Sveiki, noreciau ir as patarimo del teliko, jau buvau galutinai nusiziurejus si PHILIPS"A, bet po to susibalamutinau prisiskaicius dar apie samsungus su panasonicais ir dabar jau abejoju.., Taigi, klausimynas:
1) Iš kokio atstumo bus žiūrimas televizorius? - 2 m
2) Kiek maksimum pinigų galite jam skirti? apie 1500, bet galima islysti uz ribu iki 2 000
3) Kokie bus televizinio vaizdo šaltiniai: kol kas skynet IPTV
4) Koks poreikis failų žiūrėjimui, kiek ir kokių formatų, kokios raiškos failų ruošiatės žiūrėti, ar žaisite, kokius ir kaip intensyviai kompiuterinius žaidimus, ar ruošiatės televizorių daug naudoti kaip kompiuterio (papildomą) monitorių? zaidimu nezaidziu, bet kaip monitoriu gal ir noreciau panaudot kokio filmo parsisiusto ziurejimui
5) Ar šviesus kambarys, kokios galimybės reguliuoti jo ar bent tos zonos, kurioje kabės/stovės televizorius, apšviestumą? apytamsis, nera labai sviesus
6) Ar būtinai reikalinga 3D galimybė, kokie reikalavimai jos kokybei? visiskai nereikia to 3D
7) Ar būtinai reikalinga interneto televizoriuje galimybė, ko iš jos tikitės? Būtų gerai
8 ) Ar norėsite televizorių sujungti su kompiuteriais, kad televizorius galėtų rodyti failus tiesiog iš kompiuterių, jų niekur neperkopijuojant, ar bus reikalingas belaidis televizoriaus Wi-Fi ryšys sujungimui su internetiniu maršrutizatoriumi (router) ar su kitais belaidžiais įrenginiais (kompiuteriais, planšetėmis, mobiliaisiais telefonais ir pan.)? Namie naudojuos WI-fi kompe ir telefone, tad noreciau ir telike turet
9) Kokią dar papildomą video-audio techniką turite ar ruošiatės naudoti (namų kinas, įvairūs grotuvai, garso kolonėlės, vaizdo kameros ir t.t.)? turiu garso kolonėles, bet man garsas nera labai jau svarbu
10) Ar ir kokių turite prietarų ir stereotipų apie televizorius: dizainas, elektros suvartojimas, svoris, gabaritai ir panašiai?
ziurejau kazkodel tik Philips, Samsung ir Panasonic. LG nepatinka. Energijos suvartojima irgi ziurejau A klase. Gabaritai svarbu - ziuriu 32 coliu, nes didesnis nei 81 cm netilps i nisa, kur planuoju statyt Ir siaip didesnio man nereik. Tiesa, dar ziuriu, kad butu daugiau nei 100 ar bent jau simtas Hz skleistines daznis, nes labai mane itikino, kad cia svarbu, atseit akims geriau:)
QUOTE(bruonius @ 2013 02 17, 16:58)
jau buvau beveik nusprendes pirkt plazmini Samsung PS51E6500, bet ilgiau paziurejes i plazminius TV parduotuveje pastebejau kazkoki nemalonu vaizdo virpejima, nuo kurio man sukosi galva.
O kaip jūs kineskopinį TV žiūrėdavote? Jis mirga taip, kad visi jį pastebi QUOTE(bruonius @ 2013 02 17, 16:58)
Kazkaip galvoju, kad SONY butu buves geresnis sprendimas.
Abejoju. Čia visų Edge LED pašvietimą turinčių televizorių bėda.QUOTE(bruonius @ 2013 02 17, 16:58)
Beje kam reikalingas HDTV, jei nei viena programa nera transliuojama HD raiska?
Per tą TV galima žiūrėti ne vien tik lietuviškas televizijas. Yra daugybė palydovinių HDTV kanalų, BluRay, BluRay ripai ir t.t. ir pan.Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 17, 22:15)
nesuprantu kur jus ten kazka iziurit,nes as jokiu slieku nematau...
Tai tu džiaukitės, kad esate pusaklis Aš irgi matau tą "murzino ekrano" efektą ant LED televizorių. Jis matomas ne visada. Pvz. aš, žiūrėdamas kokį filmą, jo nepastebiu. Bet žiūrint futbolą, tas netolygus ekrano apšvietimas pats man į akis lenda - jis išryškėja kai ekrane rodomas slenkantis vienspalvis objektas, o būtent taip ir būna per futbolo transliacijas (žalia aikštė ir besisukinėjanti kamera)
Papildyta:
QUOTE(Krendel' @ 2013 02 18, 22:05)
Tiesa, dar ziuriu, kad butu daugiau nei 100 ar bent jau simtas Hz skleistines daznis, nes labai mane itikino, kad cia svarbu, atseit akims geriau:) [/b]
Apgaudinėja.
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 02 19, 15:39)
O kaip jūs kineskopinį TV žiūrėdavote? Jis mirga taip, kad visi jį pastebi
Abejoju. Čia visų Edge LED pašvietimą turinčių televizorių bėda.
