Sveiki, gal kas suprantantis galėtu pakomentuoti apie šitą tv. PHILIPS 40PFL5527K
Planuojam pirkti bet jokių atsiliepimų nerandu.
Žiurėsim kabelinę tv ir noriu kad būtų galima pasijungti internetą, kokį filmą online pažiūrėt.
Ar pirktumėte tokį tv?
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 15, 21:12)
as pats jau toks paauges,pasidomejes apie tv,sio to mates...ir ka? nesenai buvau elektromarkt parduotuvei (klaipeda) kur vienas salia kito buvo pastatyti du tv ir abu rode viasat skaitmenine tv,LNK kanala,vienas buvo panasonic plazma uz 2200lt,kitas buvo samsung 7 klases led uz 4900(cia tokia kaina pirkau,siaip buvo uzrasyta 5999)....pirmas ir paskutinis ispudis buvo,kad panasonic rodo bent 10 kartu geriau...geriau mano akiai,maloniau,norejosi tik i ji ziureti...ir kaip manot koki tv issinesiau i namus?......ogi samsung ir esu patenkintas..........tai cia man gydytis reiketu ar kaip
Pagarba pardavėjui
Galėtų šaldytuvus eskimams pardavinėti
Gal kas gales atsakyti ar cia televizoriaus ar skaitmenines televizijos tiekejo trukumas. Zodziu jei pagrindine kanalo kalba yra anglu, o as nustatau, kad butu rusu, tai man perjungus kanala ir vel grizus atgal atsistato i anglu kalba su senu televizorium ir priedeliu taip nebudavo
TV Samsung ES6100W
TV Samsung ES6100W
QUOTE(Tučka @ 2012 10 17, 19:53)
Gal kas gales atsakyti ar cia televizoriaus ar skaitmenines televizijos tiekejo trukumas. Zodziu jei pagrindine kanalo kalba yra anglu, o as nustatau, kad butu rusu, tai man perjungus kanala ir vel grizus atgal atsistato i anglu kalba su senu televizorium ir priedeliu taip nebudavo
TV Samsung ES6100W
TV Samsung ES6100W
Čia televizoriaus problema.
QUOTE(2626 @ 2012 10 16, 01:45)
Ir man dar reikia pagalbos . Laiks nuo laiko skaičiau ankstesnes temas, šią perskaičiau visą ir turiu pripažinti, kad visos tos analizuojamos techninės detalės man visai nesuprantamos...
Domina 43 arba 46" televizorius. Jis bus naudojamas su TEO Gala paslauga, bus žiūrima iš 3-5m atstumo. Svarbiausias kriterijus - vaizdo kokybė, šemyna dar ketina siųstis ir žiūrėti filmus. Šiuo metu turimas TV įjungiamas gana retai (gal dėl to, kad "senobinis", o gal dėl to, kad daugiau naudojami kompiuteriai), tad daugiau nei 3000Lt TV skirti nenorėčiau...
Aplankiau kelias parduotuves ir pasidairius į įjungtus TV bei jų kainas, labiausiai į akį krito Samsung UE46ES5500WXXH. Gal galėtumėt pakomentuoti šį modelį - gal mano akis "kreiva"? Arba galėtumėt pasiūlyti kažką geresnio už panašią kainą?
Kiek anksčiau nusipirkau skambimo mašiną ir šaldytuvą gyvai nemačiusi tų modelių, tik pagal rekomendaciją, o vat su TV kažkaip neišeina, nes vienoje parduotuvėje keli įjungti Sony mano akiai rodė kažkaip labai neryškiai - o gal tikrai su mano akimis yra kažkas ne taip?
Atsiprašau už blondinišką prašymą, bet kartais taip nesinori gilintis į tai, ko visai nesupranti
Domina 43 arba 46" televizorius. Jis bus naudojamas su TEO Gala paslauga, bus žiūrima iš 3-5m atstumo. Svarbiausias kriterijus - vaizdo kokybė, šemyna dar ketina siųstis ir žiūrėti filmus. Šiuo metu turimas TV įjungiamas gana retai (gal dėl to, kad "senobinis", o gal dėl to, kad daugiau naudojami kompiuteriai), tad daugiau nei 3000Lt TV skirti nenorėčiau...
Aplankiau kelias parduotuves ir pasidairius į įjungtus TV bei jų kainas, labiausiai į akį krito Samsung UE46ES5500WXXH. Gal galėtumėt pakomentuoti šį modelį - gal mano akis "kreiva"? Arba galėtumėt pasiūlyti kažką geresnio už panašią kainą?
