Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 6

QUOTE(speedy @ 2012 11 07, 18:07)
Nusibodo plepėti su Jumis apie tai, ko nežinote: paimkite per HDMI paleiskite FullHD vaizdą į tokios rezoliucijos TV ir pažiūrėkite, kas liks iš vaizdo formato nustatymo galimybės ir ką gausite.
Nejaugi nedaeina, kad aš nešneku ne apie tai kad nerodys  doh.gif  Klausimas kitas - kaip bus?

Aš rašau tik tai, ką puikiai žinau, tik, bijau, kad to apie jus negalima pasakyti.

Aš penkis metus žiūrėjau HD Ready Panasonic plazminį televizorių su 1024x720 raiška. Per jį 1080p buvo rodomas tvarkingai tiek iš kompo, tiek iš media grotuvo. Prie vaizdo formatų nustatinėjimo pirštų kišti nereikėjo, viską rodė teisingomis proporcijomis (ir man tai visiškai nekelia nusistebėjimo).

Tikrai netikiu, kad Samsung 2012 metų savo TV modelyje nesugebėjo realizuoti tai, ką Panasonic buvo padarę savo biudžetiniame plazminiame TV 2007-ais.

Ir dar pasikartosiu: 1080p ripą iš 3-3,5 metro per 50" HD Ready teliką bus garantuotai maloniau žiūrėti (dėl didesnės įstrižainės), nei per bile kurį 40-42" Full HD. Renkantis TV pirmas dalykas, kurį reikia teisingai pasirinkti yra įstrižainė.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 11 07, 19:30)
Tikrai netikiu, kad Samsung 2012 metų savo TV modelyje nesugebėjo realizuoti tai, ką Panasonic buvo padarę savo biudžetiniame plazminiame TV 2007-ais.

Čia ne bažnyčia, kad apie tikėjimą plepėti lotuliukas.gif Žinai arba ne - ir viskas doh.gif Aš žinau, kaip būna pas Philips ir Pioneer su šiais dalykais. Ne viskas man ten patinka, todėl ir klausiau, jei jau žmogui siūlai. Paklausiau aiškiai: ar žinai kaip pas Samsung. Neįdomus čia tas "tikrai netikiu", jei tikrai nežinai.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 07, 20:07)
Čia ne bažnyčia, kad apie tikėjimą plepėti  lotuliukas.gif  Žinai arba ne - ir viskas  doh.gif  Aš žinau, kaip būna pas Philips ir Pioneer su šiais dalykais. Ne viskas man ten patinka, todėl ir klausiau, jei jau žmogui siūlai. Paklausiau aiškiai: ar žinai kaip pas Samsung. Neįdomus čia tas "tikrai netikiu", jei tikrai nežinai.

Nagi, ir kas ten būna kai HD Ready Pioneer paduodi 1080p signalą?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 11 07, 23:07)
Nagi, ir kas ten būna kai HD Ready Pioneer paduodi 1080p signalą?

Samsung siūlei, tai apie jį ir kalba doh.gif
Atsakyti
Gerb zinovai, patarkit: kokios istrizaines pirkti tv LED, jei ziuresiu is 3.5 m atstumo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kindza @ 2012 11 08, 17:29)
Gerb zinovai, patarkit: kokios istrizaines pirkti tv LED, jei ziuresiu is 3.5 m atstumo?  smile.gif

Minimum 55".
Atsakyti
QUOTE(Kindza @ 2012 11 08, 18:29)
Gerb zinovai, patarkit: kokios istrizaines pirkti tv LED, jei ziuresiu is 3.5 m atstumo?  smile.gif

Nuo 42". Jei žiūrėsite tautinę TV užteks sočiai. Geros kokybės filmui ir 55" ne per daug.
Atsakyti
Sveiki, patarkit koki geriau tel. Pirkti Led arba Plasma. Kom skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamite: 09 lapkričio 2012 - 12:37
QUOTE(mamite @ 2012 11 09, 13:33)
Sveiki, patarkit koki geriau tel. Pirkti Led arba Plasma. Kom skiriasi?

Sveiki, patarkite geriau pirkti keptuvę ar puodą?

Viskas priklauso nuo to kokie jūsų prioritetai, koks biudžetas, kur televizorius stovės, kur žiūrovai sėdės ir t.t.

O kuo skiriasi tai čia daug pasakoti, google "LCD vs plasma" panau pasakys labai daug.

O jei labai trumpai: jei jums vaizdo kokybė pačioje pirmoje vietoje, tai plazminis.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 11 09, 13:46)
kokie jūsų prioritetai, koks biudžetas, kur televizorius stovės, kur žiūrovai sėdės ir t.t.

atstumas 2,5-3m, biudzetas 2000-3000lt, ziuresiu kabeline, 3D, wi-fi, interneto noreciau. Ta Kiek supratau Led maziau sunaudoja energijos , nei plazminiai televizoriai? Koki led patartumet pirkti?
Atsakyti
QUOTE(mamite @ 2012 11 09, 16:13)
atstumas 2,5-3m, biudzetas 2000-3000lt, ziuresiu kabeline, 3D,  wi-fi, interneto noreciau. Ta Kiek supratau Led maziau sunaudoja energijos , nei plazminiai televizoriai? Koki led patartumet pirkti?

LD 42LM620S arba 42LM640S
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 09, 15:59)
LD 42LM620S arba 42LM640S

Mano manymu reikia 47 colių šių TV versijų.

Ir dar galima būtu pridėti Panasonic TX-L47ET5E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 09 lapkričio 2012 - 15:29