Per tą TV galima žiūrėti ne vien tik lietuviškas televizijas. Yra daugybė palydovinių HDTV kanalų, BluRay, BluRay ripai ir t.t. ir pan.
Papildyta:
Tai tu džiaukitės, kad esate pusaklis
Aš irgi matau tą "murzino ekrano" efektą ant LED televizorių. Jis matomas ne visada. Pvz. aš, žiūrėdamas kokį filmą, jo nepastebiu. Bet žiūrint futbolą, tas netolygus ekrano apšvietimas pats man į akis lenda - jis išryškėja kai ekrane rodomas slenkantis vienspalvis objektas, o būtent taip ir būna per futbolo transliacijas (žalia aikštė ir besisukinėjanti kamera)
Papildyta:
Apgaudinėja.
Abejoju. Čia visų Edge LED pašvietimą turinčių televizorių bėda.
Per tą TV galima žiūrėti ne vien tik lietuviškas televizijas. Yra daugybė palydovinių HDTV kanalų, BluRay, BluRay ripai ir t.t. ir pan.
Papildyta:
Tai tu džiaukitės, kad esate pusaklis
Aš irgi matau tą "murzino ekrano" efektą ant LED televizorių. Jis matomas ne visada. Pvz. aš, žiūrėdamas kokį filmą, jo nepastebiu. Bet žiūrint futbolą, tas netolygus ekrano apšvietimas pats man į akis lenda - jis išryškėja kai ekrane rodomas slenkantis vienspalvis objektas, o būtent taip ir būna per futbolo transliacijas (žalia aikštė ir besisukinėjanti kamera)
Papildyta:
Apgaudinėja.
Kineskopinio jokio mirgejimo nematau, o plazminio matau.
Neturiu jokiu palydoviniu HDTV kanalu, jokio blueray, blueray rip etc.
Neturiu jokiu 3D jokiame pavidale.
Ir laaabai gerai matau blynus ant ekrano, ypac vakare, ypac ant tamsesniu, vienspalviu vaizdu.
QUOTE(bruonius @ 2013 02 19, 16:18)
Kineskopinio jokio mirgejimo nematau, o plazminio matau.
Reiškia turite kazkokį ypatingą regėjimą. Didesnio mirgėjimo nematote, o mažesnį matote QUOTE(bruonius @ 2013 02 19, 16:18)
Neturiu jokiu palydoviniu HDTV kanalu, jokio blueray, blueray rip etc.
Neturiu jokiu 3D jokiame pavidale.
O kam tada jums išvis naujas TV?Neturiu jokiu 3D jokiame pavidale.
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 02 19, 17:40)
Reiškia turite kazkokį ypatingą regėjimą. Didesnio mirgėjimo nematote, o mažesnį matote
O kam tada jums išvis naujas TV?
O kam tada jums išvis naujas TV?
Matyt tikrai turiu ypatinga regejima. Kiek zinau, ne as vienas.
Atvirai sakant, mano regejimui senas CRT buvo stipriai per mazas. is 3 metru atstumo nemaciau jokiu raidziu. Bet plazmos mirgejima uztat matau puikiai:)
QUOTE(bruonius @ 2013 02 19, 21:12)
Matyt tikrai turiu ypatinga regejima. Kiek zinau, ne as vienas.
Atvirai sakant, mano regejimui senas CRT buvo stipriai per mazas. is 3 metru atstumo nemaciau jokiu raidziu. Bet plazmos mirgejima uztat matau puikiai:)
Kiek teko skaityt, parduotuvėse labiau matomas mirgėjimas dėl ten esančio apšvietimo.
Jei yra galimybė pabandykit pažiūrėt plazminį pas ka nors namuose.
P.S. Pats turiu plazminį TV. Mirgėjimą matau tik kai įjungtas nustatymų meniu, arba rodomas visiškai baltas vaizdas.
Labas rytas
o kaip šis pasiūlymas paprastiems poreikiams? tv reikia tik kaip tv bet ar jis geros kokybės? aprašymai man nieko nesako
http://kuponai.lt/kl...-kaina-777.html
o kaip šis pasiūlymas paprastiems poreikiams? tv reikia tik kaip tv bet ar jis geros kokybės? aprašymai man nieko nesako
QUOTE(Mazule @ 2013 02 20, 10:54)
Labas rytas
Manyčiau normaliai.
Juk perkate 80 cm televizoriaus už labai mažą kainą.
Sveiki, patarkite prasau koki televizoriu iki 2000Lt
Piksim tevams, tai visokiu pribumbasu jiem nereikia.
reikia, kad butu geriausias kainos ir kokybes santykis.
Svarbiausia - gerai rodytu.
ziurima bus is 4-5 metru
i kokius variantus butu verta atkreipti demesi?
Piksim tevams, tai visokiu pribumbasu jiem nereikia.
reikia, kad butu geriausias kainos ir kokybes santykis.
Svarbiausia - gerai rodytu.
ziurima bus is 4-5 metru
i kokius variantus butu verta atkreipti demesi?