Žiūrėjimas įvairus, kartais filmai, kairtais tv, dažnai tv ir kaip fonas paleistas būna. ir iš kompaktų filmus kartais žiūrim.
Vaikam tai aišku norisi, kad visko kuo daugiau būtų pridėta jie jau ir apie žaidimus ir apie 3D filmus svaigsta
Reiks bandyt dar eiti į parduotuvę gyvai pažiūrėt tą siūlomą modelį.
Panasoniką kažkokį parduotuvėj žiūrėjom tai baisiai lėtas, kanalus labai ilgai perjunginėja ir meniu lėtas, o kai V mėgėjas per kanalus bėgioti tai bijau, kad tas lėtumas labai nervintų. Mane tai aplamai tos užsklandos tarp kanalų perjungiant netvina va seni telikai tai būdavo jungi kitą kanalą ir iškarto jį rodo, na aišku irgi ne visi
Panasoniką kažkokį parduotuvėj žiūrėjom tai baisiai lėtas, kanalus labai ilgai perjunginėja ir meniu lėtas, o kai V mėgėjas per kanalus bėgioti tai bijau, kad tas lėtumas labai nervintų. Mane tai aplamai tos užsklandos tarp kanalų perjungiant netvina va seni telikai tai būdavo jungi kitą kanalą ir iškarto jį rodo, na aišku irgi ne visi
Visų pirma, aš netikiu, kad kažkoks Panasonic lėčiau perjunginėja kanalus nei kažkoks kitoks. Skaitmeninės TV ypatumas yra, kad kanalų nejunginės taip greitai kaip analoginės. Neaiškinsiu kodėl, tingiu plėstis.
Kitas dalykas lėtas meniu?! Pas Panasonic meniu kaip tik be visokių smaukymųsi, tampymųsi ir kitokių nesąmonių, veikia žaibais. Plius dar. Atsimena paskutinę vietą, kurioje buvo, o kai reguliuojate ką nors, visas meniu dingsta ir galite iškart matyti kaip keičiasi vaizdas keičiant vieną ar kitą nustatymą. Pas daugumą kitų viso to nėra. Mano nuomone pas Panasonic yra geriausia meniu sistema.
Visų pirma, aš netikiu, kad kažkoks Panasonic lėčiau perjunginėja kanalus nei kažkoks kitoks. Skaitmeninės TV ypatumas yra, kad kanalų nejunginės taip greitai kaip analoginės. Neaiškinsiu kodėl, tingiu plėstis.
Kitas dalykas lėtas meniu?! Pas Panasonic meniu kaip tik be visokių smaukymųsi, tampymųsi ir kitokių nesąmonių, veikia žaibais. Plius dar. Atsimena paskutinę vietą, kurioje buvo, o kai reguliuojate ką nors, visas meniu dingsta ir galite iškart matyti kaip keičiasi vaizdas keičiant vieną ar kitą nustatymą. Pas daugumą kitų viso to nėra. Mano nuomone pas Panasonic yra geriausia meniu sistema.
Taigi Samsung, ko jūs norite. Jie nesugebėjo padaryti, kad atsinaujindamas programinę įrangą, TV neįjungtų ekrano... Ne gedimas, tiesiog kreivas Samsung sprendimas.
Girdėjau, kad galima išjungti automatinio atsinaujinimų siuntimo funkciją tuomet šios problemos turėtų nelikti. Tiesiog nustatymus reiktų pasinagrinėti.
Parasau patarimu renkantis televizoriu. Pati nedaug nusimanau, todel laukiu ivairiu komentaru. Noretusi issirinkti geriausia varianta uz ribota kaina. Is anksto dekui
1) Iš kokio atstumo bus žiūrimas televizorius? Apie 2.5m, galvoju apie istrizaine - 32", 37". 2) Kiek maksimum pinigų galite jam skirti? Apie 1300 Lt. gal kiek daugiau 3) Kokie bus televizinio vaizdo šaltiniai: antena antžeminei televizijai, kabelinė, palydovinė ar internetinė-interaktyvi TV? Antzemine skaitmenine ir kabeline 4) Koks poreikis failų žiūrėjimui, kiek ir kokių formatų, kokios raiškos failų ruošiatės žiūrėti, ar žaisite, kokius ir kaip intensyviai kompiuterinius žaidimus, ar ruošiatės televizorių daug naudoti kaip kompiuterio (papildomą) monitorių? Filmai, nuotraukos is usb. 5) Ar šviesus kambarys, kokios galimybės reguliuoti jo ar bent tos zonos, kurioje kabės/stovės televizorius, apšviestumą? Kambarys nera labai sviesus. 6) Ar būtinai reikalinga 3D galimybė, kokie reikalavimai jos kokybei? Nebutinai. 7) Ar būtinai reikalinga interneto televizoriuje galimybė, ko iš jos tikitės? Taip 8 ) Ar norėsite televizorių sujungti su kompiuteriais, kad televizorius galėtų rodyti failus tiesiog iš kompiuterių, jų niekur neperkopijuojant, ar bus reikalingas belaidis televizoriaus Wi-Fi ryšys sujungimui su internetiniu maršrutizatoriumi (router) ar su kitais belaidžiais įrenginiais (kompiuteriais, planšetėmis, mobiliaisiais telefonais ir pan.)? Gerai butu wi-fi 9) Kokią dar papildomą video-audio techniką turite ar ruošiatės naudoti (namų kinas, įvairūs grotuvai, garso kolonėlės, vaizdo kameros ? Nieko 10) Ar ir kokių turite prietarų ir stereotipų apie televizorius: dizainas, elektros suvartojimas, svoris, gabaritai ir panašiai? Kaip ir ne
Gal galit patart? Niekaip neisirenkam televizoriaus tarp ps51e6500, ps51e8000 ir tx-p50vt50e bus naudojams palydovinei tv, internetui, namu kinui ir 3D