Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 6

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 11 28, 11:20)
Prie ko čia "torentų nežino". Gal kai kas nori geresnės kokybės, nei ripai iš torentų.

Na gerai, pasipešiokime lotuliukas.gif
O kas turi ką kišti į tą 3D BLU RAY g.gif kur tai gauti, kiek kainuoja blink.gif ir kokia kalba ten paprastai įgarsinta būna ta "geresnė kokybė" doh.gif Ar daug tokių, kuriems ankstesni klausimai nekelia problemų ir kuriems to reikia (turi laiko). O kiek tokių, kuriems dar anglų kalbos kursus reikia užsisakyti į komplektą prie to 3D BLU RAY lotuliukas.gif
Čia manote iš gerumo LG ir Samsung prie kiek daugiau verto TV tuos grotuvus kiša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 28, 10:28)
O kas turi ką kišti į tą 3D BLU RAY  g.gif  kur tai gauti, kiek kainuoja  blink.gif  ir kokia kalba ten paprastai įgarsinta būna ta "geresnė kokybė"  doh.gif Ar daug tokių, kuriems ankstesni klausimai nekelia problemų ir kuriems to reikia (turi laiko). O kiek tokių, kuriems dar anglų kalbos kursus reikia užsisakyti į komplektą prie to 3D BLU RAY  lotuliukas.gif

O tai torentuose aukšta kokybė kokia kalba? Tikrai ne lietuviškai.

[quote=speedy,2012 11 28, 10:28]
Čia manote iš gerumo LG ir Samsung prie kiek daugiau verto TV tuos grotuvus kiša doh.gif

Na čia šiaip belieka sutikti - tiems, kam reikia BD kokybės, šito teliko tikrai nepirks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 11 28, 11:46)
O tai torentuose aukšta kokybė kokia kalba? Tikrai ne lietuviškai.

Bet torentuose nekainuoja biggrin.gif o kalbų būna ir aiškesnių.
Atsakyti
Tai gal neverta tada visai 3D televizoriaus pirkti, g.gif As tik ateiciai mastau, gal prireiks, girdejau, kad per satelitine yra kanalas, rodantis 3D.
gal galite parekomenduoti kita,gera, kokybiskai rodanti 117 cm istrizaines tv uz protinga kaina. ax.gif
Dar reikia kito, mazesnio tv, gal 32 arba 40 coliu, LCD, 3D nereikia smile.gif
Atsakyti
3d kanalas yra ntv+ pakete, bet nelabai ziuriu ji.
dabar kaip tik pirkau LG 42lm660s rinkinyje 5 3d akiniai. Visi 3d filmai ziurimi is torrentu
Atsakyti
QUOTE(minerlt @ 2012 11 28, 14:02)
3d kanalas yra ntv+ pakete, bet nelabai ziuriu ji.
dabar kaip tik pirkau LG 42lm660s rinkinyje 5 3d akiniai. Visi 3d filmai ziurimi is torrentu

Taigi verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 28, 13:04)
Taigi verta  thumbup.gif

Tada perku, aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2012 11 28, 16:50)
Tada perku, aciu 4u.gif  biggrin.gif

Tik jau nepamažinkit įstrižainės nuo planuotų 46'' iki 42'' blush2.gif
O tie pasyvaus 3D akinukai centus kainuoja, nereikia žavėtis kad penkias poras prideda, gali nors ir 12 porų pridėti, tai tikrai ne kriterijus televizoriaus pasirinkimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 28 lapkričio 2012 - 19:56
QUOTE(patyres @ 2012 11 28, 20:54)
O tie pasyvaus 3D akinukai centus kainuoja, nereikia žavėtis kad penkias poras prideda, gali nors ir 12 porų pridėti, tai tikrai ne kriterijus televizoriaus pasirinkimui.

O kur juos parduoda? Man reikėtų.
Atsakyti
Sveiki, kazi kaip sie TV:
Samsung UE40EH5000 TV?
samsung_ue40eh5300
samsung_le40d503
Pavesta man isrinkti tv, ir jau eme spausti mane, o man taip sunku susigaudyt, kuris butu geresnis..
Arba pasiulykit koki kita Samsunga, LCD, 37-40 coliu, kad usb butu ir CI, ir zinoma, kad gerai rodytu smile.gif .. kainos kuo mazesnes noretusi, net tv be jokiu smartu (ju nereikia)..

dar noriu paklaust, ka "duoda" skleistines daznis? prie vieno 50hz buna, prie kito 100-200hz.. geriau rinktis su didesniu, ar maziau i siuos skaicius kreipti demesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 29 lapkričio 2012 - 04:28
QUOTE(patyres @ 2012 11 28, 21:54)

Papildyta:
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 11 28, 21:57)
O kur juos parduoda? Man reikėtų.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 11 26, 12:47)
Laba, domina televizorius, širdis linksta prie šito,
Philips 46PFL5507K/12 3D

http://www.pirktipig...6collas/p_27518

noriu ismanančiu komentaru, nes esu tame visiskas 0 smile.gif
gal ka kita pasiulysite ???

prededu ziuresime viasata,

tai komentaru ir nesulaukiau
Atsakyti