Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

As kai prasiau kreditines niekas nedave. Tada nuejau i banka capital one ar city bank (neatsimenu kuris) ir issiemiau kreditine kur pats imoki pirmiausia suma ( min 200) ir juos leidi kaip is kreditines. Tada kai issiemiau ta, po menesio pradejau gauti is kitu banku normalius pasiulimus. Taip lengviausia pradeti credito istorija tik atvaziavusiems.
Atsakyti
Dar galima pirma kreditine kortele imti ne banko, o parduotuves, kurioje nors kartais kazka perkate (SEARS, TJMaxx, Walmart ir pan.). Kuo dazniau panaudosite (ir tvarkingai apmokesite) tuo geriau. Aisku % dideli, limitas nedidelis, bet pradziai labai gerai. Patariama per menesi panaudoti ne daugiau 50% limito. O tada jau ir banko kortele gausite lengviau.
Atsakyti
QUOTE(burzge @ 2013 03 29, 12:25)
Dar galima pirma kreditine kortele imti ne banko, o parduotuves, kurioje nors kartais kazka perkate (SEARS, TJMaxx, Walmart ir pan.). Kuo dazniau panaudosite (ir tvarkingai apmokesite) tuo geriau. Aisku % dideli, limitas nedidelis, bet pradziai labai gerai. Patariama per menesi panaudoti ne daugiau 50% limito. O tada jau ir banko kortele gausite lengviau.

cia anksciau taip buvo, dabar parduotuves dalina labai atsargiai ir be kredito istorijos vargu ar duos... Dream pasiulytas budas kur kas labiau garantuotas - imti secured credit card
Atsakyti
Man parduotuves nedave is pradziu credit card, o dabar tik imk kai nebereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2013 03 29, 21:09)
Man parduotuves nedave is pradziu credit card, o dabar tik imk kai nebereikia doh.gif

Mums su vyru tas pats buvo drinks_cheers.gif Tik atvaziave banke tvarkemes saskaitas, korteles (debetines) ir uzklausem del kreditines, tai ten iskart pasake, kad banko kreditines negausit iskart, patare parduotuviu darytis ar ta su imoka (kaip Capital One ir pan, kur pirma imoki kazkokia suma ir tada gali naudotis). Nu tai pabandem parduotuvej ir negavom.....

Pasiemem lietuviu kredito unijoj kreditine su pradine imoka. Victoria's Secret man savo kreditine pasiule isvis internetu - kazkada apmokant uzsakyma ismete pasiulyma ir aisku gavau. O po to dar vienas puslapis ismete pasiulyma (bet ten jau normali kreditine, visur gali atsiskaityt) ir irgi ten gavau - bet manau kai jau taip is oro po ilgo naudojimosi ju paslaugomis siulo kai tikrai gali isduot. 4u.gif

Ai, ir dar man rodos nieko tokio biski i didesne puse metines pajamas nurodyt (cia prasant kreditines) - cia tuo atveju kai nedaug uzdirbi. Nors tikslumo delei, tai eina 'household income', o ne vieno zmogaus. Aisku reikia ziuret pagal savo galimybes, kad duos kredita didesni, o ismoket nesugebesi, tai irgi nieko gero.
Atsakyti
O mums su kreditinem kazkaip nekilo jokiu problemu. Vyras tik atsidare debetine, uzklause apie kreditine ir po poros savaiciu gavo. Aisku, pradine suma ten buvo menka. As atvykau pusmeciu veliau, prisijungiau prie debetines, po kokio menesio gavau pasiulyma kreditinei( aisku irgi nedidelei sumai). Tada pasipyle pasiulymai is kitu banku. Po metu net neprasiau, pats bankas gerokai padidino kredita.American expres irgi gavau be sunkumu. Mano pajamos 0, bet nekilo jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2013 03 29, 23:28)
Mano pajamos 0, bet nekilo jokiu problemu.

Bet prasant gi nenorodet 0, o vyro pajamas prie 'household income', ane? Nes neisivaizduoju kaip su 0 duotu...
Atsakyti
American expres nurodziau tikrai 0 ir dave. O Bank of Amerika as net neprisimenu ar ten kazka reikejo nurodyt ( bendra su vyru debetine tam paciam banke). Amex issiemiau tik pries kokius 4 men.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 29, 17:19)
Bet prasant gi nenorodet 0, o vyro pajamas prie 'household income', ane? Nes neisivaizduoju kaip su 0 duotu...

jei kredito istorija jau yra, ir jokiu kabliuku joje nera, tai duoda kreditines ir su nuliu, nes zino kad kazkokiu budu apsimoki jas. Vyras, tevai, neoficialios pajamos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 30, 01:40)
jei kredito istorija jau yra, ir jokiu kabliuku joje nera, tai duoda kreditines ir su nuliu, nes zino kad kazkokiu budu apsimoki jas. Vyras, tevai, neoficialios pajamos ir t.t.

Geras, nezinojau sitos info. 4u.gif
Atsakyti
Dabar kreditiniu niekas lengvai nedalina. Mes irgi gavom capital one ta kur pats imoki ir paskui leidi. Apie parduotuvines tai is vis tyliu, kol neturi normalios kredito istorijos, tai parduotuviu kreditiniu neimanoma gauti biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai parduotuviu net neprasem. Ir po kreditine su vyru turim tik to banko, kur turim debetine.Kaip rasiau, mums nekilo jokiu problemu gauti ju. O Amex, kai issieme vyras, pradejo ir man pasiulymo laiskai plaukti. Gana ilgai ignoravau, nes kaip rasiau, kad mano pajamos 0 ir abejojau ar duos. Bet kai nusprendziau pabandyt uzpidyt, dave be jokiu problemu.
Vieninteli neigiama atsakyma kai atvaziavo ir pradejo kurtis, vyras gavo is Comcst.Bet tik pasieme AT@T, tai Comcast pasiulymo laiskai pradejo upem plaukt.
Atsakyti