Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

DNB gavau maržą 1,78. Sakyčiau, visai neblogai. Seb'as, kurio nuolatinė klientė buvau, tiek nepasiūlė.
Pagaliau etapas baigtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 11 22, 21:01)
DNB gavau maržą 1,78. Sakyčiau, visai neblogai. Seb'as, kurio nuolatinė klientė buvau, tiek nepasiūlė.
Pagaliau etapas baigtas  biggrin.gif

Gavome tokią pat maržą DnB smile.gif SEB'as tai išvis nesąmones iš pradžių paskaičiavo - 3,5% maržą - kur čia matyta, o pasakius, kiek DnB siūlo, jau ir 1,78% uždainavo ir sąlygas lankstesnes pradėjo siūlyti smile.gif gaunasi, kad rizikos vertinimas pagal klientą tikrai yra beprasmis, maržą lemia rinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 11 22, 20:01)
Pagaliau etapas baigtas  biggrin.gif

QUOTE(lydere @ 2012 11 22, 21:19)
Gavome tokią pat maržą DnB  smile.gif SEB'as tai išvis nesąmones iš pradžių paskaičiavo - 3,5% maržą - kur čia matyta, o pasakius, kiek DnB siūlo, jau ir 1,78% uždainavo ir sąlygas lankstesnes pradėjo siūlyti  smile.gif gaunasi, kad rizikos vertinimas pagal klientą tikrai yra beprasmis, maržą lemia rinka  smile.gif

Hm, keista, mums DNB pačioj pradžioj siūlė maržą 1,80. O nusidėrėjome iki 1,6 ax.gif
Atsakyti
Sveikos temos kolegės smile.gif

įsijungsiu trumpam į diskusiją ax.gif kadangi pati nuosekliai ieškau informacijos ir atsiliepimų apie paskolas, nes laaaabai aktuali tema ir labai baisu nesuklysti...
Konkrečios informacijos ir nerandu, t.y. vis tik lieka neaišku, kas geriausia ir kaip, bet, matyt, kaskart tai yra labai individualus atvejis, nes reiktų įvertinti žmonių darbovietes, atlygius, imamą paskolos sumą, jos valiutą, paskolos metus, perskaičiavimo sąlygas, fiksavimą ar ne, mokėjimo metodą ir pan., kas ir nulemia vienokią ar kitokią paskolos maržą.
Todėl vieno atsakymo, matyt, ir negali būti ax.gif Todėl nemanau, kad reiktų lyginti, kas kam kiek davė - kiekvienam, matyt, pagal skirtingus kriterijus matuota ir sąlygas atitinkamas pateikė...

Man pačiai DNB iš pradžių irgi siūlė 1,8, o SEB - 1,7, o suderėjom DNB - 1,6, o SEB - 1,62. Pasirinkau pastarąjį banką, nes jo sutartis daug aiškesnė ir nėra tiek daug papildomų sąlygų, kuriuos iškėlė DNB.
Tiesa, manoji paskola - apie 250 000 LT; 30 metų, litais, su 3 mėn. perskaičiavimu, jokių fiksavimų, anuitetas. ax.gif 4u.gif

Sekmės visoms! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuffka @ 2012 11 22, 23:07)
Hm, keista, mums DNB pačioj pradžioj siūlė maržą 1,80. O nusidėrėjome iki 1,6  ax.gif

g.gif o nuo ko ta marža priklauso? Nu bral mums pradžioj pasiūlė 2,2, dabar pasiekėm 1,93 daugiau nei pro kur ir tą krepšiuką susižiūrėjom susidėliojom g.gif o ta kita dalis palūkanų kokio dydžio ir nuo ko ji?

***** nesikeikus, mūsų ta asmeninė bankininkė kaip pamotė, nieko nepasakoja... g.gif aš ją galiu pasikeist ar jau kapiec doh.gif sutarties nepasirašę dar ... kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 11 28, 15:26)
g.gif o nuo ko ta marža priklauso? Nu bral mums pradžioj pasiūlė 2,2, dabar pasiekėm 1,93  daugiau nei pro kur ir tą krepšiuką susižiūrėjom susidėliojom  g.gif  o ta kita dalis palūkanų kokio dydžio ir nuo ko ji?
***** nesikeikus, mūsų ta asmeninė bankininkė kaip pamotė, nieko nepasakoja... g.gif aš ją galiu pasikeist ar jau kapiec doh.gif sutarties nepasirašę dar ... kol kas...

Kaip minėjau, paskolos sąlygos priklauso nuo Jūsų darboviečių, rizikos įvairių faktorių, Jūsų amžiaus, imamos sumos, valiutos, metų skaičiaus, fiksavimo-ne, perskaičiavimo terminų ir kitų kriterijų... Todėl negalima lyginti vienos paskolos su kita.

