QUOTE(monetka @ 2012 10 02, 10:26)
Ne, kolkas nebuvo. Dėl to ir neramu. Aš susipažinus su jo šeima, gimine, o jis su maniške dar ne.. Nežinau, gal jis bijo, gal nenori.... Tai kolkas ir nespaudžiu.
QUOTE(monetka @ 2012 10 02, 20:40)
Na, mes kuriam planus pilnai apsigyventi kartu, kartais net tyliai pasvajojame apie rimtą šeimos kūrimą... Aš tikrai viso to labai norėčiau..
Tai viskas gerai
Man buvo uzejus paranoja del pazindinimusi su tevais, tai ir SM tema issiskaiciau, visiem skirtingai buna, kas vos ne iskart susipazista, kas pries vestuves ir nera kazkokios taisykles, kada. Ne tie laikai kai reikdavo tevu leidimo atsiklausti
Jei abu i santykius ziurite rimtai ir pradedat svarstyti apie seimos kurima, tai reiskias ir seimos bus "sujungtos". Nesigedink savo mamos, juk ji nors ir milijonu saskaitoj neturi, bet tau dave viska ka galejo, jos deka esi toks zmogus, koki myli tavo draugas
Tai kai iseis is kalbos apie mamos liga ar jusu materialine padeti, ta ir atsimink - ne viskas materialiniu geriu matuojama. Ir kaip jau sakiau, specialia tos kalbos neuzvedinek, bet labai ilgai irgi netempk, kad pacios baimes akys dar labiau neisaugtu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2012 10 02, 23:09)
O kaip man kestai skamba, kad metus draugauja, mamos nėra matęs ir į svečius nebuvo užėjęs su mama susipažint
. Ir palnuoja šeimos kūrimą. Atsiprašau, tikrai nenoriu nieko įžeist, bet čia kaip iš mexikiečių ar brazilų serialų...
Siūlyčiau greičiau vaikiną į svečius pas save pasikviesti ir su savo mama supažindinti, tada viskas atsistos į savo vėžias ir tada ramiau ateitį planuosit. O tai dabar matau graužia kažkokie klausimai viduje kaip bus... kaip sužinos ...? Dėl pačios vidinės ramybės geriau viską greičiau išsiaiškinti. O jei nuo to ką vaikinas sužinos ar pamatys, jo jausmai pasikeis - reiškia toks likimas buvo. Surasit vaikiną, kuriam būsit reikalinga su savo problemomis , turtais- neturtais.
O gal žmogui(įskaitant ir jo tėvus) visiškai nesvarbu materialinė pusė, kiti žymiai daugiau vertina dvasinius dalykus, tarpusavio supratimą.
Kažkada senai senai pati draugavau su vaikinu, kurio tėvai buvo turčiai, jis vienturtis. Na mano šeima nebuvo nei labai turtinga nei nepasturinti. Vidutinė. Pati sau įsikaliau į galvą kad aš jam netinku, pati nutraukiau santykius. Po kiek laiko jis vedė labai turtingą merginą. Kažkaip niekada nesigailėjau dėl to. Tai kad visaip būna gyvenime.
Labai teisingi pastebejimai