aciu labai MAMYCI turiu gi ta koldunine o ka daryt su ja ir nezinojau. .. tiksliau nemokejau reik eit palipdyt koldunu bus vakarienei o tokie vieno kasnio gi labai skanu...
[quote=MAMICY,2009 01 26, 11:54]
as vis bandau
vieno kasnio kalduniukai daryti su maximine koldunine
paruosiam tesla (is akies dedu miltus + vanduo + druska) ir įdarą (farsas, druska, pipirai, svogūniukas)
stojam i pradine busena
iskočiojam tešlos lakštą (beje labai patogu kočioti ant fone matomo padėkliuko. maximinis. kaina gal 2,99 lt. nelimpa lygiai taip pat kaip ir ptie tuperwarinio). iskočiotą tešlą klojam ant koldūninės ir šiek tiek rankom paspaudžiu, kad matytusi būsimų koldūniukų kontūrai.
iškočiojam dar vieną lakštą tešlos ir klojam ant viršaus. čiumpam kočėlą iš kočiojam visą tą "sumuštinį" virš koldūninės. kočiojam tol kol koldūniukų kontūrai pasidaro raudoni (mano atveju)
šiandien pirmąkart darau tokius koldūnus ir kilo klausimas o kiek laiko juos virti?
as vis bandau
vieno kasnio kalduniukai daryti su maximine koldunine
paruosiam tesla (is akies dedu miltus + vanduo + druska) ir įdarą (farsas, druska, pipirai, svogūniukas)
stojam i pradine busena
iskočiojam tešlos lakštą (beje labai patogu kočioti ant fone matomo padėkliuko. maximinis. kaina gal 2,99 lt. nelimpa lygiai taip pat kaip ir ptie tuperwarinio). iskočiotą tešlą klojam ant koldūninės ir šiek tiek rankom paspaudžiu, kad matytusi būsimų koldūniukų kontūrai.
iškočiojam dar vieną lakštą tešlos ir klojam ant viršaus. čiumpam kočėlą iš kočiojam visą tą "sumuštinį" virš koldūninės. kočiojam tol kol koldūniukų kontūrai pasidaro raudoni (mano atveju)
šiandien pirmąkart darau tokius koldūnus ir kilo klausimas o kiek laiko juos virti?
kol isverda as visada is akies verdu... ten gi mesos gramas, tai jis jauciu kartu su tesla isverda
As irgi isigijau metaline koldunine, tai jau gaminsiu kolduniukus namuose
Jei kam idomu tai pirkau Kauno Urmo bazeje, rytu galerijoje 13 sandelyje, 16 vieta. Kainavo 10 lt
Jei kam idomu tai pirkau Kauno Urmo bazeje, rytu galerijoje 13 sandelyje, 16 vieta. Kainavo 10 lt
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 17, 16:55)
As irgi isigijau metaline koldunine, tai jau gaminsiu kolduniukus namuose
Nejuodina tau ji ranku? Blin, mano tai is kazkokio bjauraus metalo
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 17:11)
Tu Gal ja pabandyk maistine plevele aptraukti ar i koki maisiuka edeti, o jau tada ant virsaus tesla kociuot, gal baisiai neslydines
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 18:11)
Tai kad dar nespejau isbandyti isigijau tik pries pora dienu Ji tokia pilka, kaip aliuminio, tai gal nejuodins
va tokia
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 17, 18:09)
Tai kad dar nespejau isbandyti isigijau tik pries pora dienu Ji tokia pilka, kaip aliuminio, tai gal nejuodins
Pas mane irgi kaip aliuminine. Bet ji man iskart jau juodino rankas. Ploviau ploviau... bet visvien kaip anglim kokia issiterlioja..
Pas mane irgi lygiai tokia pati pagal vaizda.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 19:14)
Pas mane irgi kaip aliuminine. Bet ji man iskart jau juodino rankas. Ploviau ploviau... bet visvien kaip anglim kokia issiterlioja..
O gal ji nuo dregmes juoduoja Na kai isbandysiu, pasigirsiu
O as kur turejau koldunine, tai neimanoma koldunu padaryt Ciuozia farsas is teslos, nors tu ka O ir krastai niekaip neuzsispaudzia