Gal kas nors turi lietuvišką Shivaki televizorių ir gali pasidalinti atsiliepimais? Tai būtų ne pagrindinis TV - nesinori daug investuoti, bet visgi būtų gerai, kad rodytų
nusipirkau UE46ES6800. jau buvau beveik 100% nusprendes imti samsung plazma ps51e6500, bet pastovejes prie plazminiu TV parduotuveje pastebejau, kad ir koks plazma TV bebutu, yra kazkoks mirgejimas, kuris mane siutina ir ima suktis galva. LED tokio dalyko nera, nors visi kiti LED parametrai, lyginant su plazma, yra siaubingi. Zodziu LED, mano akimis yra totalus slamstas, bet plazma turi ta virpejima, kuri, beje, ne visi mato ir ne visiems jis maiso. As ji matau, jis mane siutina, todel plazma teko is saraso isbraukti.
padekit isirinkt tv. 1) Iš kokio atstumo bus žiūrimas televizorius? Apie 2.4-2.8 domina 40-42 coliai 2) Kiek maksimum pinigų galite jam skirti? apie 2500 3) Kokie bus televizinio vaizdo šaltiniai: antena antžeminei televizijai, kabelinė, palydovinė ar internetinė-interaktyvi TV? splius kabeline 4) Koks poreikis failų žiūrėjimui, kiek ir kokių formatų, kokios raiškos failų ruošiatės žiūrėti, ar žaisite, kokius ir kaip intensyviai kompiuterinius žaidimus, ar ruošiatės televizorių daug naudoti kaip kompiuterio (papildomą) monitorių? Filmai, nuotraukos is usb. 5) Ar šviesus kambarys, kokios galimybės reguliuoti jo ar bent tos zonos, kurioje kabės/stovės televizorius, apšviestumą? Kambarys nera labai sviesus.langai irytu puse 6) Ar būtinai reikalinga 3D galimybė, kokie reikalavimai jos kokybei? Nebutinai. 7) Ar būtinai reikalinga interneto televizoriuje galimybė, ko iš jos tikitės? Taip 8 ) Ar norėsite televizorių sujungti su kompiuteriais, kad televizorius galėtų rodyti failus tiesiog iš kompiuterių, jų niekur neperkopijuojant, ar bus reikalingas belaidis televizoriaus Wi-Fi ryšys sujungimui su internetiniu maršrutizatoriumi (router) ar su kitais belaidžiais įrenginiais (kompiuteriais, planšetėmis, mobiliaisiais telefonais ir pan.)? Gerai butu wi-fi 9) Kokią dar papildomą video-audio techniką turite ar ruošiatės naudoti (namų kinas, įvairūs grotuvai, garso kolonėlės, vaizdo kameros ? kolkas nieko 10) Ar ir kokių turite prietarų ir stereotipų apie televizorius: dizainas, elektros suvartojimas, svoris, gabaritai ir panašiai? galvoju apie sony tv.
Gal kas nors turi lietuvišką Shivaki televizorių ir gali pasidalinti atsiliepimais?
Tai būtų ne pagrindinis TV - nesinori daug investuoti, bet visgi būtų gerai, kad rodytų
dar nesu mates televizoriaus,kuris nerodytu Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2013 02 11, 23:01)
nusipirkau UE46ES6800. jau buvau beveik 100% nusprendes imti samsung plazma ps51e6500, bet pastovejes prie plazminiu TV parduotuveje pastebejau, kad ir koks plazma TV bebutu, yra kazkoks mirgejimas, kuris mane siutina ir ima suktis galva. LED tokio dalyko nera, nors visi kiti LED parametrai, lyginant su plazma, yra siaubingi. Zodziu LED, mano akimis yra totalus slamstas, bet plazma turi ta virpejima, kuri, beje, ne visi mato ir ne visiems jis maiso. As ji matau, jis mane siutina, todel plazma teko is saraso isbraukti.
Patarkite koki televizorių pirkti. Suma iki 1500lt. norėtusi kokybiško televizoriaus. nereikia ten visokiu smart funkcijų. svarbiausia vaizdo kokybe ir garsas.
Patarkite koki televizorių pirkti. Suma iki 1500lt. norėtusi kokybiško televizoriaus. nereikia ten visokiu smart funkcijų. svarbiausia vaizdo kokybe ir garsas.
Tai jums tinka ir 22" ir 65" įstrižainės televizoriai?