Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

QUOTE(Cinside @ 2008 03 13, 21:31)
Ačiū  smile.gif
Na taip, aš dėjau miltus ir po truputį pyliau karštą vandenį ir maišiau rankomis. Po to minkiau ilgai ilgai  biggrin.gif  Kol tešla visiškai nelipo prie rankų  smile.gif
O dėl skonio, tai man skanu. Bet čia turbūt subjektyvus dalykas  smile.gif

Atrodo super graziai tavo koldunai, reiks bandyt artimiausiu metu ir man 4u.gif Tik dar norejau paklaust kur dejai idara surio, kiausinio ir pipiru, tai kaip ten tas kiausinis, virta ipjaustei ar zalia sumaisei su idaru?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 03 13, 22:50)
Atrodo super graziai tavo koldunai, reiks bandyt artimiausiu metu ir man  4u.gif Tik dar norejau paklaust kur dejai idara surio, kiausinio ir pipiru, tai kaip ten tas kiausinis, virta ipjaustei ar zalia sumaisei su idaru?

Dėjau žalią, kad "surištų" sūrį smile.gif Šiaip, antrą kartą dariau su kefyru, bet tuomet po ranka neturėjau, tai naudojau kiaušinį. Skanu abiems būdais smile.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 14 kovo 2008 - 13:36
QUOTE(Cinside @ 2008 03 14, 14:35)
Dėjau žalią, kad "surištų" sūrį  smile.gif  Šiaip, antrą kartą dariau su kefyru, bet tuomet po ranka neturėjau, tai naudojau kiaušinį. Skanu abiems būdais  smile.gif
Ačiū  smile.gif

Aisku, aciu, nugi reiks pabandyt! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką prigaminau su MB koldūnų pilną kamerą biggrin.gif Labai visi skanūs ir darėm taip vieną tešlą su kiaušiniu, kitą porciją tešlos be kiaušinio, ir man labiau patiko be kiaušinio, tešla tampa labiau guminė tokia. Įdarus darėm keturių rušių. Na tikrai labai skanūs gavosi. rolleyes.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas uzsisakiau "sibiro koldunus". Viduj buvo visai zalia mesa. As zmogus nekonfliktiskas, nusprendziau, kad taip turi buti, nu gal sibire taip valgo. Po to namuose 100 gr. degtines ikaliau dezinfekcijai. Gal kas zinot, ar tai toks receptas, ar man ten vejus reikejo kelti?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2008 03 31, 15:49)
Pries kelias dienas uzsisakiau "sibiro koldunus". Viduj buvo visai zalia mesa. As zmogus nekonfliktiskas, nusprendziau, kad taip turi buti, nu gal sibire taip valgo. Po to namuose 100 gr. degtines ikaliau dezinfekcijai. Gal kas zinot, ar tai toks receptas, ar man ten vejus reikejo kelti?

Aš asmeniškai, tai dedu žalią mėsą į koldūnus mirksiukas.gif Tiesiog reikia virti ilgiau ir viskas.
Atsakyti
šiandie viriau koldūnus aliejuj (pirktinius). bet dėjau ne visai sušaldytus, o valandą pagulėjo ant lėkštės kambary. gavosi ir traškūs ir viduj minkštučiai,net sultinuko atsirado. ir mėsa iškepė, ir ne taip taškėsi aliejus.
Atsakyti
Vakar darem koldunus, nes kai perskaiciau visa sia tema ziauriai uzsimaniau lotuliukas.gif
Susiradom pas tevus tarybiniu laiku koldunu forma (gaunasi 36 vnt) tik pamirsom pradzioje ta forma pabarstyti miltais tai pirmi koldunai davosi ziauriai deformuoti pakol mes juosi slupom is skyliu doh.gif
Na o kiti buvo super!!! Nutarem prisigaminti daug ir uzsisaldyti thumbup.gif
O tesla tai plikem karstu vandeniu tai labai tampri ir netrukstanti tesla gavosi drinks_cheers.gif
Aciu mamytes uz receptus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
kazkada is sios temos nusiziurejau ir pasigaminau tinginiu koldunus ax.gif super gavosi
o siandien sugalvojau pasigamint tikru naminiu koldunu, bandysiu plikyt miltus karstu vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
Man patys skaniausi su grybu idaru ir grybu padazu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 04 07, 14:41)

O tesla tai plikem karstu vandeniu tai labai tampri ir netrukstanti tesla gavosi drinks_cheers.gif
Aciu mamytes uz receptus ir patarimus 4u.gif

O ta tešla ne kieta gaunasi kai su karštu vandeniu darai?

Man rodos, rytoj kibsiu į koldūnų gamybą - labai jau skaniai koldūnai Cinside nuotraukose įdėtose atrodo essen.gif
Atsakyti
visada pirkdavau saldytus koldunus,bet pas jus tiek visko prisisaiciau,kad net susigundziau pati pabandytu tu koldunu pasigaminti,bet va formos neturiu ir neisivaizduoju kaip ji atrodo,gal galite paaiskinti,busiu dekinga smile.gif
Atsakyti