Kiek anksčiau nusipirkau skambimo mašiną ir šaldytuvą gyvai nemačiusi tų modelių, tik pagal rekomendaciją, o vat su TV kažkaip neišeina, nes vienoje parduotuvėje keli įjungti Sony mano akiai rodė kažkaip labai neryškiai - o gal tikrai su mano akimis yra kažkas ne taip?
Atsiprašau už blondinišką prašymą, bet kartais taip nesinori gilintis į tai, ko visai nesupranti
Gal kas pakomentuotų Samsung UE46ES5500WXXH
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 10 17, 20:32)
Čia televizoriaus problema.
Tai vadinas taip jau ir bus ane?
QUOTE(speedy @ 2012 10 17, 19:09)
tai atvirksciai...pardavejai siule ta panasonic plazma,bet smegenu plovimas nesudirbo...aisku yra liguistai mylinciu plazminius tv,bet man lcd vaizdas patinka ir as nesuku galvos...manau tai skonio reikalas....
Papildyta:
QUOTE(2626 @ 2012 10 17, 20:53)
Gal kas pakomentuotų Samsung UE46ES5500WXXH
normalus,biudzetinis lcd led telikas,toki turiu 32coliu miegamajame,ziuriu skaitmenine kabeline ir kartais koki filma per usb,neturiu jokiu nepamatuotu priekaistu....stebuklu nebuna,yra tik skonis,akys...visada galite susirasti apzvalgas ir palyginti kitus panasius modelius..sita tv jei ziuresit skaitmenine tv reikes apie 3m atstumo.......
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 15, 20:12)
as pats jau toks paauges,pasidomejes apie tv,sio to mates...ir ka? nesenai buvau elektromarkt parduotuvei (klaipeda) kur vienas salia kito buvo pastatyti du tv ir abu rode viasat skaitmenine tv,LNK kanala,vienas buvo panasonic plazma uz 2200lt,kitas buvo samsung 7 klases led uz 4900(cia tokia kaina pirkau,siaip buvo uzrasyta 5999)....pirmas ir paskutinis ispudis buvo,kad panasonic rodo bent 10 kartu geriau...geriau mano akiai,maloniau,norejosi tik i ji ziureti...ir kaip manot koki tv issinesiau i namus?......ogi samsung ir esu patenkintas..........tai cia man gydytis reiketu ar kaip
Na, diagnozę sau tu tikrai pasakei Nes kaip kitaip paaiškinti, kad užuot pirkęs geriau rodantį ir daugiau nei dvigubai pigesnį TV, perki prasčiau rodantį ir daugiau nei dvigubai brangesnį?
Papildyta:
QUOTE(2626 @ 2012 10 16, 01:45)
To paties Samsung 51" plazminis:
http://www.neriba.lt...e550d1wxxh.html
+5 coliai jūsų minėtam atstumui tikrai bus didelis privalumas.
QUOTE(Tučka @ 2012 10 17, 18:53)
TV Samsung ES6100W
TV Samsung ES6100W
Siūlyčiau paskaitinėt instrukciją. Bent jau Panasonic'uose galima nurodyt kalbų eiliškumą. Jei nurodyt pirminę rusų, tada kanalams automatiškai bus parenkama rusų kalba.
QUOTE(Julius3 @ 2012 10 19, 14:57)
Siūlyčiau paskaitinėt instrukciją. Bent jau Panasonic'uose galima nurodyt kalbų eiliškumą. Jei nurodyt pirminę rusų, tada kanalams automatiškai bus parenkama rusų kalba.
Neradau tokio dalyko, kaip kalbu eiliskumas Zodziu riebus minusas siam trukumui
QUOTE(Tučka @ 2012 10 19, 19:59)
Neradau tokio dalyko, kaip kalbu eiliskumas Zodziu riebus minusas siam trukumui
Atsiimu zodzius atgal Atradau kaip nustatyti, ir dabar viskas puiku
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 10 19, 11:41)
Na, diagnozę sau tu tikrai pasakei Nes kaip kitaip paaiškinti, kad užuot pirkęs geriau rodantį ir daugiau nei dvigubai pigesnį TV, perki prasčiau rodantį ir daugiau nei dvigubai brangesnį?
Papildyta:
Papildyta:
cia toks zodziu zaismas-senas geras golfukas,nors ir koks jis butu geras,nevaziuos geriau nei naujas ir ne toks geras mersedesas-va cia ir atsakymas,kodel pirktas blogas ir brangus tv.......o pats tamsta kaip jauciu priklausot tai legendinei plazmininku chebrai>?