Man rodos, kad jūs, aprašinėdamas savo problemą, kažką privėlėte.
Aš nenoriu tikėti, jog per kabelinę TV yra transliuojama DVB-T, kaip jūs kad rašote. Na, bet čia ne esmė.
Jūsų problema, jei teisingai suprantu, yra ta, kad televizorius neleidžia vienu metu surinkti tiek DVB-C, tiek DVB-T kanalų. Šiaip jau per tą patį kabelį neturėtų ateiti DVB-C ir DVB-T kartu. Dėl to LG ir padarė, kad arba DVB-C ir analogas, arba DVB-T ir analogas.
Neteko girdėti apie alternatyvų LG televizorių firmvarą, tad bijau, kad jūsų problemos sprendimas būtų tik televizoriaus keitimas kitu. Žinau, kad Panasonic tikrai galima surinkti DVB-C, DVB-T ir analogo kanalus vienu metu. Apie kitus gamintojus nieko negaliu pasakyti, nežinau ar jie taip moka.
Papildyta:QUOTE(Kenzo26 @ 2012 12 21, 22:45)
1 klausimas del dydzio 32" ar 40", atstumas ~ 2,5 m, anksciau turejom 32" kaip ir uzteko, bet dabar visi (t.y. parduotuviu konsultantai) siulo 40"?
Teisingai siūlo. Aš tai ir dar didesnį pirkčiau
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 12 21, 22:45)
2 klausimas del modelio, renkames tarp SONY EX650 ir HX750, 3D neaktualu, bet parduotuveje EX650 vaizdas daug tamsesnis nei HX750, pardavejas aiskina kad HX750 geriau atkuria balta spalva. Ar taip is tikruju ar priklauso tik nuo TV sureguliavimo?
Manau, kad gudrauja parduotuvė, tokiu skirtingu reguliavimu nori brangesnį modelį patrauklesniu padaryti. Ne šviesume aukštesnių klasių TV yra geresni už žemesnių.