niam....niam.....
Reikes ir man maximine isigyti, o tai su rankom labai daug laiko uzima praeita karta 2 h uztrukau, kol prigaminau koldunu , bet verta buvo tas 2 h uztrukti, naminiai koldunai daug skanesni
QUOTE(SaZa @ 2009 05 13, 20:46)
Sveiki, tai kuria koldunu forma patartumet pirkti, ar paprasta is prekybos centro ar tuperwere? Vis negaliu apsispresti
Rekomenduociau TW Ka tik isigijau ravioli forma, bet bijau dar pajudint ir fantazijos biski trukumas
Labai skanūs koldūnai yra su kalakutiena, pirkti IKI, berods uz 7 ar 8Lt. Juos pakepame keptuveje su sviestu, tada ipilame vandens, idedame grietines. Viska patroskiname. Gaunasi apskrude, bet gana minksti, galima ikisti sakute Tiesa, dar galima uzberti ir pakepti pievagrybiu arba svogunu laisku ir surio. Skanaus
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 03 19, 09:49)
aš ir galvojau, bet nedrįsau.. bijau, kad ištraukus iš šaldiklio jie taps neikam tikę ypač dėl tešlos minkštumo.. ir ištyš...
va dėl šitos preižasties aš ir bijau pirkt tą smulkią koldūninę, turiu tą aparatą, kur didesnius koldūniukus formuoja - visad kokybiškai gaunas ir neišyar -tpfu tpfu tpfu
va dėl šitos preižasties aš ir bijau pirkt tą smulkią koldūninę, turiu tą aparatą, kur didesnius koldūniukus formuoja - visad kokybiškai gaunas ir neišyar -tpfu tpfu tpfu
Reikia mokėt gerai užšaldyt. Iš pradžių ant kokios lėkštutės išdėliokit ir kokiam pusvalandžiui į kamerą įkiškit. Jie truputį apšals, bet nesulips, kas būtų atsitikę, jei iškart į maišelį ar dežutę sudėtumėt. Va, kai jie jau apšalę, dėkit į kokį norit maišelį (mes tai dedam į paprastą celofaninį) ir tikrai nebus nei patižę, nei sulipę.
na va pareinu pasireklamuot ka pavyko nulibdyt, bandymas labai vykes galiu pasakyt, tik nespejau isvirusiu nutraukti...
3 stiklines miltu,
3 tryniai,
druskos,
1 stikline karsto, vandens tiesiai is virdulio.
i miltus, suberiau druska, tada trynius, pamakalavau su sakute, kai apsitryne po truputi pradejau pilti karsta vandeni, kai nebeimanoma buvo su sakute makaluot, pradejau su rankelem dirbti, neilgai gal koki 15 min, tikrai kaip visos rasot kol tesla bus glotni ir elastinga, paskui ismokau kol nutaikyt kiek idaro reik, i formele labai nedaug, maziau nei puse arbatinio saukstelio ir mano beda ta, kad as dedu kepto svoguno i mesa ir tada blenderiuoju, tai jei per daug idaro tada nesulimpa krastukai, nes riebini, bet labai skani tesla gavosi, kaip prie ruskiu valgyklose kur duodavo, siaip nedraugauju su teslom, bet si pavyko
truputi kociojau su masinka makaronu, paskui su kocelu.
Papildyta:
isejo 5 30 cm skersmens lekstes
3 stiklines miltu,
3 tryniai,
druskos,
1 stikline karsto, vandens tiesiai is virdulio.
i miltus, suberiau druska, tada trynius, pamakalavau su sakute, kai apsitryne po truputi pradejau pilti karsta vandeni, kai nebeimanoma buvo su sakute makaluot, pradejau su rankelem dirbti, neilgai gal koki 15 min, tikrai kaip visos rasot kol tesla bus glotni ir elastinga, paskui ismokau kol nutaikyt kiek idaro reik, i formele labai nedaug, maziau nei puse arbatinio saukstelio ir mano beda ta, kad as dedu kepto svoguno i mesa ir tada blenderiuoju, tai jei per daug idaro tada nesulimpa krastukai, nes riebini, bet labai skani tesla gavosi, kaip prie ruskiu valgyklose kur duodavo, siaip nedraugauju su teslom, bet si pavyko
truputi kociojau su masinka makaronu, paskui su kocelu.
Papildyta:
isejo 5 30 cm skersmens lekstes
Niam skaniai atrodo tik nesupratau ka jus ten blenderiuojat?
QUOTE(Fiolita @ 2009 06 03, 15:15)
Niam skaniai atrodo tik nesupratau ka jus ten blenderiuojat?
idarui mesyte virta sprandine blenderiuoju...
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 03, 00:06)
Sakyk,o kur yra pirkti tokiu masinku,seniai dairausi,bet niekur nemaciau
QUOTE(Neryte @ 2009 06 03, 17:50)
Airijoj papirkau vaistinej joje yra trys voleliai lygus, naudoju teslos bet kokios kociojimui, toks ale platiems juosteliniems makaronams ir trecias spagetiniams daryt, makaronu dar nedarius, nes reik paskui masinka labai kruopsciai jauciu valyti ir jai dar be to vandens negalima, tik sausai tipo. labai nusiseke su ja, nes nuo 18 e buvo vargse nukainuota iki 6e.
QUOTE(Neryte @ 2009 06 03, 17:50)
Vilniaus Akropolyje iš maximos kasų pusės. Na ten tokie nedideli skyreliai yra