Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 6

QUOTE(telekomas @ 2012 10 07, 22:05)
swx, kuri modeli patartumete imti UE32ES6800SXXH Samsung ar UE37ES6100WXXH Samsung , ar geriau isvis kito gamintojo ziureti, kaina butu iki 2300lt?

Abu modeliai super geri.
Gal kas galite mestelti minti kur nuvaziuoti i Lenkija nusipirkti toki Samsung UE32ES6100 ?
Na,cia gal ne i tema..nerandu temos,kur apsipirkti Lenkijoje.Senos temos uzbaigtos,o nuorodos i naujas nera..
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 20, 20:24)
cia toks zodziu zaismas-senas geras golfukas,nors ir koks jis butu geras,nevaziuos geriau nei naujas ir ne toks geras mersedesas-va cia ir atsakymas,kodel pirktas blogas ir brangus tv.......

Man čia labiau panašu į situaciją, kai vietoj poros metų senumo Lexus yra nusipirktas dvigubai brangesnis, bet užtat naujas Hyunday smile.gif

Juolab, kad aš dar suprasčiau, jei rodome vaizde skirtumo neįžiūrėtumėt... Bet sąmoningai pirkti blogiau rodantį TV ir dar už jį mokėti dvigumai daugiau... Čia kai anekdote su naujaisiais rusais, kai vienas iš jų kvailina kitą, jog pigiai nusipirko kaklaraištį, nes kitoje parduotuvėje tą kaklaraištį matė brangiau parduodamą...

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 20, 20:24)
o pats tamsta kaip jauciu priklausot tai legendinei plazmininku chebrai>? g.gif

Prie ko čia legendinei plazmininkų chebrai? Priskiriu save sveiko proto chebrai ir dvigubai daugiau už prasčiau rodantį TV tikrai nemokėsiu. Ir nusišvilpti man kokios ten to TV technologijos.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 15, 21:12)
.... vienas salia kito buvo pastatyti du tv ir abu rode viasat skaitmenine tv,LNK kanala,vienas buvo panasonic plazma uz 2200lt,kitas buvo samsung 7 klases led uz 4900(cia tokia kaina pirkau,siaip buvo uzrasyta 5999)....pirmas ir paskutinis ispudis buvo,kad panasonic rodo bent 10 kartu geriau...geriau mano akiai,maloniau,norejosi tik i ji ziureti...ir kaip manot koki tv issinesiau i namus?......ogi samsung ir esu patenkintas..........

Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 17, 22:56)
...pardavejai siule ta panasonic plazma,bet smegenu plovimas nesudirbo...aisku yra liguistai mylinciu plazminius tv,bet man lcd vaizdas patinka ir as nesuku galvos...manau tai skonio reikalas....

Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 20, 21:24)
cia toks zodziu zaismas-senas geras golfukas,nors ir koks jis butu geras,nevaziuos geriau nei naujas ir ne toks geras mersedesas-va cia ir atsakymas,kodel pirktas blogas ir brangus tv.......

Ką reikia rūkyti, kad suprasti kas čia prirašinėta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 10 20, 22:03)
Man čia labiau panašu į situaciją, kai vietoj poros metų senumo Lexus yra nusipirktas dvigubai brangesnis, bet užtat naujas Hyunday smile.gif

Juolab, kad aš dar suprasčiau, jei rodome vaizde skirtumo neįžiūrėtumėt... Bet sąmoningai pirkti blogiau rodantį TV ir dar už jį mokėti dvigumai daugiau... Čia kai anekdote su naujaisiais rusais, kai vienas iš jų kvailina kitą, jog pigiai nusipirko kaklaraištį, nes kitoje parduotuvėje tą kaklaraištį matė brangiau parduodamą...
Prie ko čia legendinei plazmininkų chebrai? Priskiriu save sveiko proto chebrai ir dvigubai daugiau už prasčiau rodantį TV tikrai nemokėsiu. Ir nusišvilpti man kokios ten to TV technologijos.

yra tokia grupele,pastebejau ne vienam forume...ju galvas gali trankyti i siena ar i bordiura,jie vis tiek sakys,kad plazma yra televizorius...visi kiti tik imitacija...tokio tipo pilieciams as dar balkone laikau kineskopini Taura,kad uzklydes galetu pasinerti i ta savo nuostabiu spalvu pasauli....o beja del tu geruju tv...o tai katra imt...ar ta panasonika uz 2200 ar pioneer uz 9000 (kaimynas toki turi 50coliu)....kuris dabar cia geriau rodys?...retorinis klausimas,nereikia atskinet rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
Ka galit pasakyti apie šį tv LG 42LM3400 ?
Atsakyti
Padėkit, prašau help.gif
Kuris geresnis:

SONY KDL32EX720BAEP
SONY KDL32EX650BAE2

3D neaktualu, bet svarbu galimybė pasijungti internetą. Tiesiog reikia išsirinkti iš šių modelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 10 26, 02:57)
Padėkit, prašau  help.gif
Kuris geresnis:

SONY KDL32EX720BAEP
SONY KDL32EX650BAE2

3D neaktualu, bet svarbu galimybė pasijungti internetą. Tiesiog reikia išsirinkti iš šių modelių  rolleyes.gif

SONY KDL32EX650BAE2
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2012 10 21, 17:19)
Ka galit pasakyti apie šį tv LG 42LM3400 ?

Ar vertas dėmesio šis TV? g.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2012 10 26, 09:16)
Ar vertas dėmesio šis TV?  g.gif

Turi savotiškos prasmės.
Atsakyti
patarkit koks geriau: SAMSUNGUE46ES7000SXXH ar SAMSUNG UE46ES8000SXXH ir kodel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2012 10 26, 23:01)
patarkit koks geriau: SAMSUNGUE46ES7000SXXH ar SAMSUNG UE46ES8000SXXH  ir kodel?  4u.gif

Aš manau, kad nei vienas, nei kitas tikrai nėra optimalus pasirinkimas...

Kokios priežastys to, kad renkatės būtent šituos TV modelius?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 10 26, 23:21)
Aš manau, kad nei vienas, nei kitas tikrai nėra optimalus pasirinkimas...

Kokios priežastys to, kad renkatės būtent šituos TV modelius?

akcija:) o ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beibis: 26 spalio 2012 - 22:24