farsas
koldunus verdu kazkur 7-10min.farsas per ta laika isverda.o gavosi kose gal tikrai kad per ilgai viret
QUOTE(gabani @ 2010 02 07, 20:30)
koldunus verdu kazkur 7-10min.farsas per ta laika isverda.o gavosi kose gal tikrai kad per ilgai viret
Na viriau 15 min., nes farso sauksteli dedu, tai kad nebutu zalias
QUOTE(kotri_ @ 2010 02 07, 19:44)
Na viriau 15 min., nes farso sauksteli dedu, tai kad nebutu zalias
Verdi, verdi, istrauki viena kolduna, perpjauni ir paziuri, kaip mesa atrodo - isvire ar ne ir nereikes tada speliot ir per ilgai virti.