Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(ausriuxa @ 2012 10 03, 19:41)
Sveikos  4u.gif  4u.gif
Kaip jus manot jeigu as gyvenu ne LT , bet Lietuvoje išvykimo nedeklaravusi tai ka man rašyti 9 punkte COUNTRY WHERE YOU LIVE TODAY  ???

Rasykit ta sali, kurioje gyvenat. Niekas jokiu deklaraciju gyvenamos vietos neprasys, o pildyt reikia kaip yra is tikruju.
Atsakyti
mes vyrui ka tik uzpildem, o mano pildysim po kokios savaites bigsmile.gif as praejusiais metais nedalyvavau, tai nezinau ar cia naujove, bet mums ne tik numeri suteike, bet ir digital signature g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2012 10 03, 20:57)
bet mums ne tik numeri suteike, bet ir digital signature  g.gif

??? g.gif Kaip tai elektronini parasa jums suteike? Cia gal tiesiog gale dave parasyt varda pavarde ir tai prieme kaip elektronini parasa... Ar as kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 03, 18:07)
Taigi idejau nuoroda pirmama puslapyje  biggrin.gif

Nu blyn, nematau as pirmam puslapyje lietuviskos info doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pildot lietuviškom raidėm? ar lotyniškomis? skaičiau instrukcijas, bet niekur neužkliuvo, kaip iš tikro?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 10 03, 21:48)
Nu blyn, nematau as pirmam puslapyje lietuviskos info doh.gif  biggrin.gif

Va cia parasiau - matyt ne ten ziurejot (t.y. turbut ziurejot pirmoj zinutej):
QUOTE(shopingas @ 2012 10 03, 01:38)
Kam sunku su anglu kalba ir nesuprantat reikalavimu angliskai ar kyla klausimu del anketos, tai cia ZK TAISYKLES LIETUVISKAI 4u.gif Man rodos atsakyta i daug klausimu del to, kas gali/negali dalyvaut, isversta visi anketos klausimai, duoti nurodymai foto ir tt.

Papildyta:
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 10 03, 22:09)
pildot lietuviškom raidėm? ar lotyniškomis? skaičiau instrukcijas, bet niekur neužkliuvo, kaip iš tikro?

TIK lotyniskom - lietuvisku rasmenu nerodo ir vietoj ju matytusi tik visokie $&^*
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif Situacija tragikomiska, ir matyt,kad is tikro reikes mokytis is savo klaidu, nes jei bandai nuleist ant zemes ir paprotint,kad bent nesitiketu lengvu dideliu pinigu ir pasakisko gyvenimo, sako,kad cia visi Lietuvoj pesimistai ir nereikia gasdinti (galbut dar manoma,kad pavydima.. doh.gif ).Aisku,labai nesuprantama klasiokes is JAV pozicija, nes paciai ir gi apie 40m, o gyvena Amerikoj nuo mokyklos,tai turetu realia situacija zinoti ,nepaistyti nieku ir nestumti kitu i beda, nes zmogus ne tik kad ten nuli gaus,bet dar ir cia darba praras.
Nuomuosis ten abi kartu ir mano pazistama tures moketi 400$ i menesi. Paskutiniais duomenimis drauge is JAV issiims savo socialinio pazymejimo numeri ir mano pazistama su jos tuo numeriu dirbs. Na,cia is vis man niekas neaisku, bet visumoj jovalas kazkoks.Bilietas nupirktas tik i viena puse, atgaliniam dabar pinigu neturi,tai matyt Santa Barbara laukia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutavil @ 2012 10 03, 14:43)
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif Situacija tragikomiska, ir matyt,kad is tikro reikes mokytis is savo klaidu, nes jei bandai nuleist ant zemes ir paprotint,kad bent nesitiketu lengvu dideliu pinigu ir pasakisko gyvenimo, sako,kad cia visi Lietuvoj pesimistai ir nereikia gasdinti (galbut dar manoma,kad pavydima.. doh.gif ).Aisku,labai nesuprantama klasiokes is JAV pozicija, nes paciai ir gi apie 40m, o gyvena Amerikoj nuo mokyklos,tai turetu realia situacija zinoti ,nepaistyti nieku ir nestumti kitu i beda, nes zmogus ne tik kad ten nuli gaus,bet dar ir cia darba praras.
Nuomuosis ten abi kartu ir mano pazistama tures moketi 400$ i menesi. Paskutiniais duomenimis drauge is JAV issiims savo socialinio pazymejimo numeri ir mano pazistama su jos tuo numeriu dirbs. Na,cia is vis man niekas neaisku, bet visumoj jovalas kazkoks.Bilietas nupirktas tik i viena puse, atgaliniam dabar pinigu neturi,tai matyt Santa Barbara laukia... doh.gif

blink.gif doh.gif absurdas kazkoks.....
ir ishvis.... jei jau ta jos klasioke "Nuomuosis ten abi kartu ir mano pazistama tures moketi 400$ i menesi". Tai zmogus JAV virsh 20 metu ir nuomosis?! doh.gif blink.gif netikiu.... vejai man cia..... matyt, kvieciasi "kompanija" laikyt ir vargt kartu g.gif
o bilietai kartais i viena puse brangesni, nei i abi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 03 spalio 2012 - 21:52
QUOTE(rutavil @ 2012 10 03, 22:43)

Na tai su vienpusiu bilietu ir kaip turiste nezinia ar ivaziuos - gali uzkliut pasienio pareigunams ir siust atgal i LT ja.

