Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(Sophi @ 2010 01 16, 20:38)
Kiek mėsos reikia tokiam kiekiui tešlos?


apie 400 gr.
Atsakyti
]Labukas visom virejom mirksiukas.gif
Na ka ir as susigundziau pasidaryti koldunu,tai pirma kart dariau blush2.gif
Pagal si recepta.

QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 15, 19:42)
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.

lABAI GERAS RECEPTUKAS TESLOS ,VISKAS SUPER GAVOSI thumbup.gif Galiu pabresti kad tesla nelimpa prie ranku ,vikas tip top.
ACIUKAS KURMUKEI 4u.gif

O stai kaip man isejo mano koldunukai,136 vnt rolleyes.gif Vyras grys bus surpraizas ,jis juos megasta,as tai nelabai pirktinu megstu ,patys skaniausi sibiro koldunai mano ,bet naminei svao gamybos patys skaniusi rolleyes.gif turetu but ,tad ismeginsime vakare.

user posted image
Atsakyti
eisiu ir aš bandyti koldūnus gaminti pagal šį tešlos receptą ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar su vyru ragavom koldunus ,tai pasicepsedami kirtom lotuliukas.gif labai skani tesla thumbup.gif ,negumine ,dabar visdad darysiu tik pagal sita receptuka.
Atsakyti
Na reiks isbandyti sia tesla.O koldunus darote su koldunine,ar rankomis?
Atsakyti
As irgi bandziau si recepta. Labai gerai gavosi. Tik vienas sunkumas... Kuo toliau, tuo sunkiau tesla kociojasi. reikia daug pastangu showoff.gif
Bet pasistengėm ir prigaminom su vyru daaaaauuuggg koldūnų.
Išbandžiau dvi formas. Pirkau RIMI, tokias plasmasines. Ta kuri smulkesnė, tai labai faini kodūnai gaunasi, bet terliones... na o kita stambesne. tai gaunasi greičiau, tik faršo atrodo per mažai dėjau. Nes kai išvirė, tai visas faršas suvirė ir sumažėjo biggrin.gif
Atsakyti
O ta tesla turi buti toookia kieta? man sunkiai minkosi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 02, 12:58)
O ta tesla turi buti toookia kieta? man sunkiai minkosi... blink.gif


na kietoka turi buti, bet dar turi buti imanoma ir minkyti smile.gif

jei jau kaip akmenelis tai tikriausiai nelabai kociosis g.gif
Atsakyti
siandien ir as gaminsiu koldunus pagal si recepta ,na tai bus pirmas kartas tikiuosi viskas pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 01 15, 21:42)
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, ...


Sakyk, prasau, o i sia tesla druskytes nereikia deti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2010 02 02, 16:25)
Sakyk, prasau, o i sia tesla druskytes nereikia deti?  g.gif



na čia, manau, pagal skonį. Galima dėti galima nedėti...
Taip kaip ir virti - kas verda paprastam vandenjye, kas prideda druskos, svogūnų, lauro lapų...
Atsakyti
Ačiū,bandžiau ir aš koldūnus pagal tą receptą.Pastebėjimas būtų toks,kad nereikia ilgai virti,nes miltai jau lyg ir užplikomi karštu vandeniu,tai gavosi tokie truputį pabrinkę(gal kiek į pervirusius panašūs ax.gif ),nes viriau kaip įprastus koldūnus.Kitą kartą bandysiu kokią vištieną įdarui dėti ar virtą permaltą mėsytę.Bet vis tiek sulaukiau pagyrų iš šeimynos: ''Na,su pirktiniais nėr ko lygint'',tuščio diiiidelio dubens ir užsakymo savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pašėlusi kiaunė: 02 vasario 2010 - 19:00