Įkraunama...
Įkraunama...

Koldūnai

Gaminanat virtinukus su varske i varske dedu kaiusini, smulkiai pjaustytu rukytu lasinuku, svogunelio, butinai - peletruno. Superiniai, mano patys skaniausi thumbup.gif O mama daro su tarkuotu bulviu idaru: Apkepina lasinukus, svoguniuka, ir ant gautu spirguciu, toliau kaitinant, uzpila bulviu tarkius, maiso, kol mase sukimba ir tampa vientisa. Sia mase idaro virtinukus. Ji juos vadina "cementiniais" Tiesa, laaaaaabai skanus kol karsti su grietine.
Atsakyti
nu va katik pasigaminau koldunu pagal paprasta teslos recepta (miltai, vanduo, druska). Ryt virsiu ir ragausiu. Ziuresiu kas cia gausis biggrin.gif pirma karta darau naminius.
Atsakyti
Aš tai koldūnams į faršą dedu gelsvės, toks savotiškas skonis gaunasi, lyg grybus primintu ax.gif
Atsakyti
As tai kuldunus fritiurinej verdu smile.gif O padaza toki prie ju darau grietine+soja essen.gif
Skanu ir greita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Damkė @ 2007 09 26, 22:05)
Tikrai! Radau tą formą koldūnams senukų kataloge. Forma Dabar žinosiu ko ieškoti biggrin.gif

Aš pirkau Tupperwares - nežinojau, kad yra senukuose tokių g.gif O koldūnų tešla - Glacee thumbup.gif Tik būtinai reikia leisti pastovėti tešlai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 01 28, 17:25)
As tai kuldunus fritiurinej verdu  smile.gif  O padaza toki prie ju darau grietine+soja  essen.gif
Skanu ir greita  thumbup.gif

O kaip tą padažą darai?
Atsakyti
Vat kartais imi ir užsimanai koldūniuku sau pasigamint, tai išsivirt, tai kartu su sultiniu, tai keptus su sūriu..
Bet tai kaip išsirinkti kuriuos?? g.gif

Kurious mėgstate Jūs? smile.gif
Atsakyti
mes renkamės visada sibiro koldūnus thumbup.gif - jie mums patys skaniausi, nors vis galvoju pati juos gaminti, tik neprisiruošiu niekaip, tai laiko nėra, tai noras neperdideliausias ax.gif
Atsakyti
Aišku skaniausi koldūnai yra namuose pagaminti biggrin.gif, bet man kazkodel labai tingisi juos gaminti.. O iš parduotuvinių tai dažniausiai perkame visagine gamintus firmos "Kogus" koldūnus, tikslaus pavadinimo nepamenu..
Atsakyti
Man skaniausi IKI parduotuvėje Gurmanų elitiniai koldūnai, su kalakutiena ir šonine thumbup.gif
Atsakyti
skaniausi LIETAVOS koldunai,yra maximoje dabar tik 2.99 thumbup.gif arba tavijuta....
Atsakyti
koldunu parduotuvej niekad neperku, pati irgi nedarau, tai valgom karts nuo karto kavinej arba pas uosvius (pas mama irgi, tik kad ten retai bunam), patinka "cementiniai", su varske arba su dziovintais grybais ir kopustais ax.gif
Atsakyti