Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(Princesse @ 2009 06 15, 22:25)
dideliausias aciu smile.gif reiks bandyt smile.gif  o sakykit jus kokias formeles naudojat pavieniam?? ar tokios dideles kur vienu metu daug pasidaro ?? nemoku paaiskint tiksliai  ax.gif  blush2.gif

Aš naudoju, kur daug mažiukų 37vnt, rodos, vienu metu pasidaro. nes dedant žalią mėsą, didelius netinka daryti. Bet iš šios tešlos esu dariusi ir didesnius, pavienius su varške. Sėkmės tikrai pavyks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 06 12, 13:35)
As jei kepu, tai valgau su grietine arba grietines/sviesto/Vegetos padazu. O jei verdu, tai virdama idedu kubeli sultinio, mairuno, o supylus i dubeneli dar ir grietines pora saukstu  idedu - gaunas koldunu sriuba, nu man labai skanu  4u.gif  4u.gif

man irgi patinka kai daug skyscio/padazo bigsmile.gif as daznai koldunus su tokiu padazu valgau: pakepinu svoguna, pievagrybius,dedu grybu sultinio kubeli, sviesto, grietines ir siek tiek virinto vandens. labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
As biski ne i tema,bet gal ir i tema lotuliukas.gif
Kazkur maciau parasyta kaip gaminti ne koldunus,o MANTY,nezinau kaip lietuviskai parasyti blush2.gif Nu vakar dar maciau,o siandien neberandu doh.gif
Gal kazs zinot ir gaminot g.gif
Atsakyti
Gal mantų ieškot? jie receptuose su nuotraukomis 8 psl.
http://www.supermama...?...53671&st=84
As gaminau pagal šį receptą, labai skanūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacio: 16 birželio 2009 - 14:36
QUOTE(Renacio @ 2009 06 16, 16:35)
Gal mantų ieškot? jie receptuose su nuotraukomis 8 psl.
http://www.supermama...?...53671&st=84
As gaminau pagal šį receptą, labai skanūs.

Aciuuuuu labai,manao vaikai bus patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 06 15, 23:14)
Aš naudoju, kur daug mažiukų 37vnt, rodos, vienu metu pasidaro. nes dedant žalią mėsą, didelius netinka daryti. Bet iš šios tešlos esu dariusi ir didesnius, pavienius su varške. Sėkmės tikrai pavyks.  biggrin.gif

si tesla kiek minkstoka,tiesa? bandziau neseniai panasia,ji man pasirode idealiai tinkama virtinukams, taciau mano asmeniniam skoniui koldunams noretusi kietesnes; kitakart bandysiu "kietinti".

Atsakyti
[quote=Glacee,2006 11 27, 12:56]
[Katu
Darau-darau koldūnus, nes mano chebrytė labai mėgsta smile.gif O tešlą darau paprastai:

Tešla koldūnams, virtiniams

2 tryniai
2 saukstai aliejaus
ziupsnelis druskos
mazdaug 2 - 3 stiklines miltu
6iltas vanduo

Į stiklinę 250 ml dedu du trynius, įpilu du šaukštus aliejaus, žiupsnelį druskos ir pripilu iki pilno šilto vandens. Viską sumaišau. Į dubenį išsijoju miltus (maždaug dvi stiklinės, jeigu reikia, tai po to dar pripilu), juose padarau duobutę ir į ją įpilu vandens-trynių mišinį. Užmaišau minkštą tešlą ir leidžiu jai pagulėti ne mažiau pusvalandžio. Miltai išbrinksta, tešla pasidaro labai elastinga ir smagi smile.gif

gal galite pasakytikiek cia vandens? 6 litrai? g.gif daugokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 06 16, 18:49)

manau kad čia turejo būti ne "6litrai", o "šiltas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 06 16, 19:49)

Ten neparašyta, vietoj "š" 6 parašyti. Visas vandens kiekis recepte smile.gif
Atsakyti
aciu aciuks.gif
Atsakyti