Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

aciu labai MAMYCI turiu gi ta koldunine o ka daryt su ja ir nezinojau. doh.gif blush2.gif .. tiksliau nemokejau doh.gif blush2.gif reik eit palipdyt koldunu bus vakarienei o tokie vieno kasnio gi labai skanu...
Atsakyti
[quote=MAMICY,2009 01 26, 11:54]
as vis bandau biggrin.gif

vieno kasnio kalduniukai daryti su maximine koldunine thumbup.gif
paruosiam tesla (is akies dedu miltus + vanduo + druska) ir įdarą (farsas, druska, pipirai, svogūniukas)

stojam i pradine busena biggrin.gif
user posted image

iskočiojam tešlos lakštą (beje labai patogu kočioti ant fone matomo padėkliuko. maximinis. kaina gal 2,99 lt. nelimpa lygiai taip pat kaip ir ptie tuperwarinio). iskočiotą tešlą klojam ant koldūninės ir šiek tiek rankom paspaudžiu, kad matytusi būsimų koldūniukų kontūrai.
user posted image

iškočiojam dar vieną lakštą tešlos ir klojam ant viršaus. čiumpam kočėlą iš kočiojam visą tą "sumuštinį" virš koldūninės. kočiojam tol kol koldūniukų kontūrai pasidaro raudoni (mano atveju)
user posted image

šiandien pirmąkart darau tokius koldūnus ir kilo klausimas o kiek laiko juos virti? blush2.gif

Atsakyti
kol isverda biggrin.gif as visada is akies verdu... ten gi mesos gramas, tai jis jauciu kartu su tesla isverda
Atsakyti
Dariau ir aš vakar su tokia koldūnine koldūniukus pirmąkart - tai keturias tas koldūnines padariau lotuliukas.gif , tai kiek ten gaunas...virš dviejų šimtų g.gif lotuliukas.gif . Labai skanūs gavosi. Viriau apie dešimt minučių
Atsakyti
As irgi isigijau metaline koldunine, tai jau gaminsiu kolduniukus namuose biggrin.gif
Jei kam idomu tai pirkau Kauno Urmo bazeje, rytu galerijoje 13 sandelyje, 16 vieta. Kainavo 10 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 17 vasario 2009 - 16:58
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 17, 16:55)
As irgi isigijau metaline koldunine, tai jau gaminsiu kolduniukus namuose  biggrin.gif
Jei kam idomu tai pirkau Kauno Urmo bazeje, rytu galerijoje 13 sandelyje, 16 vieta. Kainavo 10 lt  4u.gif

Nejuodina tau ji ranku? Blin, mano tai is kazkokio bjauraus metalo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 17:11)

Tu Gal ja pabandyk maistine plevele aptraukti ar i koki maisiuka edeti, o jau tada ant virsaus tesla kociuot, gal baisiai neslydines g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 18:11)

Tai kad dar nespejau isbandyti blush2.gif isigijau tik pries pora dienu smile.gif Ji tokia pilka, kaip aliuminio, tai gal nejuodins g.gif
va tokia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 17 vasario 2009 - 18:14
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 17, 18:09)
Tai kad dar nespejau isbandyti  blush2.gif  isigijau tik pries pora dienu  smile.gif  Ji tokia pilka, kaip aliuminio, tai gal nejuodins  g.gif

Pas mane irgi kaip aliuminine. Bet ji man iskart jau juodino rankas. Ploviau ploviau... bet visvien kaip anglim kokia issiterlioja..

Pas mane irgi lygiai tokia pati pagal vaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 17 vasario 2009 - 18:15
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 19:14)
Pas mane irgi kaip aliuminine. Bet ji man iskart jau juodino rankas. Ploviau ploviau... bet visvien kaip anglim kokia issiterlioja..

Pas mane irgi lygiai tokia pati pagal vaizda.

O gal ji nuo dregmes juoduoja g.gif Na kai isbandysiu, pasigirsiu blush2.gif
Atsakyti
As darau kaip darydavo mama, tokius didesnius, sonus uzspaudinejant pirstais. Kai netingiu pasidarau uzsaldymui, ir pigu ir skanu. Dabar saldiklyje guli su varske ir su bulvem rolleyes.gif
Tesla irgi darau is karsto vandens, miltu ir druskos. Svarbu nepadauginti miltu. Tesla labai minksta gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo septyniuke: 03 kovo 2009 - 18:02
O as kur turejau koldunine, tai neimanoma koldunu padaryt schmoll.gif Ciuozia farsas is teslos, nors tu ka doh.gif O ir krastai niekaip neuzsispaudzia unsure.gif
Atsakyti