Superinis seminaras - kas nebuvo ar abejoja, labai rekomenduoju Manau, kad tokios išsamios, koncentruotos, praktiniais pavyzdžiais ir patarimais iliustruotos mokymo medžiagos vargu ar kur nors dar gausit. Jau nekalbant apie be galo charizamtišką lektoriaus asmenybę. Tos 5 val. pralėkė kaip viena ir pernai grįžinėdamos su drauge iš Vilniaus į Šiaulius, visą kelią vis kalbėjom tik apie tai, ką girdėjom, ką išmokom, ką supratom ir ką darysim kitaip, augindamos ir auklėdamos savo ciucikus.
Shirbake & co nevažiuoja, turiu vietos auto iš Vln
aš vis dar labai ieškau, kas mane grybšteltų iš Šiaulių?
Gal kas vyks iš Vilniaus ir turi laisvos vietos? prisidėčiau prie kelionės išlaidų, kas be ko!
Turiu dvi laisvas vietas is vilniaus..
Mano vyras vyksta į šitą seminarą iš Vilniaus. Jei kas dar ieško vietos, gali prisijungti.
QUOTE(Rei @ 2013 11 03, 10:11)
Gal kam reikia dar vienos pakeleivės iš Vilniaus, kuri prisidėtų prie kelionės išlaidų?
Ar dar iesškote su kuo vaziuoti is vln?
Dėkoju visiems už dalyvavimą ir gerą nuotaiką! Buvo smagu!
Aš labai pritarčiau tai nuomonei, kad seminarą reikia išklausyt visiems, svajojantiems apie šunį, ir prieš įsigyjant tą šunį, nesvarbu kokį - darbinį, parodinį ar tiesiog petą, nes informacija laabai gerai apjungia apskritai tai kas yra šuo, dėl ko jisai gyvena, kaip jisai gyvena ir kokie yra jo siekiai. Nors aišku daugumai gali būt sunku išgirst kad šuns siekis nėra patenkint šeimininką O baisiausia išgirst tai, kad šuo neturi atjautos ir paskutiniu kotletuku su šeimininku nepasidalins
Skaičiau kad buvo žmonių, kažkiek nusivylusių dėl to, kokius atsiliepimus skaitė - aišku, niekas jums kažkokios šventos, neatskleistos, tik Gerardui žinomos tiesos neatskleis per 5 valandas, bet važiuodamas į seminarą net neįsivaizduoji, kiek detalių žmogus dar nežinai, nepastebi, neteisingai interpretuoji, kokios tos detalės gali būti smulkios ir kieeeek jos daug gali nulemti, kiek kvailesnių, net sunku įsivaizduot kokių smulkių klaidų pridarom ir jos gali lemti daug, tai gali būti net paglostymas nelaiku ir ne vietoj.
Pats Gerardas labai fainas, nebuvo kada nuobodžiaut ir bimbinėt kad tik nepraleist kokio tai juokelio ar nuomonės, ir ji tokia žmogiška, artesnė, ne tokie kad "aš šunų žmogus ir toleruoju kiekvieną šunį ir kiekvieną šeimininką", ne, - juk ne vienas ir ne du iš mūsų norėjo duot į galvą kokiam kvailesniam ar erzinančiam šunų augintojui ar paleisti savo šunį sekundei, kai ant jo putojasi ar lipa amžinai kontakto alkanas auksinis berniukas. Daug smagiau klausytis kai žinai, kad lektoriaus ir tavo nuomonė sutampa.
Vertimas super Nors puikiai suprantu angliškai, visvien vertimo pro ausis nepraleidau - man laabai patiko.
Aš važiavau su tokiais klausimais, kurie neaišku ar man bus atsakyti, ir tie klausimai man degė. Galiu pasigirti, kad tiek seminaro metu, tiek po jo - gavau visus atsakymus ir svarbiausia, - įkvėpimo jais naudotis. Jei teorines žinias ir galima žvejotis kitur, tokį įkvėpimą galima gauti tik seminare
Tad jei ko ir gailiuosi, tai kad nenuvažiavau ankščiau. Bet cmon, jei aš atvažiavau iš užsienio, gyvenantiems Lietuvoje turėtų būti gėda nei karto neapsilankyti šiame seminare - labai labai siųlau ir netikiu, kad bent vienas išėjo iš ten nei kiek nepasikeitęs.
Skamba kaip užsakyta reklama, bet aš tiesiog gera rašytoja
Skaičiau kad buvo žmonių, kažkiek nusivylusių dėl to, kokius atsiliepimus skaitė - aišku, niekas jums kažkokios šventos, neatskleistos, tik Gerardui žinomos tiesos neatskleis per 5 valandas, bet važiuodamas į seminarą net neįsivaizduoji, kiek detalių žmogus dar nežinai, nepastebi, neteisingai interpretuoji, kokios tos detalės gali būti smulkios ir kieeeek jos daug gali nulemti, kiek kvailesnių, net sunku įsivaizduot kokių smulkių klaidų pridarom ir jos gali lemti daug, tai gali būti net paglostymas nelaiku ir ne vietoj.
Pats Gerardas labai fainas, nebuvo kada nuobodžiaut ir bimbinėt kad tik nepraleist kokio tai juokelio ar nuomonės, ir ji tokia žmogiška, artesnė, ne tokie kad "aš šunų žmogus ir toleruoju kiekvieną šunį ir kiekvieną šeimininką", ne, - juk ne vienas ir ne du iš mūsų norėjo duot į galvą kokiam kvailesniam ar erzinančiam šunų augintojui ar paleisti savo šunį sekundei, kai ant jo putojasi ar lipa amžinai kontakto alkanas auksinis berniukas. Daug smagiau klausytis kai žinai, kad lektoriaus ir tavo nuomonė sutampa.
Vertimas super Nors puikiai suprantu angliškai, visvien vertimo pro ausis nepraleidau - man laabai patiko.
Aš važiavau su tokiais klausimais, kurie neaišku ar man bus atsakyti, ir tie klausimai man degė. Galiu pasigirti, kad tiek seminaro metu, tiek po jo - gavau visus atsakymus ir svarbiausia, - įkvėpimo jais naudotis. Jei teorines žinias ir galima žvejotis kitur, tokį įkvėpimą galima gauti tik seminare
Tad jei ko ir gailiuosi, tai kad nenuvažiavau ankščiau. Bet cmon, jei aš atvažiavau iš užsienio, gyvenantiems Lietuvoje turėtų būti gėda nei karto neapsilankyti šiame seminare - labai labai siųlau ir netikiu, kad bent vienas išėjo iš ten nei kiek nepasikeitęs.
Skamba kaip užsakyta reklama, bet aš tiesiog gera rašytoja
QUOTE(Nolda @ 2013 11 06, 12:38)
Vertimas super
Sakau kaip vertėja - interpretacijos buvo per daug, ypač antroje dalyje.