QUOTE(speedy @ 2012 11 07, 18:07)
Nusibodo plepėti su Jumis apie tai, ko nežinote: paimkite per HDMI paleiskite FullHD vaizdą į tokios rezoliucijos TV ir pažiūrėkite, kas liks iš vaizdo formato nustatymo galimybės ir ką gausite.
Nejaugi nedaeina, kad aš nešneku ne apie tai kad nerodys Klausimas kitas - kaip bus?
Nejaugi nedaeina, kad aš nešneku ne apie tai kad nerodys Klausimas kitas - kaip bus?
Aš rašau tik tai, ką puikiai žinau, tik, bijau, kad to apie jus negalima pasakyti.
Aš penkis metus žiūrėjau HD Ready Panasonic plazminį televizorių su 1024x720 raiška. Per jį 1080p buvo rodomas tvarkingai tiek iš kompo, tiek iš media grotuvo. Prie vaizdo formatų nustatinėjimo pirštų kišti nereikėjo, viską rodė teisingomis proporcijomis (ir man tai visiškai nekelia nusistebėjimo).
Tikrai netikiu, kad Samsung 2012 metų savo TV modelyje nesugebėjo realizuoti tai, ką Panasonic buvo padarę savo biudžetiniame plazminiame TV 2007-ais.
Ir dar pasikartosiu: 1080p ripą iš 3-3,5 metro per 50" HD Ready teliką bus garantuotai maloniau žiūrėti (dėl didesnės įstrižainės), nei per bile kurį 40-42" Full HD. Renkantis TV pirmas dalykas, kurį reikia teisingai pasirinkti yra įstrižainė.