QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 22:12)
Toli, 17 Rug 2009 - 22:12, parašė:
Toli, 17 Rug 2009 - 22:12, parašė:
Dariau vakar pirmą kart gyvenime koldūnus, tai keikiausi mintyse trim aukštais. Nusprendžiau, kad koldūnai yra geriausias laiko žudymo būdas.
Vien tai, kad parduotuvėje nebuvo kiaulienos buvo ženklas, kad geriau nesiterlioti.
Sumaišiau ingridientus tešlai ir supratau, kad miltų neužteks, nors pagal receptą turėjau gerokai daugiau. Vėl į parduotuvę.
Kočiojimas užėmė galybę laiko, po to tas užspaudinėjimas. Tokio mandro daikto spaudimui neturiu.
Žodžiu, koldūnai su kalakutienos įdaru gavosi skanūs, šeimai patiko, bet tooookių laiko išteklių neverti.
Ačiū, pasiguodžiau. 
Dariau vakar pirmą kart gyvenime koldūnus, tai keikiausi mintyse trim aukštais. Nusprendžiau, kad koldūnai yra geriausias laiko žudymo būdas.
Vien tai, kad parduotuvėje nebuvo kiaulienos buvo ženklas, kad geriau nesiterlioti.
Sumaišiau ingridientus tešlai ir supratau, kad miltų neužteks, nors pagal receptą turėjau gerokai daugiau. Vėl į parduotuvę.

Kočiojimas užėmė galybę laiko, po to tas užspaudinėjimas. Tokio mandro daikto spaudimui neturiu.

Žodžiu, koldūnai su kalakutienos įdaru gavosi skanūs, šeimai patiko, bet tooookių laiko išteklių neverti.
Ačiū, pasiguodžiau.
Vajatus
, o as jau gundausi ( senstu jau ir ne kitaip
) daryti pirma karta gyvenime koldunus... Nezinau, ainu skaityt daugiau temos- nei aparatu, nei formeliu neturiu, tai matomai neteks ragauti savos gamybos.Kita vertus jei sugebejau padaryti kibinus , tai gal ir cia neisprotesiu
Klausymas - kiek paskaiciau dauguma farsa permala, blenderiuoja - o argi negerai paprastai deti, man rodos dar skaniau turetu buti

( na, kaip kotletu farsas tiesiog)
Teslu prisiskaiciau variantu

- tai kaip dabar issirinkt kuris geriausias?