]Labukas visom virejom
Na ka ir as susigundziau pasidaryti koldunu,tai pirma kart dariau
Pagal si recepta.
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 15, 19:42)
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens
Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!
Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.
Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.
lABAI GERAS RECEPTUKAS TESLOS ,VISKAS SUPER GAVOSI
Galiu pabresti kad tesla nelimpa prie ranku ,vikas tip top.
ACIUKAS KURMUKEI
O stai kaip man isejo mano koldunukai,136 vnt
Vyras grys bus surpraizas ,jis juos megasta,as tai nelabai pirktinu megstu ,patys skaniausi sibiro koldunai mano ,bet naminei svao gamybos patys skaniusi
turetu but ,tad ismeginsime vakare.