Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Jentė @ 2012 10 09, 16:46)
O tai kaip suprantu pirma karta reikia per ta laikotarpi nuvaziuot butinai ir parodyt kad  atvykai?

Atsake Rashkyte jau, bet tikrai taip - kai jau apsilankysit ambasadoj, gausit viza pase, kuri galioja 6 menesius be vienos dienos, tai va per ta laika reik ivykt i JAV. Po to ta viza pratesia 1 metams be vienos dienos ir per ta laika aisku susitvarkot permanent resident card (ZK kitaip) ir jau ja naudojat skraidymams.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 09, 18:15)
darbstus,nepatingi tobulai anglu k. ismokti/right]

O jus ar gerai anglu k. mokat? Kiek jums metu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 10 09, 23:25)
mes voka gavom (anais laikais popierines anketos budavo) 2002 birzelio pradzio, USA buvom 2003 spalio 1d.  4u.gif kiek kainavo, tiksliai neparashysiu  blush2.gif nepamenu  schmoll.gif  bet nemazai....
drinks_cheers.gif  ir as  blush2.gif

Tai mes tais paciais metais laimejom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellen. @ 2012 10 10, 01:57)
O jus ar gerai anglu k. mokat? Kiek jums metu? mirksiukas.gif

23metai,anglu(tiksliau britu) moku neblogai. Zinios atitinka 5 angl.k.lygi.
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 10 09, 22:47)
Sveikos visos, na stai ir mes jau kandidatu sarase zk laimeti ax.gif  taip noriu as ir mano vyras ten wub.gif
Noreciau paklausti laimejusiu, kiek laiko trunka procedura kai laimi ir per kiek laiko reikia isvykti ? Ar daug pinigeliu iseina dokumentu tvarkymas? 4u.gif

Paskiatykit kokias dvi paskutines temas ir nebekils klausimu ax.gif Visom siulyciau, labiausiai Hypnotic Poison smile.gif
Atsakyti
jau gavau visus reikiamus lb issamius atsakymus,uz kuriuos esu lb dekinga 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gerai butu laimet wub.gif mes pirma karta laime bandysim, bet jau taupom pinigelius nuo dabar, nes ju ten reikes ir gan nemazai.
kazkaip nesam buve mes toj Amerikoj, bet tiek traukia ir ziuriu ne mus vienus, ten bent gyveni, o ne egzistuoji smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Esu ištekėjusi antrą kartą ir turiu sūnų iš pirmos santuokos. Ar gali dabartinis vyras į savo anketą įtraukti mano sūnų, nors nėra jo įsivaikinęs? Taisyklės rašo apie įvaikintus vaikus, o kaip yra realybėje, gal teko kam susidurti? Iš anksto dėkoju už atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 13, 03:29)
Sveikos  4u.gif
Esu ištekėjusi antrą kartą ir turiu sūnų iš pirmos santuokos. Ar gali dabartinis vyras į savo anketą įtraukti mano sūnų, nors nėra jo įsivaikinęs? Taisyklės rašo apie įvaikintus vaikus, o kaip yra realybėje, gal teko kam susidurti? Iš anksto dėkoju už atsakymus!

reikia pildyti,kaip taisykles liepia,o kaip yra realybeje galesit per pokalbi papasakoti jei tikrai jiems idomu bus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O adresa koki rasyt? mes su vyru registruoti skirtingose vietose, o gyvename dar kitoje vietoje, tai rasyt realu adresa, ar ta, kuriuos prisiregistrave? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 15 spalio 2012 - 08:47
QUOTE(shopingas @ 2012 10 07, 20:48)
3. Pokalbis vyksta ambasadoj

QUOTE(Katu @ 2012 10 09, 23:38)
spali praejom pokalbi

o po pokalbio gali atmesti dar laimėjimą? t.y.viskas vyksta keliais etapais, po kurių dar sprendžiama, ar duoti ŽK, ar ne, ar tik vienu - laimėjai ir viskas, nieks nebeatims, visos vėlesnės procedūros tik formalumas?

Ir dar, tas spausdintas patvirtinimas apie pateiktą anketą bus reikalingas tvarkantis dokumentus vėliau, ar svarbu tik žinoti jame suteiktą numerį, nebūtina spausdintis?

Ankstesnių temų neskaičiau, pažadu tai padaryti artimiausiu metu, tai iš anksto sorry, jeigu jau buvo išsamiai atsakyta į mano klausimus.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 15 spalio 2012 - 15:02
QUOTE(Laura @ 2012 10 15, 09:47)
O adresa koki rasyt? mes su vyru registruoti skirtingose vietose, o gyvename dar kitoje vietoje, tai rasyt realu adresa, ar ta, kuriuos prisiregistrave? Aciu 4u.gif

Rasykit realu - jiems visai neidomu registruoti ar ne tuo adresu, adresas reikalingas korespondencijai ir pan.

QUOTE(Cansado @ 2012 10 15, 15:54)
o po pokalbio gali atmesti dar laimėjimą? t.y.viskas vyksta keliais etapais, po kurių dar sprendžiama, ar duoti ŽK, ar ne, ar tik vienu - laimėjai ir viskas, nieks nebeatims, visos vėlesnės procedūros tik formalumas?

Ir dar, tas spausdintas patvirtinimas apie pateiktą anketą bus reikalingas tvarkantis dokumentus vėliau, ar svarbu tik žinoti jame suteiktą numerį, nebūtina spausdintis?

Realiai jei laimejot ir einat i pokalbi ambasadoj, tai ZK kaip ir turit, bet... atmetimo galimybe visada yra, jei kazka apsimelavot anketose, del teistumu ir pan. O jei viska pildet kaip yra, nesukciavot, tai praeisit.

Mes isvaziavom dar kai siunte paprastus laiskus apie laimejima, tai net nezinau del to patvirtinimo. Bet jei pasilaikysit ji taigi nieko blogo nebus wink.gif Mes iki siol turim ta laiska apie laimejima, man rodos visur ji veziojausi del visa ko, bt ar kazkas ziurejo ir pan, tai nepamenu, man rodos ne. O nr zinot butina, nes teks pildant anketas ji irasyt (bent reikedavo).
Atsakyti