Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(spiglys @ 2009 06 03, 20:04)
Vilniaus Akropolyje iš maximos kasų pusės. Na ten tokie nedideli skyreliai yra

Kaip suprantu ne pačioje Maximoje, o mažose parduotuvėse Akropolyje. Aš Kaune, tai gal ir pas mus būtų. Norėčiau sužinot, koks tos parduotuvėlės -skyrelio pavadinimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 06 03, 20:50)
Kaip suprantu ne pačioje Maximoje, o mažose parduotuvėse Akropolyje. Aš Kaune, tai gal ir pas mus būtų. Norėčiau sužinot, koks tos parduotuvėlės -skyrelio pavadinimas?  bigsmile.gif

ir as laukiu pavadinimo, kur kaune rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 03, 19:47)
Airijoj papirkau vaistinej mirksiukas.gif  joje yra trys voleliai lygus, naudoju teslos bet kokios kociojimui, toks ale platiems juosteliniems makaronams ir trecias spagetiniams daryt, makaronu dar nedarius, nes reik paskui masinka labai kruopsciai jauciu valyti ir jai dar be to vandens negalima, tik sausai tipo. labai nusiseke su ja, nes nuo 18 e buvo vargse nukainuota iki 6e.

QUOTE(spiglys @ 2009 06 03, 20:04)
Vilniaus Akropolyje iš maximos kasų pusės. Na ten tokie nedideli skyreliai yra

Aciu
Ir as laukiu pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
Contacto parduotuve, rasit ir Kaune. Arba galit nueit i parduotuve Sangaida, ten tikrai bus visokio gerio 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as maximine koldunine thumbup.gif nu liux, paprasciau nebuna. ir fainiai - vieno kasnio thumbup.gif ir privalgem ir dar uzsisaldem porai kartu thumbup.gif
Atsakyti
Pati nedarau, tyngiu biggrin.gif bet nusiperku is norfos biggrin.gif Kazkokie rusiski o keptuvej ant sviesto pakepinti labai skanus wub.gif Uzsinorejau ju .... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 12, 13:18)
Pati nedarau, tyngiu biggrin.gif bet nusiperku is norfos biggrin.gif Kazkokie rusiski o keptuvej ant sviesto pakepinti labai skanus  wub.gif Uzsinorejau ju ....  blush-anim-cl.gif

O koks padažas labiausiai tinka prie keptu keptuvėje koldūnų? smile.gif
Atsakyti
As jei kepu, tai valgau su grietine arba grietines/sviesto/Vegetos padazu. O jei verdu, tai virdama idedu kubeli sultinio, mairuno, o supylus i dubeneli dar ir grietines pora saukstu idedu - gaunas koldunu sriuba, nu man labai skanu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu man skaniausia su sviestu ir grietine nes nesu didele padazu megeja smile.gif
Atsakyti
mielosios padekit smile.gif receptuka gal koldunu teslos galetumet?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2009 06 14, 23:31)
mielosios padekit smile.gif receptuka gal koldunu teslos galetumet??  blush2.gif

Aš darau pagal Glacee receptą, išbandytas daug kartų ir pasiteisinęs:

koldūnų, virtinių tešla
Atsakyti
dideliausias aciu smile.gif reiks bandyt smile.gif o sakykit jus kokias formeles naudojat pavieniam?? ar tokios dideles kur vienu metu daug pasidaro ?? nemoku paaiskint tiksliai ax.gif blush2.gif
Atsakyti