Tiesiog dėl savo ramybės rekomenduočiau kreiptis į kelis bankus, tai viena. Antra - galite kreiptis ir į kelias bankininkes, bent jau su preliminariomis užklausomis, nes kol nėra sutarties ir patvirtinimo, nieko neįsipareigojate. Tik paskui jau pasirinkus vieną sprendžiate tolesnes sąlygas, kad nesidubliuotų reikalai...

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumuze @ 2012 11 28, 16:01)
Kaip minėjau, paskolos sąlygos priklauso nuo Jūsų darboviečių, rizikos įvairių faktorių, Jūsų amžiaus, imamos sumos, valiutos, metų skaičiaus, fiksavimo-ne, perskaičiavimo terminų ir kitų kriterijų... Todėl negalima lyginti vienos paskolos su kita.

Tiesiog dėl savo ramybės rekomenduočiau kreiptis į kelis bankus, tai viena. Antra - galite kreiptis ir į kelias bankininkes, bent jau su preliminariomis užklausomis, nes kol nėra sutarties ir patvirtinimo, nieko neįsipareigojate. Tik paskui jau pasirinkus vieną sprendžiate tolesnes sąlygas, kad nesidubliuotų reikalai...

Sekmės 4u.gif

g.gif na manau mes geri klientai, abu valstybės tarnautojai, jauni ir suma nedidelė pradinio turim daug, o kad mes jau atrodo sudėrėjom tas palūkanas tai čia įtariu nieko nepakeisims, nors rolleyes.gif

bet klausimas iš dangaus: per busto pirkimus santykiai visada tokie banguoti doh.gif MB mane užknis, jo kolegių palūkanos kitokios, sumos panašios kodėl joms tiek mums kitiek wacko.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 11 28, 18:12)
g.gif na manau mes geri klientai, abu valstybės tarnautojai, jauni ir suma nedidelė pradinio turim daug, o kad mes jau atrodo sudėrėjom tas palūkanas tai čia įtariu nieko nepakeisims, nors rolleyes.gif

bet klausimas iš dangaus: per busto pirkimus santykiai visada tokie banguoti  doh.gif MB mane užknis, jo kolegių palūkanos kitokios, sumos panašios kodėl joms tiek mums kitiek  wacko.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif

jei jau dėl tokiu dalykų pyktis pradedat doh.gif klausimas, ar visai tos paskolos reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 11 29, 07:50)
jei jau dėl tokiu dalykų pyktis pradedat  doh.gif  klausimas, ar visai tos paskolos reikia  ax.gif

paskolos reik, bet banguoja tik MB jam milijonas, klausimų, pats neklausia, o mano kad aš telepatė ir visko išklausinėsiu perskaičius jo mintis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 11 29, 14:19)
paskolos reik, bet banguoja tik MB jam milijonas, klausimų, pats neklausia, o mano kad aš telepatė ir visko išklausinėsiu perskaičius jo mintis... doh.gif

lotuliukas.gif tai pasakyk kad ekranėli kaktoj įsidėtų.. tipo bėganti minčių eilutė kaktojė.
maniškis tokia turi................. lotuliukas.gif ax.gif kai pradeda sakau knopke ijunk.......
iš tiko tada reikai namie kalbėtis ,kad jis taves klaustu kas neaišku, užsirašyti ....... ir paklausinėt . Maniškis kartais irgi pamiršta,kad aš jo minčių neskaitau.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 29, 12:32)
lotuliukas.gif tai pasakyk kad ekranėli kaktoj įsidėtų.. tipo bėganti minčių eilutė kaktojė.
maniškis tokia turi................. lotuliukas.gif  ax.gif kai pradeda sakau knopke  ijunk.......
iš tiko tada reikai namie kalbėtis ,kad jis taves klaustu kas neaišku, užsirašyti ....... ir paklausinėt . Maniškis kartais irgi pamiršta,kad aš jo minčių neskaitau.

lotuliukas.gif vadinasi tokių egzempliorių kaip mano buvo išleista į apyvartą ir daugiau lotuliukas.gif
tai aš jau pasinaudosiu Jūsų patarimu ir namie padarysiu apklausą doh.gif

Atsakyti
niu aš su savu egzempliorium jau 20 metelių......... lotuliukas.gif tongue.gif niekis....... mes irgi kaip tik paėmėm paskolą.Susikalbam ,įpratau per tiek metų ir nesusidaro jokių trukdžiu. Tik kartais reik padirbt kaklu.
Atsakyti