Jaigu,ji pagaminta,tarkim italijoje,ji bus brangesnė,jaigu lenkijoje ,ji bus pigesnė.Aš, tiksliai nepasakysiu,bet galiu palyginti paprastą pjaustyklė itališka kainuoja daugiau,nei lenkiška.Aišku ir kokybė skiriasi,jaigu būsiu prekybos centre būtinai pažiūrėsiu
Aš, omenyje lyginau virto kiaušinio pjaustyklę. Galima,įsijungti ir pažiūret internete.
Aš, omenyje lyginau virto kiaušinio pjaustyklę. Galima,įsijungti ir pažiūret internete.
Regna, o jus ta forma per agentus pirkote? dabar ieskau internete ju kontaktu tai nerandu jokios parduotuves
na kaina tiklsiai jau nebepamenu bet apie 55lt bet man jos super nes po jos isigijau dar kitokia, na kitokios formos kolduniukai, gaunasi, na ir siaip jau ne vien koldunus gali gaminti, kaip minejau tokius pyragelius gaminu. O apie kokybe tai manau kas zino tuperware gaminius tai ju kokybe ir zino
Dolli,jūsų nuoroda mane sudomino,gal galite plačiau pakomentuoti apie savo antrą koldūnų prekę,nes mano tai slkirta tik koldūnams,o jūs rašote ,kad galima ir pyragėlius ,jai ne paslaptis ,kur pirkote.DĖKUI.
QUOTE(Dolli_ @ 2008 11 19, 21:53)
na kaina tiklsiai jau nebepamenu bet apie 55lt bet man jos super nes po jos isigijau dar kitokia, na kitokios formos kolduniukai, gaunasi, na ir siaip jau ne vien koldunus gali gaminti, kaip minejau tokius pyragelius gaminu. O apie kokybe tai manau kas zino tuperware gaminius tai ju kokybe ir zino
gal turite foto, kaip tarodo ta kita forma, na ta kur pirageliams gaminti?
Nusipirkau siandien turguj koldunine ta metaline 10 lt kainavo, bandysiu daryt, pasizuresiu kas man gausis aciu cia kazkuriai, kad pasake, kad yra Druskininku turguj ju pirkti o jau tepaluota kokia oij kaip sveist reiks
Skanumelis, tikrai
QUOTE(Vennera @ 2004 06 21, 23:20)
As tai koldunus pirmiausia isverdu vandeni, o paskui pakepinu keptuveje ir dar prieskoniu pridedu. Labai skanu!
na, sis varijantas taip pat skanus...
Nu zinot ka, koldunine tai koldunine, bet kuo ja isveist! Tepaluota visa, jau ketvirta karta su feiriu sveiciu, rankos kaip juodos taip juodos kuo Jus ja isvalot, tik nusipirke?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 22, 17:55)
Nu zinot ka, koldunine tai koldunine, bet kuo ja isveist! Tepaluota visa, jau ketvirta karta su feiriu sveiciu, rankos kaip juodos taip juodos kuo Jus ja isvalot, tik nusipirke?
as isploviau indaplovej, bet matomai nuo drusku pradejo juoduoti tas metalas ir tepti rankas ziauriai. oksidavosi metalas.jauciu nieks jau nebepades. tai ir ismeciau.
ieskau dabar kur tos plastikines tupperware butu galima nusipirkti
na va nufotkinau, man patinka ji tuo kad ir koldunus gali daryti na nsigauna tokie maziukai kaip su ana, bet ir idaro isideda normaliai, o norui esant pasidarai miegines teslos ir pyrageliai gaunas, vakar dariau su ja is sluoksniuotos teslos pyragelius liux gavos. siaip paste turiu daugiau pavaizduota kaip ji ten atrodo ir receptu visokiu jei kas norit parasykit pasta imesiu