As nesuprantu tos JAV gyvenancios klasiokes - kam jai tokios nesamones? g.gif Na ir tiek metu pragyvenus ten, tai jau turetu legali but ir turet SSN (ta soc. nr.) - kitaip kaip nelegale, tai negaletu i LT grizt ir vel i JAV ivaziuot. O ir siaip dirbt tai oficialiai gi reikia..... Ta nr 'paskolint' jusu pazistamai gali - nelegalu ir pan, bet is esmes imanoma. Tik kitas dalykas, kad pagal ta nr darbdavys jeigu tikrins, tai matys visa kredito istorija ir pan, tai jei ta klasioke ko prisidirbus, tai pasekmes atsilieps ir jusu pazistamai. Na ir dar toks dalykas, kad privaloma deklaruot pajamas kasmet visiems cia (o paskui priklausomai nuo pajamu ir sumoketu moeksciu buna, kad atgauni kazkiek is valstybes arba primoket turi), tai jei jusu pazistama dirbs su tos drauges SSN, tai ir mokesciai pareis tai klasiokei - tai ji tipo nori papildomu islaidu sau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2012 10 03, 17:23)
as susitvarkiau su Photo editor,pasirinkau funkcija "crop",na ir apkarpiau,pasirinkau pixelius,apkarpiau kad ir aukstis ir plotis butu po vienodai pixeliu,man gavosi po 2000x2000,bet reikalaujama 600x600 ir negali but niekaip kitaip(pvz buvau padarius 600x599 - netiko),tai paskuj tiesiog isijungiau PAINT programa ir ten pasirinkau RESIZE ir parasiau tiesiog prie ilgio 600 pix ir prie plocio 600pix..Gal atrodo sudetingai ka parasiau,bet nera taip,Jei vis delto nepavyks,tai galit parasyti i AZ , padesiu nuotrauka sutvarkyti wink.gif

Aciu labai! Pabandysiu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 03, 15:50)
Na tai su vienpusiu bilietu ir kaip turiste nezinia ar ivaziuos - gali uzkliut pasienio pareigunams ir siust atgal i LT ja.

As nesuprantu tos JAV gyvenancios klasiokes - kam jai tokios nesamones?  g.gif Na ir tiek metu pragyvenus ten, tai jau turetu legali but ir turet SSN (ta soc. nr.) - kitaip kaip nelegale, tai negaletu i LT grizt ir vel i JAV ivaziuot. O ir siaip dirbt tai oficialiai gi reikia..... Ta nr 'paskolint' jusu pazistamai gali - nelegalu ir pan, bet is esmes imanoma. Tik kitas dalykas, kad pagal ta nr darbdavys jeigu tikrins, tai matys visa kredito istorija ir pan, tai jei ta klasioke ko prisidirbus, tai pasekmes atsilieps ir jusu pazistamai. Na ir dar toks dalykas, kad privaloma deklaruot pajamas kasmet visiems cia (o paskui priklausomai nuo pajamu ir sumoketu moeksciu buna, kad atgauni kazkiek is valstybes arba primoket turi), tai jei jusu pazistama dirbs su tos drauges SSN, tai ir mokesciai pareis tai klasiokei - tai ji tipo nori papildomu islaidu sau...  g.gif

tai raset, kad savu pinigu $1000 trims menesiams uzteks, o cia nuoma $400 per menesi.. sakyciau gal elementari matematika, kad galai nesueina smile.gif Visa kita paistalu paistalai, net gaila laiko komentavimams... telieka palinketi, kad per daug skaudziai nepasimokytu is sitos situacijos, nes kad is jos nieko gero nebus tai tikrai faktas.
Atsakyti
Tikrai aciu, kad atsakinejat, pati suprantu, kad skamba absurdiskai,bet reali situacija. 1000$ doleriu sake uzteks,nes gi isidarbins ir dirbs...Nuomosis,nes klasioke is Jav gyvena kitam mieste,bet nori persikelt i Florida, ten nuomosis ir mano pazistama kartu gyvendama tures moketi. Ka dirbo ta "amerikone" nezinau, paskutinius 3 metus niekur nedirbo (taip buvo perpasakota). Vienu zodziu,aciu labai uz komentarus, situacija aiskiai nenormali, nebera ka ir diskutuoti. Jau kaip bus taip bus.
Atsakyti