Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo, išmatų nelaikymas (ne naktinis)

Sveikutes mamos,rašiau į tema apie disbiozę,bet noriu parašytu ir čia,manau mano vaiko problemos yra panašios. Nežinau ką mums ir daryti. Nerašysiu dar kartą,todėl kai ką pacituosiu ką parašiau kitoje temoje:
" Turim tokia bėda,mano vaikui beveik 3 metukai.Su pilvuku turim problemu nuo 1,6 mėtų,prieš tai jokiu problemų neturėjom. Antibiotikų išgėrem nedaug,paskutinį kartą prieš gerus metus. Pas mus bėda tame,kad vaikas pastoviai teplioja kelnaites,nei jis pakakoji nei ką. Vakar teko 7 poros kelnaičių skalbti,o atsisėdus ant puoduko nieko nepadaro,o va sysiojam tik ant puoduko,gyvenam beveik dvi savaites be pampersu ir nakty nepridaro bet su kakais pavargau. Žinoma darem tyrimus,paskui skyrė gydyma ,pirmas gydymas padėjo tik trumpam laikui. Paskui kita gydytoja pakeite gydymą,pradėjom gerti Forlaxo 2 pakelius iš ryto ,pradžioje dar darėm Mikrolaxo klizmutės. Suprantu kad mūsų bėdos galima priskirti prie vidurių užketėjomo arba (kaku nelaikimo),bet gydytoja pasakė gali būti ir disbiozė,turim mokamą siuntimą į Žolino g. (52 lt.)padaryti pilną kakučių tyrimą,bet problema kaip surinkti kakus. Reikia vežti 2 valandų šviežumo ir ne mažiau arbatines šaukšteles O jis daro po mažai
Pavargom nerealiai,o nuo rudenio keliausim į daržely,gėda bus jeigu vaikas pastoviai į kelnes darys. Auklėtoja nespės kaip aš būdama namuose kelnaites keisti.Nežinau ką ir daryti. "


Dar noriu paklausti ,gal mums irgi kažkas su užpakaliuku yra? Gydytoja sakė jeigu nepraeis,sius į Santariškes. Bet ji pasakė,kad tenai skyrs tokį pat gydymą,bet jeigu yra problemos su žarną,reikės tikriausiai eho daryti ar kitus tyrimus?
Ir kodėl vaikas pradėjo nekakuoti normaliai tik po metų,juk budamas mažiukas viskas buvo gerai g.gif Kas keisčiausia,kad kakos visai normalios minkštos,o jis vistiek daro kaip koks zuikis po mažai.
Ačiū jeigu ką nors patarsit.
Atsakyti
Mano vaikui 2m. 2 mėn. Dieną jau išbūdavome be sauskelnių, nors pasiprašyti dar pats nemokėjo, bet pasiūlius atlikti reikaliukus, padarydavo ir maždaug dviem valandom būdavo ramu.
Pradėjom lankyti darželį, savaitę palankėm - susirgom (bronchitas). Paskui porą savaičių praleidome namie, vėl susirgom. Su antros ligos pradžia vaikas ėmė labai dažnai ir po truputį šlapintis, nespėdavome keisti kelnyčių. Atrodo, padaro sisiuką, o po 10 min. - vėl į kelnytes lašelis. Kadangi tai sutapo su liga, manėme, kad pašąlo, tai ir pūslytė sutriko. Tačiau šlapimo takų ar pūslės infekcijos variantą gydytoja atmetė, nes tyrimų rezultatai geri. Išvada - šlapinimosi sutrikimas nervinio pobūdžio. Gydytoja aiškina, kad vaikui viskas susidėjo į krūvą - pirmoji savaitė darželyje, į kurį jis labai nenori eiti, mamos grįžimas į darbą, ligos... Skyrė pagerti homeopatinį sirupą Sedalia.

Norėčiau, kad parašytumėt kam teko susidurti su panašaus pobūdžio problema, kaip ją sprendėte, kas padėjo, kaip greitai išsisprendė problema...
Atsakyti