Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Požiūris @ 2013 05 17, 14:20)
drinks_cheers.gif

Juk dar ir is vis galima atsisakyt pasirasyt, tai koks cia gali but, kad negali paskaiciuot kitu budu.
Cia is tos serijos, kaip kazkam pasake, kad neskaiciuos tol, kol netures pasiulymu is kitu banku, nes neva vistiek swedbank pasirinksit doh.gif

drinks_cheers.gif mums perskaičiavo viską smile.gif ir valiutą norėjome pakeisti ir grąžinimo būdą ax.gif Na šiek tiek pabambėjo, kad gal jūs apsispręskite ko norite, bet perskaičiavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doloresta: 17 gegužės 2013 - 13:31
Požiūri, tai čia ta pati mūsų vadybininkė ir mūsų situacija.

nu nežinau, durnina jinai tada mane g.gif
Carpe diem, o gal galėtumėt tiksliai paskaiičuoti,ar mum linijiniu labiau apsimokėtų ? blush2.gif jei tikrai žinočiau kad po metų susilygins įmokos tai reikalaučiau perskaičiuoti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 05 17, 14:36)
Požiūri, tai čia ta pati mūsų vadybininkė ir mūsų situacija.
nu nežinau, durnina jinai tada mane  g.gif 
Carpe diem, o gal galėtumėt tiksliai paskaiičuoti,ar mum linijiniu labiau apsimokėtų ?  blush2.gif  jei tikrai žinočiau kad po metų susilygins įmokos tai reikalaučiau perskaičiuoti..  doh.gif

Tikrai durnina, nes kol nesat pasirase sutarties, keisti tikrai galit viska NEMOKAMAI 4u.gif veliau jei noresit kazka sutartyje keisti, mokesit sutarties keitimo mokesti tam tikra procenta nuo kredito sumos, bet ne maziau berods 520 Lt (tiksliai nepamenu, reikia sutarti kelti ir ziureti).

Linijiniu budu maziau permokat visumoje palukanu, tik tiek, kad pradzioje mokesit didesnes imokas nei moketumet anuiteto budu.

Siaip jei dar kas neaisku tarp tu budu, tai vadybininke turetu pateikti abieju budu pavyzdzius ir kiek permoketumet. Mes irgi pirma karta su paskola susidurem, daug ko nezinojom, bet bent gavom normalia vadybininke, kuri stengesi viska paaiskinti, o klausem mes tai oi daug, isuziau as jai ausis kelis kartus per diena skambindama biggrin.gif na ir neburbuliavo kai atsisakem investicini draudima, nors jau buvom gave pasiulyma biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 17 gegužės 2013 - 14:04
Labas, linijiniu budu jus maziau permokesit bankui.

Galit cia palyginti. skaiciuokles
Atsakyti
aaa.. tada liekam prie anuiteto.. mane užkabino dėl linijinio tai, jog Carpe diem parašė, kad susilygins įmokos po metų, o pagal skaičiuoklę jei gerai supratau kažkur po 17 metų pasiektume tą sumą..
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 05 17, 15:18)
aaa.. tada liekam prie anuiteto.. mane užkabino dėl linijinio tai, jog Carpe diem parašė, kad susilygins įmokos po metų, o pagal skaičiuoklę jei gerai supratau kažkur po 17 metų pasiektume tą sumą..

parašykit į až savo kontaktus, atsiųsiu skaičiuoklę excel'yje, kad nedurnintų smile.gif pati viską gerai matysite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 15, 16:20)
Neišeina linijiniu paimti? 10 000 Lt mažiau palūkanų sumokėtumėte, o pirmais metais įmokos dydis vidutiniškai tik 176 Lt didesnis būtų, vėliau susivienodintų, o paskui sumažėtų.

Nesakiau, kad po metų susivienodintų, sakiau, kad metus liako tik 176 lt skirtumas būtų, kuris tolygiai tik mažėtų einant laikui, logiška, kad susivienodintų tik įpusėjus grąžinti paskolą, t.y. ties 17 metais, jei paskola 34 m.
Atsakyti
aa. ne taip supratau, atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Kokius procentėlius ( marža ir palūkanos bendroj sumoj ) duoda dabar SWED' as?
Atsakyti
mum swedas siūlė 2,5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 05 17, 13:25)
o jeigu ne paslaptis, kokios  jusu bendros pajamos? tiesiog idomu kiek mes apytiksliai galime gauti) 4u.gif galima i az)
Papildyta:
Iskilo dar vienas klausymas smile.gif gal kas zino, pasidalinkit) Zodziu, mes norime imti paskola namo statyboms.Apie 100-120 tuks.Lt .Bet is tos sumos apie 30-40 norime isleisti remontui, baldams,  buitinei technikai. Tai va ar bankui reikia pateikti tikslia statybu samata, ar  galima prasyti tiek kiek reikia?siaip visus siuos dalykus irgi galima priskirti prie namo apdailos, nes negyvensi tusciame name 4u.gif

primečiau kiek man dar norėtusi gaut iš banko, dar su atsarga kad tikrai pakaktu ir galiu sau ta leisti 150t/lt ant banko duoto lapo su gal 10-15punktu tokiu kaip pamatai, stogas, elėktra , langai, apdaila ir t.t. iš lubu surašiau sumas kokios man atrodė relios, truko dar kaika padidinau ir viskas. aišku tik kad pajamos neštu ir užstatas. man pagal vertinima 75proc tik 70t/lt davė. dastatisiu už duotus pervertins ir dadės ir taip kol visus paimsiu 150t/lt, arba nuspresiu kad užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 17, 15:27)
parašykit į až savo kontaktus, atsiųsiu skaičiuoklę excel'yje, kad nedurnintų smile.gif pati viską gerai matysite  4u.gif
Papildyta:

Nesakiau, kad po metų susivienodintų, sakiau, kad metus liako tik 176 lt skirtumas būtų, kuris tolygiai tik mažėtų einant laikui, logiška, kad susivienodintų tik įpusėjus grąžinti paskolą, t.y. ties 17 metais, jei paskola 34 m.

ne tokie kvaili bankai kad tarp budų butu tokie dideli esminei skirtumai. ir lin
ijiniu tarsi apgautum banka.
anuitėtu mokėsi 176lt mažiau ir jei gali sau leist tuos pinigus inešinėk pirma laiko. tai gražintina suma bus venoda abiem budais. su exseliu galima susimoduliuoti formules, aišku veikt yra kas.
jei kaupsi skirtuma ir kas metus ineši o ne iškart, nes realei iškart ir neleis be 2000lt šiek tiek prarasi bet nereikšmingai. už tai turėsi galimybe spresti ar inešti ar ka nusipirkti jei prireikė ir nėr iš ko. linijiniu budu taip nutikus reiks kitos paskolos. aišku yra minusas jei nemokant taupit, tokiu atveju linijinis budas priverstu pasispaust.
reziumė kuo veliau paskola mažinsit tuo daugiau sumokėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narvid: 18 gegužės 2013 - 01:32
QUOTE(ta_is @ 2013 05 17, 13:25)
o jeigu ne paslaptis, kokios  jusu bendros pajamos? tiesiog idomu kiek mes apytiksliai galime gauti) 4u.gif galima i az)

Kaip man paaiskino vadybininke kiekvienam seimos nariui turi likti maziausiai 500LT po menesines paskolos ismokos. As emiau paskola be vyro(pasirasyta povedybine sutartis) ir bankui reikejo tik mano pajamu, nors islaidas skaiciavo 500LTx3 seimos nariai(as, vyras ir vaikas) g.gif , pajamos siekia 6000Lt
Atsakyti